Проходила курс Jira Start від IAMPM.
Зрозуміла, предметна та зручна програма курсу. Комунікація налагоджена чудово: усі організаційні питання можна на місці прояснити у живому ТГ-каналі. Домашні завдання спокійно робила у своєму режимі. Дуже класно, що ти не сам на сам з питаннями, які виникають по ходу навчання та ДЗ. Вільно можна поговорити та задати питання ментору. Навчання будо в кайф. І, певна, що продовжу навчання з IAMPM у майбутньому. Тому, дуже рекомендую!
Було неймовірно долучитися до команди IAMPM в якості ментора на курсах SQL-time та Supreme BA. Я отримав масу задоволення від спілкування з талановитими студентами та передачі їм свого досвіду. Компанія забезпечила всі необхідні умови для ефективної роботи та взаємодії з учнями.
Всім рекомендую
Завдяки курсам від IAMPM змінила дві роботи закордоном! ❤️
Перший мій досвід з компанією був в рамках курсу «Оk, Data» у 2021 році.Варто зазначити, що на той момент в мене вже був «прикладний» досвід роботи з даними та аналітикою, проте хотілося структурувати high-level знання для проходження співбесід. Тоді курс дуже допоміг в цьому — отримала два офери, і розпочала роботу в якості Product Manager в стартапі, який займався розробкою платформи для дата інжинірингу та ШІ.
Після цього проходила різні курси з напрямку Product, Project Management та Business Analysis, щоб бути в курсі всіх best practices. Через півтори роки отримала офер на посаду бізнес дата аналітика, де дуже стали в нагоді знання та досвід спікерів проджект курсів.
Звичайно що просто пройти курс і не вчити чи не цікавитися більшим — недостатньо з точки зору скілів, а також бажано відпрацьовувати та застосовувати отримані знання у РЕТ проєктах. Але прикладний досвід спікерів, структуризація того, на що потрібно звернути увагу, знання «набитих гуль» та того, як їх можна уникнути чи розпізнати завчано — це саме те, що Ви можете отримати після проходження курсів від IAMPM.
Залишив заявку на проходження курсу product manager і мені приходить лист російською мовою. Третій рік повномасштабного вторгнення рашки + з 16.01.2021 діє закон про функціонування державної мови.
Принципово не буду купляти в цієї компанії ніякі продукти коли таке зневажливе ставлення до українців.
Юрію, привіт!
Дякуємо за Ваш коментар.
Це сталось через нову політику cookie у Європі. Ви обрали опцію «не зберігати файли cookie» і система не змогла вас правильно ідентифікувати, в результаті чого лист був відправлений не коректною мовою.
Вся наша комунікація та курси проводяться українською. На жаль, у зв’язку з новою політикою використання файлів cookie, ми спостерігаємо збої в роботі мовних версій сайту.
💡 Наші курси не продаються та не надаються країнам-агресорам.
Приносимо наші вибачення за ті відчуття, які у вас викликала ця ситуація.
Наприкінці 2023 року проходив курс DAO PM. Були дуже круті викладачі, пояснювали все доступно, зрозуміло та цікаво. Павло Устінов та Артем Жароцький — найкращі). Дуже круті лекції та воркшопи. Також з нами працював ментор, який був досить сильно залучений в процес та допомогав своїми рекомендаціями та відповідями на наші питання, ділився практичним досвідом. На цьому курсі я отримав знання та навички, завдяки яким я зміг отримати роботу проджект менеджера та почати свій шлях в IT. Джуе дякую IAMPM за ваші зусилля та за такий класний продукт, ви круті =)
Вітаю! Нещодавно пройшла навчання за курсом DAO PM, хочу поділитися досвідом та інсайтами. По-перше, навчання було результативним та цікавим (бо й не помітила як 4 місяці пролетіло), саме через значну кількість фахівців-практиків на курсі. Кожен з яких, у власній манері та з позиції власного досвіду, намагався донести ключові цінності, необхідні для майбутньої професії. Особливо хочу відмітити Санту Поштаренко, Павла Устінова, Артема Жавроцького, Анну Лаврову та ін., які створювали робочу атмосферу та розкривали секрети управління проєктами. По-друге, хочу звернути увагу на значну менторську підтримку протягом навчання. Ментор, Наконечна Анастасія, завжди професійно, уважно, коректно та своєчасно спрямовувала під час виконання домашних завдань, які, після сессії з нею, виконувалися з більшим розумінням процесу проєктного управління. По-третє, хочу відміти злагоджену організаційну роботу команди IAMPM: своєчасні записи лекцій, багато додаткового матеріалу для розширення знань, постійний зворотній зв’язок та уважність. В цілому, поставлені перед собою навчальні цілі, після навчання, було досягнуто! Дякую!
Пройшовши курс з UML / BPMN моделювання, я отримав необхідні знання та навички, які стали важливим доповненням до моєї професійної експертизи. Курс детально охоплює основні концепції та практичні аспекти моделювання бізнес-процесів і систем, використовуючи стандарти UML та BPMN.
Завдяки цьому курсу, я навчився читати та створювати моделі, розібрався як правильно обрати необхідну модель для вирішення задачі та закріпив все це з допомогою практичних домашніх завдань. Викладачі подавали матеріал доступно та зрозуміло, роблячи кожен урок цікавим та практично корисним.
Закінчивши курс, я відчуваю впевненість у своїх навичках моделювання, і це безсумнівно сприятиме моєму подальшому професійному розвитку. Рекомендую цей курс всім, хто цікавиться вдосконаленням навичок у сфері бізнес-аналізу та системного моделювання.
Чому ваші представники пишуть листи російською? Мені написала o.zaikina
Олег, привіт!
Дуже перепрошуємо за ситуацію, що склалася. На жаль, через деякі технічні проблеми система некоректно ідентифікувала ваше місцезнаходження, що призвело до відправлення листа невідповідною мовою.
Хочемо запевнити вас, що наша компанія не співпрацює з країнами-агресорами. Ми вживаємо всіх необхідних заходів, щоб подібні інциденти не повторювалися в майбутньому 🙏🏻
Недавно завершив потік курсу з «BDSM» і хочу поділитися своїм позитивним враженням. Мені сподобалося, що кожна лекція була дуже практичною, з актуальними на сьогодні методами роботи. Ментори — всі практикуючі, досвідчені спеціалісти, і вони передають максимальну кількість інформації, без зайвої «води». Окремий плюс — постійна підтримка і значна кількість додаткового матеріалу, яким іноді не встигаю вчасно ознайомитися. Для мене було важливо структуризувати свій самостійно набутий досвід з новими знаннями, могти відразу застосовувати нові навички і отримувати задоволення від спілкування з однодумцями, колегами та справжніми професіоналами, на яких я тепер можу рівнятися. Рекомендую цей курс всім!
Вітаю усіх !
Я проходив курс «ProductMan», та хочу поділитися своїми враженнями від курсу. Це був неймовірний досвід, який перевершив усі мої очікування.
Перш за все, величезна подяка команді IAMPM за створення насиченого та практичного курсу. Матеріали були чіткими, добре структурованими і доповнені відмінними прикладами з реального життя та зображеннями для більш зрозумілості інформації, що дозволило мені легко засвоїти нові знання, та застосувати їх. Особливо хочу відзначити викладачів — професіоналів у своєму ділі, які не лише чудово розуміють роль продукт-менеджера, але й мають вражаючий досвід у практичній роботі. Їхні відповіді на питання були завжди інформативними, також хочу подякувати менторам та менеджерам, які відповідали швидко, та відповідали на усі питання.
Цей курс дав мені впевненість і практичні навички, необхідні для ефективної роботи в області продукт-менеджменту.
Я вдячний IAMPM за можливість отримати цей цінний досвід та відмінну підтримку. Рекомендую цей курс всім, хто мріє розвивати свою кар’єру в області продукт-менеджменту.
Дякую ще раз за чудовий курс!
Всім привіт!
Я нещодавно закінчила курс «BDSM» від платформи IAMPM. Отримала багато нових навичок і знань у сфері маркетингу, продажів та розвитку бізнесу в цілому. Вдячна кожному лектору за їх внесок у програму, цінні інсайти та якісний зворотній зв’язок. Інформація актуальна та подана структуровано.
В жовтні 2023 закінчила курс «TechMind» від IAMPM і залишилась задоволена. Курс покриває широкий спектр тем, пов’язаних з IT-менеджментом, від основ до більш складних питань. Викладачі — практикуючі фахівці з великим досвідом роботи в IT. Вони ділилися своїми реальними кейсами та досвідом, що зробило навчання більш практичним і корисним.
Я в IT трохи більше року і особисто для мене курс був дуже корисним, адже допоміг краще зрозуміти технічну частину роботи і покращити професійні навички.
Вдячна Команді IAMPM за позитив та відкритість, було приємно з ними комунікувати.
Закінчила нещодавній потік курсу Business Development Sales and Marketing і хочу поділитися своїм позитивним відгуком. Мені сподобалось, що кожна лекція була супер прикладною з актуальними на сьогодні методами роботи, ментори — всі практикуючі досвідчені спеціалісти і дають максимально багато інформації, без ніякої «води». Окремий плюс постійній підтримці та такій кількості додаткових матеріалів, що не завжди вчасно встигала все передивитися-перечитати. Для мене було важливим структуризувати свою самостійно набуту практику з новими знаннями, можливість застосувати нові знання одразу та просто спілкування з однодумцями, колегами та справжніми профессіоналами,на яких тепер рівняюся. Раджу курси всім!
