18 липня 2023 14:41
Хотів би поділитися своїм досвідом співпраці з компанію Hygge Software.
З моменту, коли приєднався до команди, я був прийнятий з відкритими руками і отримав чудову підтримку від керівництва і колег.
Надзвичайно вражає те, як компанія Hygge Software вкладає зусилля в розбудову відмінного робочого середовища та продовжує зростати, навіть у воєнний час. Цінність, яку вони надають кожному співробітнику, дійсно заохочує розвиток та самореалізацію. Я завжди відчуваю підтримку і мотивацію, що дозволяє мені розкрити свій потенціал та досягти нових вершин у своїй кар’єрі.
Також дуже мотивує бачити як за останній рік внутрішні процеси змінилися у кращий бік. Наразі на етапі отримання ISO сертифіката. Це домопоже заводити ще більше якісних та цікавих проєктів.
Досі в захваті, що немає зайвої бюрократії та у колективу гарне почуття гумору. Це зараз дійсно дуже потрібно.
Я б без сумніву рекомендував компанію Hygge Software всім, хто прагне досягнути професійного зростання, роботи в приємній атмосфері та бути частиною інноваційного колективу.