Працюю в Howly трохи більше місяця, можу з впевненістю сказати, що тут працюють круті люди, дуже гарне відношення до працівників, цікаві задачі та крута атмосфера, можу з впевненністю радити цю компанію іншим
Я з Howly з Лютого 2022, можна сказати втрибнув в останній потяг,перед важкими часами в Україні. Та це буде не правдою, так як проект Howly не тільки крутезно зріс в 2022, а й посилив найм і ми не плануємо зупинятись.
Всі хаулери круті, а кор команда неймовірно прокачані, сеніорні люди, як хардово так і софтово.
У Howly я працюю рік і щодня розумію наскільки це крута та сеньйорна команда. Всі хаулери — це професіонали своєї справи, які завжди готові поділитись досвідом. Атмоферу в Howly можна описати такими тезами:
— безумовна довіра та підтримка
— нескінченний розвиток
— простір для карʼєрного зросту
— мега круті та цікаві задачі
— піклування про своїх людей (а ще можливість поговорити з корпоративним психологом, що досить актуально у наш час)
— соціальна відповідальність бізнесу та допомога ЗСУ, за що окрема подяка 💙💛
Якщо ви розглядаєте перспективу роботи в Howly — я від усього серця рекомендую цю компанію!
Дякую долі за те, що після скорочення влітку
Отже:
— Команда досідченних суперспеціалістів ІТ галузі, які вміють будувати круту продуктову компанію, та оточувати себе такою ж високоефективною командою
— Активна зацікавленність в твоєму розвитку як різнопланового досвдченого ІТ спеціаліста.
— Високодинамічний розвиток продукту, який за собою несе велику кількість викликів для усієї команди
— Справедлива оцінка твоєї роботи та згідня заробітня плата
Тому я щиро дякую за можливість працювати у Howly, та не менш щиро рекомундую вам цю компанію!
Працювала з Howly з літа 2021 року як фрілансер, а навесні 2022 доєдналася на фултайм. Дуже радію можливості працювати в драйвовій атмосфері стартапу з дійсно крутими професіоналами та класною культурою.
Ціную Howly за можливість втілювати в життя різні ідеї, тестувати, експериментувати та активно розвивати свій домен.
І дуже круто, що тут піклуються про безпеку співробітників та активно підтримують ЗСУ. 💛💙
Працюю в Howly вже більше року і можу сказати точно, це компанія мріїї) Команда, умови, все топ) Все дуже динамічно та цікаво, Howly то любов ❤️
Менше півроку назад приєдналась до команди Howly і не можу натішитись цьому!
Це можливість працювати в скілованій амбітній команді з дружньою комунікацію всередині, величезний пакет плюшок, чудовий офіс на Подолі і, що головне, швидкий професійний розвиток. Сам стартап дуже динамічний, скучно ніколи не буває! 🔥
Опираючись на свій досвід роботи в Howly (6 місяців), без сумніву рекомендую компанію. Компанія підійде тим, хто прагне до особистого зростання, реалізації ідей та можливості працювати з амбітними, націленими на результат професіоналами.
Фантастична команда Howly: відкрита, амбіційна, драйвова та неймовірно розумна! Тут кожен зможе розкрити свої таланти, швидко вирости та стати причетним до побудови крутої компанії 💙
Howly — це перший мій досвід роботи в IT-сфері. З цієї причини я не маю змоги порівнювати дану компанію з іншими гравцями IT-галузі. Але я можу описати свої почуття та загальні думки. За шість місяців роботи в Howly я все частіше переконуюсь в тому, як мені пощастило сюди потрапити. В компанії розуміють, що її розвиток залежить в першу чергу від працівників і одразу шукають людей, які готові викладатися і стрімко розвиватися. Натомість всі працівники отримують величезний кредит піклування (хтось називає це плюшки). Це і переміщення працівників у разі небезпеки в інші міста, і безплатні обіди/сніданки/снеки/напої, і допомога у розв’язанні побутових проблем, і відшкодування різноманітних освітніх/мовних курсів, і видача топової техніки для роботи. Загалом, коли я думаю скільки для мене робить компанія, то не викладатись на повну мені просто не дозволяє совість.
Працюю в Howly вже 5 місяців, і з першого дня відчуваю драйв та вмотивованість кожного з команди. Дуже круто працювати з правжніми професіоналами, які реально зацікавлені в продукті, ставлять перед собою високу планку, і в яких є чому повчитися. В команді приємна атмосфера, співробітників реально цінують в компанії, що відчувається і в рівні зп, і в тому, як компанія реагує на складнощі сучасних реалій, і в банальних плюшках в офісі :)
Приєдналась до потужної команди Howly у вересні 2022 і не можу перестати цьому радіти. По-перше, круто, що в умовах повномасштабної війни та нестабільності, компанія не лише продовжує активно наймати в Україні, а ще й шукає не просто співробітників, а справжніх суперстарів, які підсилюють Howly професійною експертизою та своїм драйвом. І це дуже відчувається у команді. По-друге, я в приємному шоці від челленджів і амбітних цілей та всебічної підтримки і від колег, і від сильного менеджменту. По-третє, маючи значний досвід роботи у корпоративному секторі, можу з впевненістю сказати, що настільки багато відкритості та готовності прийти на допомогу й такі хороші умови роботи знайти вкрай важко. А в Howly все це є. А ще ми дуже любимо та допомагаємо ЗСУ і люто ненавидимо русню разом :) Недоліків за три місяці роботи я не побачила. P.S. У Howly офіс такий, що сюди дуже важко не хотіти ходити, та ще й pet-friendly (регулярні обіймашки з собачками гарантовані). Під час тривог можна попрацювати і відпочити в теплому укритті з інтернетом та смачнюшками.
Howly — це проєкт SocialTech, SocialTech належить структурі компаній Genesis, Genesis входить в Дія.City, рекомендую почитати про найм в Genesis.
Реєстр компаній-резидентів Дія City містить Genesis.
копія socialtechnologies.io в web.archive.org яка містить Howly.
Компанії зі структури Genesis:
Работаю тут уже пол года и очень рада что судьба свела меня с этой компанией.
Из плюсов могу выделить:
— очень сильные коллеги, которые всегда готовы помочь и мотивировать к подвигам
— отличное отношение к сотрудникам, это проявляется в условиях труда так как есть все чтобы ты работал и не отвлекался на какие-то банальные вещи, и в том, что в случае как-либо личных проблем всегда идут на встречу.
— хорошие зп, здесь корректно оценивают специалистов, не занижая выплаты для экономии
— офис в центре — любители прогулок это заценят
— хорошая техника
— за выходные я успеваю по всем соскучиться (то самое чувство, когда выходных много и хочется поскорее работать)
— ну и вкусняшки разные это уже менее приоритетно, но тоже круто
Из минусов:
— здесь нет минусов
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.