14 жовтня 2024 21:43
Маю залишити відгук, тому що рекрутинговий процес залишив контрастні відчуття.
Позиція була мід — сеніор левел, з фокусом на менеджмент та організацію процесів. Здивувало, що не беруть когось з інхаус, а шукають на ринку... але дуже гарно продавали вакансію ))
Маю відмітити, що всі дуже ввічливі, тримаюсь я за звʼязку (затримки є, але то таке).
Начебто все вдалося цікавим, плюс компанія відома — то я погодився на тестове.
Нічого дуже складного, навіть було цікаво, але... відмова без конструктивного фідбеку. Поверхні фрази, ввічливо, але «взагалі» — багато тексту, але зеро конкретики. Що досить дивно, враховуючи начебто серйозний підхід.
Навіть сказали, що мої відповіді були одні з самих сильніших... але як то кажуть, не вписуюсь у бачення компанії.
Резюмирую... дивна ситуація і в певному сенсі waste of time, my time. Багато проходив собезів у житті, і у більшості випадків, рішення обґрунтовується.
Юрій, доброго дня!
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ви відзначили ввічливість комунікації рекрутинг команди та побудову тестового завдання. Для нас важливо, щоб практична частина була цікава кандидатам, адже вона максимально відображає реальні робочі процеси в команді. Раді, що ви позитивно це оцінили.
Хочемо підкреслити, що роль SEO Content Lead відноситься саме до управлінського рівня. На кожному з етапів наймаюча команда оцінює кандидата відповідно до чітко визначених критеріїв. Відмови з причин невідповідності баченню компанії ми не практикуємо.
Нам дуже шкода, що деталі наданого фідбеку не відповіли вашим очікуванням і погіршили ваш досвід. Ми переглянемо даний кейс з наймаючою командою, щоб надалі вдосконалити процес комунікації фідбеку. Ще раз дякуємо за зворотній зв’язок та ваш час!
Щиро бажаємо успіху, натхнення та тихого неба для реалізації ваших ідей.
О, як чудово! Відмова в такій обгортці — це майже як подарунок на день народження, тільки без подарунка. Як я і казав — ввічливість та корпоративність на рівні))