15 листопада 2022 19:41
Оновлений «Scrum Master Course» в онлайн-форматі від IAMPM — моє відкриття року!
Бездоганний підбір спікерів, актуальні теми для обговорення та цікаві домашки — все це робить курс мастхевом для вивчення різних тонкощів Скраму. Найприємнішим є те, що курс буде приносити максимальну користь і тим, хто тільки знайомиться зі Скрамом, і тим, хто вже впевнено його впроваджує. Я однозначно рекомендую приступати до навчання і практикуючим PM-м, аналітикам, скрам-майстрам. По ходу лекцій ми мали змогу дізнатися купу інсайдів, якими ділилися лектори з величезним досвідом у IT, що є найголовнішою плюшкою для мене :)
Також хотіла б відзначити, що під час курсу ми почали ознайомлюватися з базовими поняттями Скраму, а в результаті дійшли до нюансів сертифікації досвідченого скрам-майстра. Розібрали і унікальні кейси для фасилітації команди, визначили переваги сплачувати Agile для замовника, досліджували продуктовий беклог, писали юзер сторіс, опрацьовували Team Canvas з нуля, аналізували наші спринти за допомогою велосіті та інших метрик. Все перечислене — лише маленька частинка того, що ми встигли вивчити на курсі.
Мені пощастило приєднатися до першого онлайн-потоку IAMSCRUM, пощастило навчатися з IAMPM і пощастило забрати 2 гонорових дипломи. Ну, а далі буду брати третій курс від цієї ж лабораторії, тому що це точно того варте! 💘