Закінчивши курси Вisness Аnalyst при IAMPM, я отримав відмінний досвід та знання, що відразу знайшли застосування у моїй професійній діяльності. Якісна програма навчання та відмінні викладачі дозволили мені глибше розуміти аспекти бізнес-аналізу. Рекомендую ці курси для тих, хто прагне вдосконалити свої навички у цій області.
Нещодавно закінчив курс ProductMan, до того — Product Unit та Product Market.
Позитивним на мою думку є те, що багато спеціалістів залучено до викладення курсу, матеріалу доступно до вивчення чимало.
Звісно прикро, що компанія підтримує й надалі частину курсів мовою окупанта, однак останній був рідною мовою.
Загалом враження позитивні, рекомендую.
Окрема подяка Наталії Слабко за її проактивність та підтримку в кожному запиті.
Пройшла курс User Stories.
Курс сподобався, практичний. Розібралися на заняттях User Story Mapping та
формування беклогу, як писати User Stories та Acceptance criteria. Сподобалася робота в командах під час занять. Викладачі — справжні професіонали. Змогли відповісти, пояснити усі незрозумілі моменти.
Нажаль маю негативний досвід з цією компанією. Дуже прикро, що курси викладаються досі мовою окупантів.
А найголовніше, що про це не попереджають менеджери.
Спілкувадась з представником Романом виключно українською. Про мову викладання дізналась коли вже оплатила курс та отримала матеріали та програму. Від курсу відмовилась, гроші повернули, але вируховали комісію майже в 900грн!!!
Це схоже на шахрайство. Чому я маю платити за помилки вашого менеджера, та ваше не бажання перекласти курс?
Маріє, ще раз вітаємо Вас!
Ми розібрали всю ситуацію та повертаємося з апдейтом:
Дійсно, коли Ви купували наш курс у квітні, менеджер не зазначив мову викладання. Вона була вказана на сайті (iampm.club/ua/iam-leader), проте ми все одно повинні були Вас попередити. Цей курс був записаний ще до війни і не проводився онлайн з того часу. Саме тому він записаний російською мовою.
Після того, як менеджер побачив Вашу реакцію на мову викладання, він зв’язався з Вами по телефону. Ми прослухали запис цієї розмови сьогодні.
Після розмови Ви згодилися проходити курс. Тому ми вважали, що ця ситуація вирішилася 🙏🏻
Проте потім Ви все ж таки відмовилися від проходження курсу, і оскільки оплата вже була здійснена, ми здійснили повернення коштів за стандартним методом, в якому повертаємо всі гроші, окрім комісії банку та податків, які були сплачені.
Ми дуже цінуємо наших клієнтів та не мали наміру ображати чи вводити в оману когось. Нам прикро, що у Вас склалась така думка, тому ми хочемо повернути кошти та подарувати україномовний курс IAM.SCRUM. Цей курс максимально близький за тематикою до того, що Вас цікавило.
Перепрошуємо за цю ситуацію. На жаль, не всі наші курси записані рідною мовою. Проте всі курси, які ми проводимо у форматі онлайн, існують українською.
Наш менеджер зв’яжеться з Вами особисто для подальшої комунікації.
Разом з колегами проходили курс по проєктному менеджементу, зачіпали теми планування проєктів, пріоритизації задач, мотивації команди тощо. Тобто навчання доволі різнопланове, лектори мають різні підходи, світогляди і темпераменти, що дозволяє отримати більш-менш цілісну картину для кожного з учасників. В цілому курс нам сподобався, кожен почерпнув своє і зробив висновки, в яких областях слід «копати глибше» і які рекомендації спробувати в роботі. Дякую
Кілька днів тому завершив курс ProductMan. Сподобався підхід до занятть, цікаві кейси, контент лекцій та домашні завдання, а також регулярний фідбек по домашці від менторів та корисні воркшопи. Дякую!
Буквально пару тижнів тому завершила курс TechMind на освітній платформі IAMPM і хочу сказати, що це було гарне рішення, адже працюю РМ в ІТ-сфері, але не було достатньо технічних знань, а цей курс дав мені розуміння в багатьох аспектах — Git workflow, Frontend, Backend, CI/CD, DevOps. Особливо цікаво було послухати про Mobile та Web розробку, багато чого цікавого дізналася і вже ці знання засосовую на практиці, тож дякую за це команді, яка працює над цим курсом та викладачам, які на життєвих прикладах пояснювали складні терміни/процеси!
Я успішно пройшов курс TechMind та можу сказати що це було чудове рішення. Курс дав мені можливість освоїти та зрозуміти різні технічні аспекти, що дало мені нову перспективу в роботі з IT проєктами.
Чітка та структурована подача, корисні та цікаві домашні завдання — це про курс TechMind від IAMPM.
Дякую викладачам та організаторам за чудовий продукт👍
Вітаю!
Я б хотіла також залишити фідбек. Я успішно завершила курс TecMind IAMPM.
Суть цього навчального курсу полягає у наданні технічних знань для спеціалістів, які не мають сильного технічного беграунду. Оскільки я змінила свою професійну сферу з юридичної на менеджмент, де високі технічні вимоги, цей курс був необхідним для мене.
Хочу зазначити, що команда, яка стояла за цим курсом, впоралася із завданням на відмінно. Початок був складним, але потім я зрозуміла, що це було моє найкраще рішення. Після курсу я отримала чітке уявлення і розуміння всіх технічних аспектів. Я охопила багато тем, включаючи розробку в цілому, Frontend, Backend, Q&A, Git workflow, CI/CD, документацію проєкт, DevOps, Mobile та Web, і це лише частина того, що я пригадала.
Я хочу подякувати нашим викладачам, які робили все можливе, щоб пояснити складні теми простою мовою. Особливо бекенд-експерту за його професійний підхід.
Я також мала чудових менторів і кураторів, і висловлюю їм величезну вдячність за дружню та доброзичливу атмосферу.
В результаті цього навчання я впевнена в собі на співбесідах та в цілому, як в спеціаліст. Коли отримаю першу зарплату, планую вкластися в подальше навчання від IAMPM.)
З глибокою вдячністю рекомендую цю школу!
Пройшла курс TechMind
Мені як не технічному фахівцю було важливо розібратися в технічних аспектах кожного етапу процесу розробки. За допомогою цього курсу я закрила всі питання, що виникали у процесі роботи і навіть більше.
Сподобалося все від якості та подачі матеріалу до підтримки менторів та кураторів. Цей курс варто пройти, щоб почуватися впевнено не тільки в роботі з командою розробки, але й на співбесідах або зустрічах з клієнтами.
PM&BA рекомендую, буде дуже багато цікавого!
Хотів поділитись своїм досвідом проходження співбесіди у компанії IAMPM. Перш за все, я хочу звернути вашу увагу на швидкий процес рекрутації та надання фідбеку. Після надсилання мого резюме мені майже одразу зателефонувала HR Оля, яка провела перший етап відбору і вже того ж дня запропонувала наступний етап співбесіди. Раніше я вважав, що знайти роботу за два дні в сучасних умовах неможливо, але завдяки IAMPM я зрозумів, що це можливо, і за це я їм дуже вдячний.
Усі етапи співбесіди були дуже природні і нагадували розмову з давнім другом. Також важливо відзначити, що фідбек був наданий майже одразу, що дозволило мені швидко розпочати роботу. Перша співбесіда була у четвер, а у понеділок був вже перший робочий день.
Процес онбордингу в компанії добре структурований і цікавий. Ніхто не кидає нових працівників у глибоку воду, і є спеціальна особа, яка допомагає з усіма питаннями. Це підкреслює зацікавленість компанії у розвитку своїх працівників.
Продукт компанії дуже цікавий і надає можливість постійного росту та розвитку. Також важливо зазначити, що керівництво завжди слухає поради та прохання своїх працівників. Особисто погодивши умови оферу, я отримав відчуття повної підтримки і допомоги в будь-яких питаннях. Ну і, звісно ж, неймовірно круто відчувати, що, працюючи на відстані, ти все одно відчуваєш себе частиною команди, без жодної бюрократії та відчуття дистанції. Тому запрошую всіх до нас!
Пройшла співбесіду на позицію Трафік Менеджера
Дуже сподобався підхід до підбору кандидитів і онбордингу співробітників. Було легко вливатись в роботу, коли рекрутер піклується про комунікацію з майбутніми колегами і успішний онбординг кандидата.
Легко обговорювати умови співпраці, при створенні оферу для мене, були враховані всі побажання як по ЗП, так і по соціальному пакету
Атмосфера в колективі дружня і всі готові допомагати одне одному. Керівництво піклується про комфорт співробітників і відслідковує рівень задоволеності співпрацею анонімно, що дозволяє швидко і без стресу міняти процеси в сторону покращень і додаткового комфорту в майбутньому🫶
Також компанія допомагає розвиватись і навчатись (є можливість оплати або часткової оплати курсів по підвищенню кваліфікації), що дозволяє мати кар’єрний ріст і IAMPM зацікавлені в розвитку своїх спеціалістів
Тож хочу подякувати і висловити надію на довгу і плідну співпрацю🥰
Прошла курс Jira time.
Лекции отлично структурированы.
Лекторы профессионалы в своем деле.
Подача информации доступна, все с примерами из личной практики.
Есть Q&A сессии, фидбеки по дз.
Вообщем, если сомневаетесь покупать ли курс-не сомневайтесь!)
