12 квітня 2023 13:27
Проходив курс «Delivery Mind»
Із приємного:
1) Організовані курси та лекції досить непогано, зручно зуміщати з роботою без перевантаження свого часу
2) Лектори відкриті та готові відповідати на додаткові запитання, частину нового — дізнався від власної групи, звичано це залежатиме від людей що з вами будуть
3) Теми розкриті місцями поверхнево — але дозволяють закріпити матеріал чи досвід здобутий під час роботи. При цьому частина лекторів йшла в деталі, і дійсно подавали досить спеціалізований і цікавий матеріал
Із неприємного:
1) Курс проходив російською — причина: інтернаціональний набір слухачів, із вірменами та казахами в групі. На запитання лектора чи хтось з слухачів не розуміє українською, реакції не було.
2) А от справжня причина — частина лекторів проживає у білорусі, що ніяк не комунікувалось при наборі чи записі на курс. Можливо комусь буде ок, я себе відчуваю ошуканим розуміючи що це приховувалось із маніпулятивними намірами