27 грудня 2024 12:20

Georgiy Ilin, Backend Team Lead в hotline.finance

Привіт!
Я працюю в компанії майже з основи. З того часу пройдено великий шлях, колектив виріс із 4 осіб (включаючи директорів) до ±60. З’явилися відділи, керівники відділів тощо. Паралельно з’являлася певна кількість бюрократії, проте вона залишається на мінімально необхідному рівні. У компанії подобається багато чого, особливо дивувало всі роки, що вдається наймати стільки адекватних людей, з якими працювати приємно.
Ще подобається, що директори завжди відкриті для діалогу, підтримують ініціативи співробітників, заохочують матеріально та морально їх розвиток, на кшталт оплати курсів, відвідування конференцій тощо. Завжди дивувала легкість прийняття рішень про впровадження змін.
У якийсь момент з’явилися HR, а з ними складніші по організації заходи для співробітників та якісний корпоративний мерч та інше в цьому дусі. Подобається, що періодично оновлюють робочу техніку. Якось керівництво запропонували перейти на макбуки, майже всі перейшли і залишилися задоволені. В умовах блекаутів макбук у 10 разів мобільніший та інші переваги у нього є. Зарплати завжди вчасно виплачують. Подобається що спілкування між колегами ввічливе і з повагою.
Офіс зручно розшатовиний, за бажанням можна працювати з дому, чи змішувати одне з іншим відповідно настрою)
Подобається працювати в компанії, яка задає тон ринку та є лідером. Конкуренти стежать за нами та постійно копіюють нашу рекламу і навіть маркетингові підходи загалом.
Ринок паперових страховок поки досить розвинений тому ще чекає нас гарний фронт і бек робот, з його оцифровування, автоматизації та забезпечення ідеального UX для наших клієнтів)

Підтримали:  Olena Stuga, Maksym Derevianko, Nadiia Lavrik

Дякуємо за такий теплий відгук! Дуже цінуємо, що ти помічаєш всі наші зусилля, від техніки до корпоративного мерчу й атмосфери в команді. Раді, що ти з нами — будемо далі розвиватися разом і задавати тон ринку! 💙