Пройшла курс «Delivery Mind»
Дуже сподобалося.
1) Лекції організовані зручно для працюючих, тому можна проходити лекції онлайн, що дає змогу задати питання лектору.
2) Також є можливість пройти курс в записі, якщо з якихось причин не було можливості дивитися онлайн, як це сталося у мене на другій половині курсу.
3) Лектори відкриті та готові відповідати на додаткові запитання.
4) Інформація подається дуже доступно. Наприклад мені для роботи була потрібна тільки частина інформації. Курсу який би мені підійшов повністю не було ні в одній компанії, тому я обрала курс «Delivery Mind». Була готова до того, що частину тем не зрозумію, але завдяки лекторам було зрозуміло все. І на виході я отримала більше знань ніж навіть сподівалася.
Для кого буде цікавий цей курс — для PM та BI, які бажають розширити свої знання з архітектури систем.
P.S. Прочитала дуже багато негативних відгуків про мову. Так лекції проводяться на російській мові. Але про це попереджали перед курсом і пояснювали, що курси міжнародні, тут є люди з стран СНГ, які не розуміють українську. Тому не дуже розумію на що дорікають компанії. На жаль українська мова не є міжнародною, тому країни пострадянського простору спілкуються російською, або англійською, яку знає набагато менше людей.
Розкажу про свій досвід. Підписалась на їх розсилку, дуже зраділа українському контенту. Отримала лист з дайджестом лекцій і була шокована — більшість лекцій російською. Мене це обурило, оскільки я підписувалась на український контент і ніяк не очікувала отримати російський. На сторінці запису на лекцію в чаті запитала про причину викладання російською мовою. На що отримала відповідь: «А ви з України? Дивна геопозиція. Російською спілкуються не тільки в рф». Все це заскрінила і за запитом можу відправити скріни. Бути з України для них — це дивна геопозиція. Вони порушують законодавство щодо мови в Україні.
Мої коментарі на ФБ з цим же запитанням просто витирають. Ну то я вирішила написати тут. Може, тут пояснять, чому вони порушують мовне законодавство і чому я, як українка, маю зазнавати утисків та приниження з їх боку — саме так я розцінюю відповідь «А ви з України? Дивна геопозиція».
Кожен хай робить так, як йому підказує совість. Але зараз багато таких компаній, де можна пройти подібне навчання.
Наш стажер, який відповідав за роботу сайту побачив, що гео не з України і саме тому так відреагував.
Компанія IAMPM не співпрацює з росіянами чи білорусами ні у вигляді лекторів, ні у вигляді співробітників. Також придбати наші курси на території цих недодержав, або людям, які підтримують війну, також неможливо.
Лекції ми ведемо українською, польскою, або російською в залежності від країни. Оскільки серед наших клієнтів є також студенти з Узбекистану, Казахстану, Азербайджану та Грузії, то для них ми проводимо лекції російською мовою.
Ми так само, як і ви, не підтримуємо агресора й нам шкода, що у вас склалось інакше враження.
Проходив співбесіду з рекрутером на позицію «Трафік менеджер». Попросили зробити тестове завдання — розписати повністю стратегію просування курсів у Facebook\Insta. Через добу надіслав готове тестове (детально розписана стратегія) і тиша... Через тиждень нагадав про себе, ігнор. І тільки після другого нагадування рекрутерка вийшла на зв’язок, та й то написала, що дасть детальний фідбек тільки ввечері (написав я вранці, і що? Увечері тиша!
Загалом рекрутери не охоче дають фідбек. Таке відчуття складається що співбесіду проводять для галочки або для своїх бонусів.
Негативні враження склалися про компанію, не рекомендую відгукуватися на їхні вакансії, трата часу, тестове завдання пішло в нікуди.
Закінчив курс «Supreme BA»
Побачив негативний відгук нижче та й захотілось написати свій.
Що сподобалось: велика кількість воркшопів та робота в команді (хоч кейс дійсно був один, але мені його було достатньо). Так співпало, що воркшопи були сфокусовані саме на техніках, в яких я відчував просаду — моделювання, юзер сторі та нефункціональні вимоги. Дещо вже застосував у роботі.
Взагалі мені хотілося дізнатися, як у ідеальному світі має проходити робота бізнес-аналітика, які ще інструменти та техніки роботи BA існують, як ними користуються колеги. Я закрив потребу.
Великий плюс за воркшопи з виявлення вимог, моделювання процесів та менторинг. Було корисно.
Те, що нас не завалювали домашками — власне для мене навіть плюс, оскільки важко виділити на них час, та й на онлайн-заняттях було все зрозуміло.
Мінус бал за перенесення занять та нединамічний нетворкінг (можливо така у нас зібралась група інтровертів, не знаю, але у чаті було мало знайомств).
Проходив курс «Delivery Mind»
Із приємного:
1) Організовані курси та лекції досить непогано, зручно зуміщати з роботою без перевантаження свого часу
2) Лектори відкриті та готові відповідати на додаткові запитання, частину нового — дізнався від власної групи, звичано це залежатиме від людей що з вами будуть
3) Теми розкриті місцями поверхнево — але дозволяють закріпити матеріал чи досвід здобутий під час роботи. При цьому частина лекторів йшла в деталі, і дійсно подавали досить спеціалізований і цікавий матеріал
Із неприємного:
1) Курс проходив російською — причина: інтернаціональний набір слухачів, із вірменами та казахами в групі. На запитання лектора чи хтось з слухачів не розуміє українською, реакції не було.
2) А от справжня причина — частина лекторів проживає у білорусі, що ніяк не комунікувалось при наборі чи записі на курс. Можливо комусь буде ок, я себе відчуваю ошуканим розуміючи що це приховувалось із маніпулятивними намірами
Курс «Supreme BA». Намагалася втриматися від оцінок і писати лише факти. Побачила багато гарних відгуків на доу.
Але для мене є суттєва різниця між відгуком «сподобався курс» і «я щось використала з цього курсу».
Кейс. Протягом курсу не змінювався. Стосувався виявлення і аналізу верхньорівневих вимог розробки додатку з 0 на стадії пресейлу. Тож юзер сторі, маінд мапу, планування релізу та діаграми можна було робити лише найпростіші на його базі, очевидно що пояснювати якісь складніші (релізні, наприклад) процеси було неможливо.
Рівень учасників і команди. Заявлений в курсі — для БА з досвідом 2+ роки. Я попала в команду з 4ма учасниками. Один з них не приймав участь в обговореннях. Лише одна учасниця мала досвід в айті проекті (з її слів). В презентації роботи ми постійно мінялися з іншою дівчиною, інші не хотіли презентувати, аргументовоючи це як «я не можу презентувати, я хвилююсь». Учасники часто задавали питання, що не відповідають рівню ба 2+ років, типу що таке аксептанс критерії, що таке альтернативне флоу, ченж реквест. Курси не перевіряють рівень досвіду, тож ви можете опинитися в некомпетентній команді. Попросила змінити команду. В новій команді були більш досвідчені ба, але також був лише один лідер, що постійно представляв результати.
Лекції та воркшопи.
Маргарита Кузменкова мала з нами 2 лекції та один воркшоп. Було багато обговорень, багато систематизованого теоретичного матеріалу, ділилася практичними порадами з досвіду, дала багато покрокових інструкцій як запланувати і провести дискавері, як зробити стейкхолдер ліст, з чого почати будувати процеси.
Одним з завданнь було інтерв*ю з замовником. На 40% питань, від давав не зрозумілі вимоги (типу зробіть щоб не лагало, покладаюсь на ваш ресерч) або рекомендував звернутись в фін або юр відділ. Нагадувало гру в недосвідченого замовника або непідготовленої людини. Але в нас не стояла мета зробити пропоузал від команди, а на базі зібраних вимог робити юз кейсі, готуватися до наступної стадії інтерв*ю або робити реліз план. Якщо б замовник давав цікаві і повні, можливо верхньорівневі технічні вимоги, працювати над кейсом було б значно цікавіше.
Воркшоп про техніки інтерв*ю був в більшості в тому щоб задати і отримати питання.
Воркшоп про створення юз кейсів, юзер сторі мав на меті робити юзер сторі в вільному або Ghekrin форматі на основі результатів інтерв*ю.
Воркшоп про побудову бізнес процесів. Мотивована лектор. Були важливі питання про розуміння теоретичних понять, лектор поділилася кроками з чого почати побудову процесів. Але сама концепція практики побудови процесів була «провальна». Без загально прийнятих нотацій, просто квадратиками і ромбиками побудуйте актівіті діаграму. В мене склалося враження, що люди після цього курсу так і будуть робити діаграми.
Теплейтів для створення проектної документації було багато, з практичними прикладами.
Оптимізація бізнес процесів мені запам*яталась тим, що було багато теорії. З корисного — чек ліст.
Домашки. За весь курс, 3 домашки, що майже дублювали задання на воркшопі. У домашок були дедлайни на здачу. Фідбек по домашкам було отримано в останній день курсу. До команди був прикріплений ментор, на питання в особисті вона не відповідала, в чаті теж активності не було. На питання «де домашки» в загальному чаті відповіли, що ментори дуже заняті, але скоро перевірять. Перевірив дз не ментор, а стороння людина з фідбеоком: «Все добре, дз прийнято».
Перенесення занять. Було 2 перенесення, і куратор вибачився і обіцяв надати додаткові матеріали. Після нагадування, їх додали до матеріалів курсу.
