На жаль, компанія не повертається з фідбеком.
Будьте готові до того, що ви можете не отримати відповіді після виконання тестового завдання. Я відгукнулась на вакансію 9 вересня 2024 року, відповідь надійшла швидко, і спочатку все виглядало чудово. Після успішного проходження співбесіди, мені швидко надіслали позитивний фідбек і тестове завдання.
Але після цього — тиша.
Ніхто більше не зв’язувався зі мною. HR повідомила, що вона у відпустці й відпише після повернення. Вже минув місяць після тестового, а відповіді так і немає. Вакансія досі активна, але я вже не очікую на фідбек.
UPD: компанія зв’язалася зі мною, і ми оперативно вирішили всі питання. Я дійсно ціную готовність реагувати на ситуацію та надавати зворотний зв’язок. Це демонструє відповідальність і бажання покращувати процеси рекрутингу.
Моя ситуація була вирішена) Тож хочу зазначити, що підхід до вирішення проблем заслуговує на повагу.
Співпрацювала із цією компанією при закритті вакансії «HR manager».
Хочу відзначити окремо професіоналізм при створенні вакансії та закритті більше 80% моїх запитань на першому етапі.
Водночас, комунікація була швидкою та продуктивною.
Рада, що на ринку рекрутингових компаній є спеціалісти з високими навиками.
Дякуємо за вашу довіру та відгук!
Ми раді, що процес закриття вакансії «HR manager» пройшов успішно і що наш підхід до рекрутингу виправдав ваші очікування. Швидка комунікація та професіоналізм — це основні принципи нашої роботи, і ми завжди прагнемо надавати максимальну підтримку на кожному етапі. Бажаємо вам подальших успіхів у розвитку команди та завжди готові до нових викликів!