Hraymo

Київ

Вже не перше десятиліття в геймдеві і після дуже великих компаній, ця — острівок спокою, невилика дружня компанія, яка дуже тепло прийняла мене в свої руки. Дуже подобається коммунікація в середині компанії і те, що ти не робиш просто список тасків, щоб побільше і неважливо якої якості, а можеш вкласти душу в проект! Привнести щось своє і почерпнути у коллег досвіду.

Артеме, дякуємо, що серед інших компаній ти обрав саме нас) Приємно знати, що атмосфера і підхід до роботи тобі близькі.

Перейти до дискусії

Дивно і приємно бути першим хто лишає відгук про компанію.

Що ви зараз бачите перед собою? Це — скарб!

Компанія невелика, і це насправді великий плюс. Ти не губишся десь у структурі з десяти рівнів менеджменту. Тут досить легко опинитись у дизайн-сесіях, обговореннях рішень і загалом впливати на те, як виглядатиме продукт. І що важливо твою думку реально слухають, навіть якщо твоя позиція не починається зі слова «Senior» або «Lead»

З технікою все нормально — забезпечують всім необхідним для роботи. Останнім часом ще й почали додаватись різні корпоративні плюшки, що приємно

Окремий бонус — відрядження. Формально це робочі поїздки, але інколи вони більше нагадують літній табір для дорослих: трохи роботи, багато спілкування з колегами і відчуття, що команда — це не просто слова у презентації

Коротше, якщо подобається атмосфера невеликої команди, де можна впливати на процеси, а не просто бути ще одним рядком у Jira — тут це цілком реально

Антоне, дякуємо за такий теплий і детальний відгук! 💛
Те, як ти описав команду, атмосферу і можливість впливати на процеси — це саме те, що ми хочемо зберігати і розвивати.
Дуже цінно знати, що нам це вдається.
Раді, що ти з нами)

Перейти до дискусії