Таймінг. Воркшопи починались вчасно, закінчувались з запізненням на
Загальний чат. Складався с анонсів наступних лекцій, лінків на міти, моїх питань.
Нетворкінг. З усього чату з 41 людини, лише 6 прийняли участь в знайомстві. В лінкедіні додала трьох людей з курсу. Спілкування було лише під час роботи над кейсом.
I’ve recently finished another course from IAMPM that covers a Utility Tree Workshop. This practice was designed to elicit non-functional requirements in a form of quality attributes, and scenarios based on the business goals, and functionality (in these workshops we generated requirements in a form of use cases).
The course was essentially a set of workshops that lead us through the technique in practice. Our lectors answered all of our annoying questions with detailed examples, I feel sheer gratitude for their time, and effort 😊
Such practice is essential for almost any project as neglected non-functional requirements often bring major dissatisfaction to customers and huge potential damage to the company image. I highly recommend this course to any Business Analyst, Team / Tech Lead, Project manager, or Architect.
Прошла курс NFR Time for BA. Очень довольна. Это действительно интенсив, после которого структурированные знаний остаются в голове. На курсе нужно работать и трудиться. Лектора в этом очень помогают и мотивируют, поскольку они сами любят, то что они делают. Заряжают своей энергией. Это очень круто. После курса к нефункциональным требованиям нет вопросов, все ясно понятно. Организаций от IAMPM на высоком уровне (все ссылки под рукой, важные напоминалки не пропустишь, на вопросы быстро отвечают). Спасибо Антону и Кириллу! Вы делаете большое дело в мире ВА :)
Пройшов курс PM Hard Skills та Delivery Management курси. Лекції цікаві, лектори мають великию багаж знань і завжди дають практичні поради. Цікава та легка подача матеріалу.
Пройшла курс PM Hard Skills і я у захваті. Лекції цікаві, лектори наводять приклади із своєї роботи. Дають знання як в аутсорсі, так і в продукті теж — всі знання можна одразу застосовувати на практиці.
Команда теж на найвищому рівні — допомагають дуже швидко з будь-якою технічною/нетехнічною проблемою.
I’ve recently finished an enticing ’Badass BA’ course from IAMPM that covers all necessary techniques for conducting an efficient Discovery.
We worked as a team of BAs (our team is called Balance Cats) with an interesting case. The case included the creation of a software product set for processes automatization of garbage collection, and delivery.
Initially, we were given audio from a Sales manager. We had only a short session with the ’customer representative’ and started working it out. Understandably, we had a lot of disagreements on how to understand the scarce requirements we had, so we ended up creating rather conflicting artifacts.
Though, as the main goal of the course was practice I say we succeeded. I can recommend this course to anyone interested in developing analytical skills, and learning techniques for requirements elicitation & processing 😍
Jira Time — чудовий курс для тих, хто хоче покращити знання джири, а також використовувати її фішки, заощаджувати собі час на рутинні задачі. На цьому курсі сподобались всі доповідачі — кожен експерт в своєму профілі джири і це круто!
Насправді, це мій третій курс від IAMPM і то вже має казати багато про цю школу)) IAMPM — моя особиста знахідка якісного навчання в онлайн форматі. Рекомендую колегам по цеху і тих знаqомим, хто хоче перейти в IT.
Фазы Discovery и подготовка Non-functional requirements входят в сферу моей компетенции. Для развития своего уровня знаний в области Business Analysis & Software Architecture открыл для себя курсы IAMPM и невероятно доволен этим! Я в полном восторге от курсов Pre-sale time и Non-functional requirements time. Великолепные менторы, крутая подача материала и прекрасный менеджмент со стороны IAMPM. Рекомендую!
В последнее время на проектах мне приходилось работать по разным методикам. Но чаще всего это был Scrum. За время работы в таких проектах удалось изучить и понять процесс, нюансы и многое другое. Я не являюсь Scrum-мастером, но даже в работе BA эти знания очень помогают.
И для того, чтобы привести в порядок полученные в процессе работы знания, я искала курсы, где я могла бы улучшить понимание работы Scrum-мастера и получить практические навыки. Такие курсы я нашла в IAMPM. Курс IAMSCRUM был тем, что мне нужно. Четкая структура и последовательность вебинаров и воркшопов, интересные практические задания и примеры из настоящих проектов помогали быстрее понять материал, структурировать полученные ранее знания и более продуктивно применять их в работе.
Большая благодарность лекторам. В каждом занятии я получила ответы на свои вопросы.
Вебинар по фасилитации был особенно полезным, т.к. это являлось для меня самой сложной частью в работе.
Вебинары по теории Scrum, как продать Agile клиенту, по встречам, артефактам, самоорганизующимся командам, практике по работе с метриками помогли выстроить и уложить в голове те знания, что уже были, а так же проанализировать ошибки на прошлых проектах и исключить новые ошибки на текущих и будущих проектах.
В заключении вебинар по сертификации тоже был очень полезен, т.к. дает понимание какой сертификат нужно получить начинающему Scrum — мастеру, как и по каким материалам готовиться, чтобы не потерять время и качественно подготовиться к сдаче экзамена.
Каждый вебинар больше похож на дружеские встречи, чем на занятия и это очень сильно помогало расслабиться и воспринимать информацию.
Курс будет полезен как начинающим Scrum-мастерам, так и практикующим. Всегда есть что почерпнуть из опыта коллег.
Оновлений «Scrum Master Course» в онлайн-форматі від IAMPM — моє відкриття року!
Бездоганний підбір спікерів, актуальні теми для обговорення та цікаві домашки — все це робить курс мастхевом для вивчення різних тонкощів Скраму. Найприємнішим є те, що курс буде приносити максимальну користь і тим, хто тільки знайомиться зі Скрамом, і тим, хто вже впевнено його впроваджує. Я однозначно рекомендую приступати до навчання і практикуючим PM-м, аналітикам, скрам-майстрам. По ходу лекцій ми мали змогу дізнатися купу інсайдів, якими ділилися лектори з величезним досвідом у IT, що є найголовнішою плюшкою для мене :)
Також хотіла б відзначити, що під час курсу ми почали ознайомлюватися з базовими поняттями Скраму, а в результаті дійшли до нюансів сертифікації досвідченого скрам-майстра. Розібрали і унікальні кейси для фасилітації команди, визначили переваги сплачувати Agile для замовника, досліджували продуктовий беклог, писали юзер сторіс, опрацьовували Team Canvas з нуля, аналізували наші спринти за допомогою велосіті та інших метрик. Все перечислене — лише маленька частинка того, що ми встигли вивчити на курсі.
Мені пощастило приєднатися до першого онлайн-потоку IAMSCRUM, пощастило навчатися з IAMPM і пощастило забрати 2 гонорових дипломи. Ну, а далі буду брати третій курс від цієї ж лабораторії, тому що це точно того варте! 💘
Нещодавно закінчила курс про Діскавері фазу. Дякую крутим лекторам за цікавий матеріал та круті лекції. Рекомендую
Нещодавно проходив курс SQL Time. Можу його рекомендувати для менеджерів та початківців ВА.
Глибоких знань та навичок ви не отримаєте, але ви точно зрозумієте логіку, юзкейси, та навичитеся синтаксису для більшості задач на початку вашого шляху як ВА або це точно вам допоможе як менеджеру працювати з аналітикою під тим кутом як ви хотіли, а не коли на це з’явиться час у аналітиків.
8 з 10 запитів.
Закінчила нещодавно курс Delivery Mind. Дуже сподобалась проста подача інформації у спікерів та можливість слухати лекції в записі у будь-який зручний час (хоча в он-лайні теж можна). Думаю, буде цікаво і тим ПМ, хто вже розклав в голові на різні полички страшні слова типу деплой, мокап, мікросервіс і навіть сам вже їх застосовує в тему:) а також тим, хто тільки на стадії «що вони всі від мене хочуть» 😀
Рекомендую курс по SQL від IAMPM. Курс буде корисним для людей, які починають вивчати SQL. Вас очікують цікаві лекції з різними викладачами, а також практичні завдання, в яких ви будете мати змогу самостійно складати запит та візуалізувати їх як вам буде потрібно.
Завдяки курсам покращив свої знання SQl. Дякую, IAMPM.
Якщо Вам цікава unit економіка, тема монетизації та метрик, дуже раджу курс Unit Economics від IAMPM. Курс компактний, маса практики, хороші реальні кейси. Для себе взяла масу корисної інфо, оскільки product finance це та тема, яку неможливо ігнорувати, працюючи з продуктом.
Повертаюся до IAMPM втретє. Курс Product management також заслуговує особливої уваги. Море практики, роботи в командах, особлива подяка менторам — змогла з нуля створити власний продукт😊
Не лише я, а і мої колеги з Укрсиббанк тепер навчаються з IAMPM, впевнена, що продовжимо цю традицію)))
Дякую за можливість навчатися, за нові знання, вміння, круту практику та цікаві реальні кейси🤞🤞🤞
Арріго Саккі, один із найтитулованіших футбольних тренерів, сам ніколи не був професійним футболістом. Одного разу, відповідаючи на питання журналіста, як таке взагалі можливо, він сказав: «в мене й гадки не бульо, шо для того, аби стати гарним жокеєм, потрібно мати навички коня». Проте синьйор Саккі дещо злукавив: та’, володіти ними дійсно не варто, але бути обізнаними в них — обов’язково. Так само, як диригентові оркестра не тре’ вміти грати на всіх інструментах, натомість конче потрібно уявляти їхні можливості.
