Ideals

Київ, Лондон (Велика Британія), Мадрид (Іспанія), Сан-Паулу (Бразилія), Франкфурт-на-Майні (Німеччина), Шанхай (Китай), Ukraine, Краків (Польща), Вроцлав (Польща), Варшава (Польща), Гданськ (Польща), Лодзь (Польща), віддалено, Poland

24 січня 2020 13:58

Sergii Koba, QA Engineer в Extertest

Розпочав працювати в компанії як Middle QA Engineer з початку січня, співбесіди проходив в середині-наприкінці грудня, процес відбору кандидатів, як на мене, відзначається грунтовністю оцінки скіллів, в моєму випадку на позицію було кілька співбесід, про тривалість кожної зокрема, та черговість і таймінг етапів відбору кандидатів загалом мені було повідомлено заздалегідь, після кожної зі співбесід отримував швидкий фідбек впродовж одного-двох днів; практичні завдання — цікаві, питання — логічні та доцільні.
Офіс поруч з метро, за потреби — доступ на паркмайданчик трц де завжди є вільні місця, в офісі комфортно, на кухнях — чисто; у роботі — чіткий та зрозумілий процес онбоардингу, вивірені підходи до планування та робочих процесів, дружна атмосфера, невимушене спілкування, все подобається.