19 січня 8:48

Артем Верескун, QA Engineer в TemaBit

HF це перша компанія, де я розпочав кар’єру QA Engineer. Спочатку трохи хвилювався, чи зможу впоратися із завданнями та чи підійду команді, адже у мене не було комерційного досвіду. Однак процес адаптації виявився комфортним завдяки підтримці колег. З перших днів роботи я відчув, що не залишаюся наодинці з викликами — команда завжди була готова допомогти.

Окремо хочу відзначити корпоративну культуру. У компанії працюють професіонали, з якими легко і приємно спілкуватися. Крім того, HF пропонує багато переваг для своїх співробітників: страхування, навчання, регулярні тімбілдінги, подарунки до свят. Компанія завжди враховує побажання команди, що створює додатковий комфорт.

Що також важливо, періодичність перегляду зарплати залежить лише від вашого професійного росту. Це мотивує швидше розвиватися і вдосконалювати свої навички.

Загалом, у мене залишилися теплі спогади про роботу в HF. Щиро бажаю компанії досягати нових вершин і реалізовувати всі поставлені цілі!

Підтримали:  Olena Stuga Maksym Derevianko Nadiia Lavrik

Дякуємо за такі теплі слова! Ти — частина нашої історії, і ми пишаємося, що допомогли тобі розпочати шлях у QA. Нехай попереду буде ще більше крутих можливостей! 🚀