Курс DELIVERY MIND саме для цього. Бо він дозволяє поглянути на розробку та доставку ПЗ очима різних спеціалістів: девелоперів, архитекторів, тестувальників, бізнес-аналітиків тощо. Зрозуміти, якими питанням вони опікуються та як їх вирішують, з якими проблемами стикаються, які інструменти використовують тощо. Іншими словами, курс дає ту саму «обізнаність у навичках» колег, вчить розмовляти з ними «однією мовою» — шо є запорукою ефективного керування та побудови злагоджених команд
А ще, спеціально для поціновувачів, ви таки зможете тут почути трохи одеської мови.
Прошел курс I AM BA, хочу выразить благодарность Руслану и другим спикерам за ихний вклад в прохождении курсов. Информация очень познавательна и эффективно подана. Материал хорошо поставлен и доноситься до слушателей достаточно информативно.
Всегда много дополнительного материала на самостоятельное ознакомление.
Ваш ментор всегда на связи и доступен по всем возникшим вопросам в любое время.
Спасибо за совместную прогулку по увлекательной программе курса I AM BA 21.
С iampm я познакомилась совсем недавно благодаря курсу «Jira Start». Для меня, как для новичка в проектном менеджменте, курс по работе с главным софтом для проджект-менеджера сыграл значительную роль для получения фундаментальных знаний. Мне очень повезло попасть на первый поток, где спикеры, куратор, ментор и все причастные к созданию курса сделали процесс обучения максимально комфортным и познавательным.
«Jira Start» позволил мне с нуля проработать и прокачать базовые скиллы работы с инструментом, с интересом выполнить домашние задания после прослушивания лекций, а также — позаимствовать, взять на заметку некоторые лайфхаки профессионалов в своей сфере. Хотелось бы отметить спикеров — Алексея Погана и Артёма Жавротского, которые на каждой лекции максимально доступно преподносили материал + дополнительно помогали студентам в решении возникающих вопросов в течение обучения. Именно у этих спикеров на протяжении «Jira Start» получилось превратить человека, который до курса только слышал о Jira поверхностную информацию, в достаточно уверенного пользователя софта.
Ещё в последнее время часто наблюдаю спрос на менторство. Людям действительно важно в процессе обучения получать обратную связь от наставника, который мог бы подкорректировать, подсказать, помочь, вовремя отреагировать и провести студента от возможной неудачи до «ого, получилось!». Значит, стоит обозначить, что на курсе буквально каждое домашнее задание сопровождалось своевременным фидбэком от ментора, что помогало совершенствовать свою работу и закрепить навыки после пройденных уроков.
Курс с опытными экспертами, которые преподносят материал легко и интересно, мотивирует учиться? Да. По доступной цене? Мотивирует, конечно. Где есть возможность получения сертификата с отличием? Безусловно. Такое комбо можно собрать благодаря iampm. А, ещё хочу отметить, что «Jira Start» — мой первый курс от этой лаборатории, который фактически влюбил меня во всю деятельность iampm. Сейчас окончила один курс с невероятным желанием присоединяться к другим интересующим, потому что делается качественно, актуально и с любовью. Очень-очень рекомендую!
Прошла курс БА, и могу с уверенность рекомендовать. На курсе дали базу, как и обещали. Параллельно дают много дополнительной информации и тут уже дело за Вами. Самообразование никто не отменял)
Если и не все лекторы понравились, то ментор выручал всегда. Более, чем развернутые ответы на дз и даже дополнительное объяснение тем.
Вся команда курса готова была помочь с любимы вопросами и войти в положение.
Одним словом — благодарю)
Завершив курс I AM BA. Задоволений усією інформацією на лекціях та додатковими матеріалами, практичними кейсами та домашніми завданнями. Особлива подяка команді курсу, які цікавились зворотнім зв’язком та надавали консультації у позанавчальний час.
Закончила курс I AM BA, довольна качеством. Дают очень много полезной информации, практических примеров, специалисты делятся своим опытом, задают практические домашние задания.
Ещё понравилось, что команда IAMPM интересуется мнением своих учеников касательно организации и качества курсов и собирают фидбеки для улучшения своей деятельности.
Закончила курс Presale Time, довольна качеством. Дают очень много полезной информации (ценно, что доступ к ней остаётся ещё какое-то время). Это возможность получить ценные знания от практикующих профессионалов.
Ещё плюс — команда IAMPM «держит руку на пульсе», постоянно старается улучшить свой продукт, это приятно.
Менторы всегда очень четко проверяют дз после которого дают четкий фидбек с указанием на доработки, и это структурирует полученные знания .
Пройшла курс SalesMan. Курс дуже сподобався. Спікери розповідали цікаву та корисну інформацію! Також сподобалося, що є записи та можна переглянути лекцію, навіть якщо не встиг онлайн.
#IAMPM_PresaleTime
The next stage has been passed, a storehouse of knowledge and useful skills has been added.
The origins of Project estimation, planning and management lie in the Presale stage.
— How long is the Discovery phase?
— What is the required composition of the presale team?
— How to pre-evaluate a project with a win-win position for everyone and maintain the margin of the project after the start?
— What is the ideal RFP?
5 lecturers, templates, mentors, examples from experience.
With gratitude to the entire #IAMPM team, will take all the knowledge on board to make projects even more incredible and successful.
Keep Moving Forward
Пройшла курс TechMind. Допоміг структурувати знання, що назбирала ща всі роки в айті, бо було трохи хаотично до курсу. Зручний формат навчання — онлайн, можна відразу задавати питання лекторам (і можно подивитися в запису за потреби). Дякую!
Обучался на курсе Delivery mind. Исключительно положительные впечатления — отличный подбор лекторов, хорошая подача материала, сам материал полезен и понятен, удобная форма — есть возможность всегда задать вопросы (как онлайн во время лекции, так и позднее в телеграме), всегда и во всем помогут сотрудники IAMPM. Рекомендую всем, кто хочет прокачаться в качественной доставке продукта.
Доброго дня.
Хочу запитати у компанії, чому HR Generalist, який пообіцяв зі мною поспілкуватися, ігнорує?
Ми домовились із спеціалістом зіздзвонитись, але людина не взяла трубку, і після цього нічого не відповіла, я чекала на дзвінок. Дуже не приємно збоку цього спеціаліста. ibb.co/BCbDdbV
В кінці травня закінчила курс Tech Mind. Можу із щирою душею рекомендувати близьким, а значить курс дуже високої якості 👍
Води мінімум, практичну користь складно переоцінити — знаннями користуюся щодня. У роботі та подальшому навчанні тепер можу концентруватися на головному, замість того, щоб безкінечно гуглити про що йде мова. Це можна порівняти з інтенсивним і дуже структурованим курсом іноземної мови, після якого ти заговорив новою мовою достатньо, щоб розуміти співбесідника і досить адекватно з ним комунікувати)
До курсу дають ще величезну кількість додаткових матеріалів, які дозволяють поглибити знання і розібратися ще краще.
Також у курс включена опція роботи з кар‘єрним консультантом, який допомагає зробити CV привабливим для HR, також допомагає покращити профіль у LinkdIn. Ще команда дає рекомендацію у LinkdIn (що неймовірно цінно для новачків) та відкривають доступ до величезної бібліотеки джерел пошуку роботи.
Словом, якщо ви новенький в ІТ але плануєте розвиватися у цій сфері, то цей курс — must.
I’m finishing my master’s in project management. I came to the course (Hard Skills 1&2) to deepen my knowledge: to get practical skills and examples of real documentation (which I lacked at the university). The course covered all my requirements and uncovered even more trouble spots in my education. When the theoretical material was presented on the slides, the speaker gave an example of a specific situation. Any lecture of the course is filled with stories about pitfalls. I definitely recommend the course to both beginners and managers with experience.
⌛️⌛️⌛️⌛️⌛️⌛️⌛️⌛
Now I’ve graduated from uni and during the last few months I was taking a DAO PM course to strengthen my knowledge. Turned out this basic course can give insights even to experienced PMs. It covers all stages of project management and allows students to practice in concept development and planning. Being the one who wasn’t new to some of the techniques on the course, I was also able to practice facilitation during our team meetings. Definitely recommend going through this little training.
Недавно прошла курс Tech Mind
Курс содержит всю необходимую информацию о том, что такое разработка, какие современные технологии стоит использовать и для каких проектов.
Есть отдельные лекции по аналитике, мобильной разработке и много интересного про тестирование!
Вообщем, если хочешь больше понимать о том, чем занимается твоя команда и быть не просто секретарем, а менеджером, который может скоорденировать команду и где-то даже наталкнуть на принятие верных решений, то этот курс для тебя!
Совсем недавно прошел курс Dao PM.
Курс достаточно хорошо структурирован, на лекциях дается много полезной информации, в том числе реальные кейсы от лекторов. Помимо лекций дается бонусная информация, часть из которой оказалась лично для меня очень полезной.
До курса сам изучал немного проектное управление, поэтому какие-то теоретические знания у меня были, но данный курс подойдет для новичков тоже, так как всё объясняется с нуля.
В течение курса нужно будет работать в команде примерно из 4 человек над учебным проектом.
Польза, которую вы сможете извлечь из курса зависит от того, сколько времени вы будете самостоятельно работать с информацией и над заданиями. Также пользуйтесь возможностью задавать вопросы менторам и лекторам.
