13 грудня 2023 9:47

Dmitriy Gyliaiev, Project Manager в Banza

Достатньо довгий час працював у HOSTiQ, починав із позиції Customer Support Specialist, а закінчив на позиції тімліда. В HOSTiQ завжди цінували людей і я, дійсно, можу сказати, що це максимально сімейна та відкрита компанія. Багато хто із менеджменту починали свій шлях саме з відділу підтримки. В цілому, CS відділ — це дуже крутий досвід, особливо, якщо хочете потрапити в IT, бо тут вам і: системне адміністрування, дебаг сайтів, багато цікавого з доменної та SSL сфери, клієнтський менеджмент, внутрішні комунікації із розробниками, маркетингом і тд. Тобто можна багато чого цікавого дізнатись, а також спробувати себе у різних сферах.
Звісно, не буває ідеальних компаній, в HOSTiQ ви не побачити прям великих зарплат, не всім вийде отримати внутрішній трансфер у QA,PM,BA і тд, бо компанія не те, щоб прям дуже велика. Також треба розуміти, що компанія працює на український ринок, а у звʼязку з повномасштабним вторгненням, мало які бізнеси розвиваються. Але одразу додам, що я не чув, що HOSTiQ робив якісь скорочення!
Якщо зібрати все вищесказане, цю компанію можна і потрібно рекомендувати, бо тут ви точно зустрінете класний колектив і одразу станете своїм.

Підтримали:  Hanna Chala Олена Цегельнік