11 вересня 2025 16:27
Навчання в IAMPM.ua стало для мене не просто курсами, а справжнім поштовхом до професійного та особистісного зростання. Я пройшла програми Delivery Mind, Tech Mind та Pre-Sale Management, і кожна з них поступово змінювала мій підхід до роботи.
Delivery Mind дав мені відчуття впевненості в управлінні процесами й людьми, допоміг побачити ширшу картину та навчитися балансувати між результатом і командою.
Tech Mind відкрив двері у технічний світ, де я нарешті змогла говорити з розробниками «на одній хвилі» та по-новому зрозуміла, як працюють проекти зсередини.
Pre-Sale Management навчив бачити в комунікації з клієнтами не лише формальні перемовини, а діалог, де народжуються партнерство й довіра.
Цінність цих курсів для мене — у практичності та щирості. Те, що я дізналася, я одразу змогла застосувати в реальних проектах і відчути результат. Але ще важливіше те, що навчання надихнуло мене рухатися далі, брати на себе нові більш маштабні проєкти.
Для мене IAMPM — це про розвиток, я щиро вдячна за цей досвід!