В общем, данный
Прошла курс TechMind и осталась в восторге! Рекомендую от души!
Наконец-то многие технические вещи стали мне понятны и, как PM-у, стало проще общаться с командой разработки. Преподаватели очень скилловые и открытые — я их заваливала дополнительными вопросами в Телеграме, и они подробно отвечали на все. Я уверена, что такой курс необходим Junior проджект-менеджерам без опыта в разработке. Это сделает работу в команде гораздо более комфортной и сильно поднимет понимание того, что же происходит в проекте.
Study-менеджеры курса — душки, постоянно интересуются впечатлениями учеников, чтобы улучшить процессы, очень внимательные.
В общем, курс — однозначный рекомендасьон!:)
PM Soft Skills — далеко не первый мой курс от IAMPM и могу с уверенностью сказать, что это был удачный выбор! Эмоциональный интеллект, работа с клиентами и командами, найм/увольнение/развитие карьеры сотрудников, переговоры и презентация решений — очень удачные темы для любого руководителя. Безусловно, эти темы очень обширные и требуют более детально изучения, но IAMPM дает хорошее направление, куда смотреть дальше ;) спасибо вам за такую возможность!
Techmind course дуже сподобався)
Чудові викладачі і матеріал, ментори приділяють достатньо часу, організатори завжди на зв‘язку, цікавляться враженнями і фідбеком, цікаві домашні завдання. Раджу!
Advance Jira Course
Очень понравился курс, несмотря на то что это новый курс он был полный. Все преподаватели, как один, всё толково рассказывали, дали очень много информации по Jira и Confluence. И было видно, что у них еще уйма инфы, который они могут поделиться, так что надо запускать еще один уровень обучения по Jira или добавлять уроков ;)
Всем спасибо за организацию и знания :)
Hello world ;)
Наконец решила поделиться впечатлениями о курсе PM Hard Skills , который в экспресс сроки помог обновить свой срез знаний по направлению project management , а также получить поддержку и новое комьюнити в данной сфере. Курс хорошо приправлен алгоритмами и шаблонами работы по разным методологиям . Лекторы открыты , активно вовлечены в работу с аудиторией и дают дельные практические рекомендации , что очень важно. Всегда можно обратиться за поддержкой и побрейнштонмить на предмет решения сложных вопросы в своей текущей работе .Курс хорошо подойдет и для начинающих и практикующих проджектов. Прекрасно и безболезненно поможет заимпрувить хардскилы в короткие сроки и получить набор инструментов с разных источников ,для адаптации и улучшения своих рабочих процессов.
Всем привет!
Хотелось бы поделиться впечатлениями о курсе IamBA, возможно кому-то это будет полезным при выборе образовательной онлайн школы. В первую очередь хотелось бы подчеркнуть, что в данном курсе действительно дают знания подкреплённые опытом, преподаватели и менторы делятся своими практиками и инструментами, а это лучшее, что может получить новичок с целью минимизации ошибок на своём рабочем месте. Не отстаёт по качеству и организационная сторона процесса обучения, с момента первой коммуникации и до момента вручения сертификата было все информативно понятно что и как будет происходить, к примеру, уведомления о начале лекции, регулярная выгрузка записей с лекций и материалов, закреплённые сообщения в чате с важной текущей информацией на курсе. Немного о плюшках, в подарок наш поток получил мини курс с возможностью участия в онлайн вебинарах, не записи! Также к каждой лекции основного курса мы получали доступ к доп материалам, что несомненно помогало осваивать более качественно полученные знания. В общем я осталась довольна и по сути получила даже больше, чем обещали в самом начале, а это согласитесь большая редкость 😉
Пройден PM Soft Skills — новый интересный курс от IAMPM. По данной теме написано немало статей и книг, но качественных полноценных курсов пока что не находил, ведь тема, на самом деле, довольно обширная, сложная и располагающая «разливу воды». Несмотря на то что я уже знаком с несколькими курсами от IAMPM и остался лишь положительный опыт, признаться, опасался, что этот курс будет «обо всем и ни о чем», но ребята сумели сделать по-настоящему структурированную, познавательную программу, в которой нашлось место и теории и практике! Конечно чувствуется, что курс ещё совсем свежий (наш набор стал первым) и, скорее всего, подвергнется доработке и редактированию, но и сейчас он поможет приобрести новые и суммировать уже полученные знания. Материала много, он интересный (причем от специалистов с очень разным опытом) и, без сомнения, полезный для всех, чья работа связана с общением и переговорами. Большое спасибо лекторам, менторам и кураторам курса! Однозначно буду рекомендовать коллегам и друзьям!
Закончила курс DAOPM от IAMP, и могу сказать, что это отличный курс для старта карьеры в IT как Project Manager. Опытные лекторы делятся личным опытом работы и лайфхаками, которые помогут в реальных проектах; практические задания по ведению проекта от начала до его завершения; менторы всегда готовы ответить на интересующие вопросы и помочь в трудностях; кураторы готовы помочь в любых ситуациях. Содержание курса наполнено практическими знаниями, никакой лишней ненужной информации. Очень рада, что выбрала IAMP, рекомендую всем «нетехнарям», которые хотят уйти в IT!)
Закончила курс по Бизнес Анализу. Информативно, структурированно, подробный разбор кейсов, понравилось, что много преподавателей и каждый не скупится делиться реальным опытом. Менторы и кураторы постоянно на связи.
Впечатления после курса самые положительные, реальность превзошла ожидания )
Однозначно рекомендую!
Закончила курс PM Soft Skills от IAMPM и не пожалела. Понравился набор тем и практические рекомендации и методики :) Спасибо за большой объем новых знаний, хороших преподавателей, которые всегда подробно и понятно отвечают на все вопросы. Удобно, что если не попала на лекцию, можно все просмотреть в записи и после этого, если что-то непонятно тебе всегда с радостью помогут куратор и менторы)
Прошла онлайн-курс PM Soft Skills. Курс по длительности небольшой, но насыщенный по информации, есть домашние задания на закрепление лекционного материала. Понравился набор тем и во многом выбранные преподаватели, которые давали практические рекомендации и методики, есть ментор, который помогает с ДЗ и куратор, помогающим организационными вопросамию Отдельно после курса в некоторые темы буду уже вникать гораздо глубже по рекомендованной литературе. Огромное спасибо всему коллективу!
Нещодавно закінчив курси по SoftSkills, загальні враження доволі позитивні, багато корисної інформації яку я точно буду застусовувати у своїй роботі.
Думаю це був не останній мій курс із IAMPM.
Помимо общего положительного впечатления от курсов хочу подчеркнуть, что на курсах есть сервис помощи в трудоустройстве, хочу отметить очень профессиональную работу карьерного консультанта Михаила Куц, который очень помогает и консультирует во всем, что касается резюме, карьеры и трудоустройства.
Однозначно очень крутая школа! Проходил курсы Dao PM, за которые балгодарен всем преподавателям. Получил много практики и знаний от практикующих мастеров своего дела, получил поддержку и решение любых организационных вопросов от куратора курса , Татьяны Подвич. После курса получил бесценный опыт по созданию резюме , за что огромное спасибо большому профессионалу своего дела Kuts Mike. Сейчас прохожу курс TachMind. Однозначно порекомендую данную школу знакомым.
Это очень хорошие курсы и очень хорошие преподаватели. Прекрасное сочетание высокого профессинализма, умения объяснять и методики обучения.
Одна из самых мощных школ по менеджменту в СНГ: большое разнообразие направлений, которые раскрыты достаточно хорошо, чтобы углубиться в этой теме на уровне профессионала. Школа подобрала в преподаватели крутых преподавателей-практиков с впечатляющим опытом, которые щедро делятся своими ценными советами и отвечают на все вопросы каждого студента в течении занятия. Еще понравилась организация курса, классы, чаты с преподавателями, внимательность к каждому участнику со стороны администраторов курса, открытость к обратной связи в моменте. Очень рекомендую эту школу!!!
Рекомендую.
Эти курсы со мной со старта моей карьеры.
Всегда высокое качество, интересные спикеры, внимательный куратор, помощь на всех этапах и адекватные цены и всякие скидочку на праздники:)
Привіт всім.
Хочу поділитися досвідом навчання у IAMPM, курс PtoductMan 2.0, IT Product Management, який завершила нещодавно.
Мала ціль отримати базові знання роботи з продуктом. А фактично отримала не лише теоретичну базу, а й масу практики, воркшопів, підтримки ментора, домашніх завдань на базі мого власного продукту. Особлива подяка за постійну допомогу адміну, доступність ресурсу зі всіма матеріалами та зручний графік навчання для працюючих студентів.
Бонус — допомога і консультауія кар’єрного консультанта, приємно і важливо))
Успіхів IAMPM.
Дуже рекомендую)))
Всем привет, прохожу курсы IAMPM и могу с уверенностью сказать что они точно стоит вашего внимания! Кураторы курса помогают с прохождением курса, и оказывают всестороннюю поддержку в усвоении материала. Спикеры отлично выкладывают материал, отвечают на вопросы и вникают в процесс. Выбирайте внимательно каждый курс под себя, чтобы ожидания совпали с реальностью — и дерзайте!
Пройшов курс Productman 2.0. Сподобалась атмосфера на курсі. Багато крутих спікерів, які розказують різні практичні кейси. Якщо немає можливості попасти на одну з лекцій, вона буде доступна в записі наступного дня. На курсі є декілька крутих воркшопів де студенти з ректорами вирішують практичні кейси. Після курсу залишаються контакти всіх лекторів і, за потреби, можна уточнити дещо. Також приємним бонусом стала можливість перевірити своє CV/Link.
Прошла курс по Business Development, получила много практики. Все спикеры практики с многолетним опытом, атмосфера отличная. Всегда можно было получить обратную связь. Интересные лекции и практический материал. Ребята, если думаете стоит ли покупать курс, не сомневайтесь. Спасибо!
Прошла 2 курса в IAMPM. В этом году — Product Manager, а в 2019 — Content Marketing. Очень насыщенные информацией курсы, полезны для маркетолога любого направления. Лекторы — известные специалисты с опытом работы
Недавно прошла PM Hard Skills (следом сразу занырнула в PM HS-2) , и могу дать свои лучшие рекомендации IAMPM — как в плане организации процесса обучения (чат, календарик, напоминания, менторы, видеолекции, куча дополнительных материалов), так и классного наполнения полезным материалом и практическими фишками, и очень приятные и квалифицированные лекторы-практики с приятной подачей информации. Полезные рекомендации от карьерного консультанта.
Буквально на прошлой неделе закончил курс Business Development. Впечатления самые позитивные! Прекрасные спикеры, интересные лекции, атмосфера и люди, получил массу рабочих инструментов и ответы на все вопросы. Благодарен всей команде: спикерам, менторам, кураторам. Отдельное спасибо и моё восхищение Марине Никитчук!
Всем привет! Прошла курс IamScrum, что бы дополнить свои знания практическими кейсами. Очень понравился курс! Оправдались все ожидания от курса и даже больше.
Прошла курс SalesMan от IAMPM и не капли не пожалела. Курс понравился, узнала для себя много новой информации. Спикеры делились своими практическими советами, которые я точно буду использовать в работе.
Понравилось, что спикеры разные и осведомлены в своем домене, поэтому с радостью старалась посещать именно живые зум встречи, чтобы была возможность задать вопросы. Очень рада что смогла пройти этот курс. Спасибо IAMPM.
На этой неделе закончил обучение на курсе Salesman (4 поток). С IT я никак не связан, но из всех профессий в этой сфере, куда я хотел бы перейти, меня больше всего привлекают продажи. Сравнив предлагаемые онлайн и оффлайн курсы я остановил свой выбор на Salesman от IAMPM и своим выбором очень доволен. Считаю, что данный курс даёт отличный обзор того, как устроены продажи в IT и что требуется знать начинающему специалисту в этой сфере. Идти на этот курс, не зная английского — зря выбросить деньги. Все преподаватели работают в IT и обучают студентов тому, что сами используют в своей работе. Поэтому лекции насыщены информацией, очень интересные и интерактивные. Также хочу особо отметить куратора курса, работа которого в онлайн-режиме даст фору многим его коллегам в оффлайне) На мой взгляд, курс по уровню сложности и соответственно понимания лучше всего подойдёт тем, кто только интересуется переходом в IT продажи из другой отрасли, а также специалистам, недавно начавшим работу в этой сфере. Если это про вас, смело рекомендую! Если нет, идите на гораздо более сложный BDSM. Жаль, что на сайте IAMPM нет соответствующего раздела, иначе бы опубликовал свой отзыв прямо там)
Проходил курс PM Hard Skills 2 в IamPM. Понравилось наполнение курса, была возможность закрыть хотя бы теоретически те части проекта, с которыми не получалось до этого поработать. По материалам, поддержке, информированию, обратной связи — могу рекомендовать и буду рекомендовать. Особенно полезно будет для начинающих ПМов и желающих стать ПМом. При этом также отмечу очень высокую клиентоориентированность.
Проходила курс UX matters в IAMPM. Для работы с требованиями к интерфейсами хотела углубиться в UX, а именно в принципы, тренды, тестирование пользовательского опыта и т.п. Кроме лекций была так же практика. Изучили детально множество инструментов в Figma.
Хорошим дополнением к курсу была возможность проработать с карьерным консультантом Михаилом www.facebook.com/kuts.mike/ резюме и получить полезную информацию касательно поиска работы. Разобрали по мелочам все резюме, ни одного лишнего слова, всё чётко и по сути. Сама бы так не написала, хотя казалось бы очевидные вещи. Так же благодарна за поддержку и наставничество. Думаю, когда буду готова сменить место работы данный опыт будет очень полезен.
С удовольствием принял участие и только что закончил курс SalesMan Профессия.
Все очень понравилось — и содержание курса, и его организация, и просто сама атмосфера! Замечательные спикеры дали массу интересной и полезной информации! Причем записи лекций и воркшопов доступны в Гугл Класрум, которые можно посмотреть в том случае, если не успел онлайн или если захочется освежить их содержание в памяти.
Хочется отметить постоянные поддержку и готовность помочь со стороны куратора курса Руслана Джугли и ментора Евгении Токмаковой.
IAMPM — превосходная образовательная платформа!
Закінчив курс DAO PM. Без жодних сумнівів рекомендую цей курс всім бажаючим увійти в Project Management. Щиро вдячний всьому колективу IMPM за чудовий досвід співпраці з вами та прекрасно підготовлений та викладений матеріал! Обов’язково повернусь до вас за за наступною порцією корисної інформації)))
Невероятно довольна курсом DAO PM. долго раздумывала, какой именно курс брать- и совсем не пожалела. Лекции насыщенные, домашние задания заставляют прилично напрягаться, зато все хорошо запоминается) Менторы- отличные практики. А команда IAMPM -оказывают высокоуровневый клиентоориентированный сервис (Татьяна, Лидия- моя благодарность). Вдобавок ко всему, вы еще и получаете консультацию и поддержку карьерного консультанта Михаила К. Точно советую и начинающим, и тем кто хочет повысить свой уровень
Спасибо @kutsmikee за консультации в редактировании резюме и трудоустройстве
Как начинающий ПМ, взяла от курса PM Hard Skills очень много для себя полезного. Преподавательский состав очень удачный, остались весьма приятные впечатления если в целом.
Все, начиная от куратора курса, и заканчивая специалистом по трудоустройству, очень стараются, и максимально вкладывают труда и души в то, что делают. И это видно, так что приятнейшие эмоции и восторг!
Я как раз нуждалась в помощи с поиском работы, и мне очень помог Михаил, ссылочку на его профиль пожалуй оставлю тут:
www.facebook.com/kuts.mike/
Если нужно вылизать до совершенства CV и найти правильные слова для Cover Letter, Михаил точно поможет) И было приятно просто пообщаться )
Мне понравился курс ProductMan, спикеры и менторы помогали в обучении. Понравился как сам курс, так и материалы, которые были предоставлены. На курсе есть закрытая ТГ-группа, где можно задать вопрос как студентам по курсу, так и менторам и спикерам. Михаил К. помог также в консультациях по поиску работы и резюме. Советую курс тем, кто делает первые шаги в продакт-менеджменте.
DAO IAMPM
I was fortunate enough to pass the course IT Project Management at IAMPM.
It was excitingly interesting to confront yourself with what you read in theory, but did not apply in practice. To deploy existing and acquired knowledge in your own educational project, get the chance to work on your idea and flesh it out, to find your feet in it under the supervision of experienced promoters and mentors.
Take that river of knowledge and form it into something a little more narrow, a little more concrete, tangible. So that it`s easier to understand and realize the true purpose of Project Management practices and tools.
I am very grateful to my mentor, Oleksandr Yosypenko , who set the right focus and directions.
#IAMPM #ProjectManagement #Agile
Прошла курс PM Hard Skills.
Менеджером в IT работаю 3 года. Курс оказался не просто полезен, а материал лег просто идеально на уже имеющийся, хоть и небольшой, опыт.
Из понравившегося:
1) Все лекторы — практики, помимо теории много примером из личного опыта, то есть сразу показывают, как эту информацию можно применить.
2) Есть домашние задания, которые потом сразу же применяешь на практике.
3) Регулярная связь с кураторами и возможность задать вопрос лекторам тоже играли немаловажную роль.
4) Много шаблонов из реальной практики лекторов — бери и улучшай процессы на проекте сразу после доклада.
Главный вопрос после каждого курса «Порекомендуешь ли его коллеге?» Однозначно да!
Я закінчив курс DAO PM у IAMPM.club.
Я ніколи не був в ІТ, але у мене був досвід роботи проджект менеджером у компанії, що не належить до ІТ. Я відчував, що маю прогалини у знаннях з управління проектами. Тож основною метою для мене було усунути прогалини у знаннях та систематизувати свої знання.
І я можу сказати, що я досяг своеї мети.
Що мені подобається в цьому курсі, це їхні доповідачі — вони всі професіонали з великим досвідом управління проектами. Інформація курсу добре структурована — структура цього курсу схожа на реальний ІТ-проект, тому він відчуваєтся як чеклист проектного менеджера. Інформація у самому курсу, як на мене, актуальна і релевантна.
Для мене головне, що знаючи структуру знань з управління проектами, я тепер можу самостійно шукати більше інформації.
Що ще більш вражає — це ментор! Ментор завжди був готовий допомогти, давав актуальні і релевантні поради та інсайди.
Також слід згадати адміністраторів IAMPM. Вони мають високі стандарти спілкування та клієнтоорієнтований підхід. Вони щиро зацікавлені у ваших відгуках і готові допомогти у вирішенні будь-яких питань.
Після закінчення курсу DAO PM я розглядаю можливість продовження навчання на курсах IAMPM.
Але будь-яка людина, яка хотіла б пройти курс IAMPM, повинна знати, що це займає досить багато часу, і вам доведеться багато попрацювати над деякими практичними завданнями, щоб закінчити курс. Отже, слід перевірити, чи достатньо у вас вільного часу.
Закінчив курс DAO PM, всім задоволений. Мої потреби повністю закрили, також помагали з працевлаштуванням. Для старту розуміння роботи PM, в теорії і на практиці, саме то. Рекомендую
Влітку закінчив курс DAO PM.
Дуже сподобалася велика кількість практичної інформації та чудовий сервіс від організаторів.
Курс побудований на тому, що з самого початку та до кінця ми працюємо над власним проектом проходячи весь цикл роботи з ним, з точки зору менеджера. Враховуючи це, іде знайомство з основною масою задач, з якими будемо стикатися на роботі.
Планую проходити ще курси у них, якщо будуть такі, які відповідають моїм потребам.
Недавно окончила курс ДАО PM . Очень информативно и структурировано. Много примеров и дополнительной информации. Очень интересные лекции, менторы помогают с любыми вопросами. Рекомендую.
Прошла курс PM Hard Skills и PM Hard Skills 2 и я в огромном восторге. Лекции очень интересные, лекторы приводят много примеров из своей практики, после лекции остается запал почитать что-то дополнительно — либо самой погуглить, либо пройтись по доп материалам которые дают лекторы и их всегда очень много. Дают знания как в аутсорсе, так и в продукте тоже — все знания можно сразу применять на практике.
Команда тоже на высшем уровне — помогают очень быстро с любой технической/нетехнической проблемой.
Я состою в сообществе IAMPM практически с самого начала. Проходил несколько ПМ-ских курсов (PM Hard Skills 1/2, Supreme PM). Каждый курс давал новые практические знания и помогал систематизировать имеющиеся. Теперь менторю студентов курсов PM Hard Skills 1/2 уже много потоков подряд.
Также в сообществе школы очень сильная поддержка от коллег и преподавателей. Всегда можно получить совет от старшего товарища или выборку из коллективного опыта коллег.
Я благодарен организаторам за возможность быть участником такого полезного дела.
Прошёл в IAMPM несколько курсов. Первым был Techmind и именно он дал отличный толчок в развитии.
Понимание того, о чём собственно говорят программисты и как более точно донести до них суть задачи, всегда было моей самой большой проблемой. То, что я — «гуманитарий» даже стало притчей во языцех. Иногда это было весело всем, но чаще асем, кроме меня. Гуглить каждый термин, на котором я «поплыл» не помогало.
Когда, после прохождения курса, я перестал переспрашивать разработчиков, что они имеют в виду, стал корректней описывать в задачах технические моменты и даже принимать участие в обсуждении технических нюансов и архитектуры, все были, мягко говоря, удивлены. Когда же я, не без помощи конспекта, стал предлагать варианты решения проблемы с выгрузкой в GIT репозиторий, смеяться перестал даже технический директор.
В итоге, я решил, что таким, как я, нужна именно моя поддержка и подался в менторы курса. Теперь, вместе со студентами, прохожу курс по кругу, наблюдая за тем, как он растёт и расширяется с каждым новым потоком. А на новом месте работы, в продуктовой компании, меня называют громким словом «айтишник» (а это для них все программисты).
Очень признателен IAMPM за эту возможность роста. Результат радует изо дня в день.
Відвідав курс Supreme PM. Класно, цікаво. Багато корисної інформації, цікаві практичні завдання і ДЗ. Враховуючи свою специфіку роботи (Product Owner), отримав задоволення від прокачки навиків в сторону PM, які мені пригодяться. Курс буде цікавий усім проджектам, кожен точно підчепне для себе щось корисне і зможе стати на один крок ближче в своїй цілях.
Завершила курс PM hard skills. Дуже інформативно та структуровано все організовано. Багато прикладів та додаткової інфи. Лектори цікаві, ментори допомагають з будь-якими запитаннями. Вдалось пропналізувати поточну роботу та зрозуміти моменти для імпрувменту. На всі 100% рекомендую.
Недавно завершил курс Supreme BA.
Очень информативно и интересно подается материал.
Также, информация что подается на курсах, это не просто обобщенная теория, а добытый и проверенный в ходе работы опыт лекторов, с большим опытом.
Особенно хочется отметить воркшопы, они очень сильно упрощают усваивание и осознание информации.
Рекомендую курсы от IAMPM всем кто ищет качественный источник информации полезной в дальнейшей работе.
Прошёл курс Supreme PM.
Лекции отлично структурированы и подкреплены практической базой в виде домашних заданий.
Курс лекций позволит ответить на абсолютно все вопросы PMа и дать полное понимание в следующем:
Какой фреймворк использовать?
Как вложиться в сроки?
Как устранить пожар на проекте?
Что делать если клиент негодует, разработчики заболели, а прод лежит вторую неделю?
Как управлять программой проектов?
Куда расти PMу?
Что лучше: аутсорс или аутстафф? И все об енгейджмент моделях.
Как принимать проект над которым уже потрудились «попередники»?
Как наладить отношения в команде и решать конфликты?
Кроме этого вы узнаете как работать с требованиями в условиях неопределенности, управлять ожиданиями клиента, какие инструменты использовать в работе, автоматизировать процессы, управлять другими PMами и многое другое.
Александр Крючков отличный преподаватель с тонким чувством юмора, лекции проходят на одном дыхании и было очень жаль расставаться.
Каждая лекция имеет уникальный кейс для разбора, где ученики обмениваются опытом и своим видением. В условиях большой концентрации опытных специалистов можно поделиться знаниями с другими, обрести ценный опыт и увидеть свои слабые места.
Спасибо за PM Supreme! IAMPM, вернусь к вам ещё 🙂
Пройшла курс з Бізнес Аналізу. Курс дає хорошу теоретичну базу, викладачі надають інформативні презентації, відеозаписи лекцій зберігаються, теорія розглядається на практичних прикладах. Хотілося би, щоб групи були менші для більш тісної співпраці викладачів зі студентами. Координатор курсу та ментор завжди на зв’язку зі студентами, відповідають на запитання, допомагають. В цілому курсом задоволена.
Прошел курс Supreme PM. Лекции достаточно информативны, дополнительных материалов достаточно, но нужно больше практики в командах, это отличный интерактив. Сам курс хороший, качественный, кураторы отлично справлялись с координацией практики и в целом занятий.
Отдельное спасибо Александру Крючкову, который вёл все лекции и был гибок в тематиках. Видно, что extensive опыт в PM, куча жизненных кейсов, которые было полезно послушать, умеет привлечь внимание. Отдельное спасибо, что курс рассматривался в рамках «аутсорсинга», это очень практично было лично для меня.
Если ищите курс для поднятия квалификации — вам сюда.
Курс был рассчитан на Senior PM, по экспертизе я пока не на этом грейде, но возможно благодаря простоте изложения и тому что так или иначе с многими вещами уже интерактил в работе — было очень просто воспринимать материал.
Worth attending.
Проходила курс TechMind в школе IAMPM. Главный куратор курса Денис Шаматажи, и должна сказать, что курс составлен очень толково и покрывает весь базис. Для тех, кто хочет разобраться в основах IT Development и возможно еще далее определиться, что вы хотели бы делать в этой индустрии, курс как раз подойдет. Кроме всех удобств онлайн занятий и доступа к материалам всех лекций, также очень важно, что на курсе есть практические занятия в виде домашних заданий. Единственный минус это то, что менторы отвечают часто с задержкой и далее пропадает возможность с ними обсудить что-то более детально так как ты движешься уже к следующей теме и заданиям и просто не успеваешь. Но в общем, все лекторы и ребята очень отзывчивые и отвечают в группе в телеграмме на любые вопросы.
Хотел бы поблагодарить команду IAMPM, в особенности Александра Крючкова за отлично организованный и проработанный курс Supreme PM. Материал лекций хорошо и логично структурирован и подается лектором в легкой, доступной и увлекательной форме. Александр — профессионал своего дела, который умеет заинтересовать и увлечь своего слушателя в лекцию, теоретические материалы которой приправлены разнообразными и интересными практическими кейсами из многолетнего опыта Александра либо его коллег, что держит в фокусе на протяжении всей лекции.
Одним из наиболее важных моментов считаю, то, что полученные знания, инструменты и приемы можно сразу же применять в своей ежедневной работе.
Что понравилось в курсе:
— обратная связь от менторов
— интересный и практические домашние задания
— удовольствие от процесса обучения и много новых коллег-друзей с которыми
можно и нужно делиться опытом и обращаться за советом
Я однозначно рекомендую пройти курс ребятам, которые хотят подкрепить, систематизировать или дополнить свои знания в проектном менеджменте и стремятся перейти на новый уровень.
Дякую за чудовий курс, який допоміг не лише прокачати скіли як project manager, але і показав, як правильно планувати і будувати роботу по проекту з командою. Ви нереальні!
Огромная благодарность школе IAMPM за курс Supreme PM. Лектор курса Александр Крючков с самой лучшей подачей информации которую я только встречал. Даже с моим 7ми летним опытом работы как Project manager, этот курс был крайне полезным. Много практических заданий позволяют закрепить всё что было пройдено на лекциях. А инструменты и знания полученные на курсе я использую и в своей текущей работе. Я рад что нашёл школу IAMPM и буду рад пройти и другие курсы.