Перший раз пишу якийсь відгук на доу. Але співпрацюючи з HOSTiQ 5 років, мені є що сказати.
Багато хто говорить про класну атмосферу в компаніях, але не лише всі можуть її забезпечити. Проте HOSTiQ може і робить це. Я працювала з багатьма людьми в компанії, і незалежно від позиції, всі завжди залишались людьми.
Менеджмент максимально відкритий на будь якому рівні. Можна прийти з будь яким питанням до свого менеджера, тл або С левелу. Це і робочі в особисті.
Людяність компанії це те, що не можна описати, але вона там справді на максимальному рівні.
Відповідальність та чесність компанії також завжди на висоті. Все було прозоро, ніяких затримок доходу. При припинені співпраці виплати вчасно та в повному розмірі. Відпустки без проблем. Допомога фінансова в тяжких життєвих обставинах також надавалась.
Після 5років співпраці, рухаюсь далі, але HOSTiQ завжди буду рекомендувати та нести в маси приємні комент.
Бо як я сказала коли прийшла: бо Хостік це любов, то моя думка не змінилась і зараз ❤️

Достатньо довгий час працював у HOSTiQ, починав із позиції Customer Support Specialist, а закінчив на позиції тімліда. В HOSTiQ завжди цінували людей і я, дійсно, можу сказати, що це максимально сімейна та відкрита компанія. Багато хто із менеджменту починали свій шлях саме з відділу підтримки. В цілому, CS відділ — це дуже крутий досвід, особливо, якщо хочете потрапити в IT, бо тут вам і: системне адміністрування, дебаг сайтів, багато цікавого з доменної та SSL сфери, клієнтський менеджмент, внутрішні комунікації із розробниками, маркетингом і тд. Тобто можна багато чого цікавого дізнатись, а також спробувати себе у різних сферах.
Звісно, не буває ідеальних компаній, в HOSTiQ ви не побачити прям великих зарплат, не всім вийде отримати внутрішній трансфер у QA,PM,BA і тд, бо компанія не те, щоб прям дуже велика. Також треба розуміти, що компанія працює на український ринок, а у звʼязку з повномасштабним вторгненням, мало які бізнеси розвиваються. Але одразу додам, що я не чув, що HOSTiQ робив якісь скорочення!
Якщо зібрати все вищесказане, цю компанію можна і потрібно рекомендувати, бо тут ви точно зустрінете класний колектив і одразу станете своїм.

Я працюю в компанії вже майже 4 роки. І можу оцінити її на 10 із 10.
Що мені подобається:
1. Цікавий для мене проєкт. Бути дизайнеркою на продукті — круто. Можна бачити його
розвиток, брати участь в експериментах/редизайнах/UX покращення для клієнтів, SMM та інших маркетингових активностях. Стежити за цифрами та глибоко розуміти
результати своїх зусиль.
2. Компанія мотивує розвиватися, вчитися, реалізовуватися в нових ролях. Можна
приносити свої ідеї, долучатися до обговорень робочих груп із різних питань.
Проходити курси та робити Study. Команда завжди шукає можливості працювати
ефективніше, тому всі можуть брати учать у вдосконаленні робочих процесів для своїх
відділів. Співпраця з іншими відділами спеціалістами — без бюрократії. До
кожного і кожної можна звернутися з питанням.
3. Питання винагороди без проблем обговорюється із хедом. Та й будь-яке інше
питання можна розібрати з хедом чи HRами — усі налаштовані на те, щоб у команді
всім було комфортно. (!) У компанії приємні умови щодо відпусток. Є можливість зробити графік ще гнучкішим.
4. Відкрита, чесна та активна позиція щодо актуальних подій. Ще під час карантину
керівництво забезпечило всім необхідним для роботи з дому. Компанія допомагала з
вакцинацією, надавала необхідну інформацію. З початку повномасштабної війни
підтримує співробітників під час переїздів, активно волонтерить і відмовилась
обслуговувати клієнтів із Росії та Білорусі.

Працюю в HOSTiQ вже 8 років. Як багато хто, починала зі служби підтримки (Customer Support), потім керувала цим відділом. Наразі обіймаю посаду менеджерки клієнтського досвіду (Customer Experience Manager).

Пишаюсь своїми талановитими та веселими колегами, з якими комфортно спілкуватись і на роботі, й поза неї. Ціную те, що в нас є багато свободи: в прийнятті рішень, побудові графіку роботи, виборі можливостей для розвитку. Не можу не відмітити лояльність менеджерів, які надають регулярний зворотній зв’язок, підтримують в складних ситуаціях та допомагають розвиватись працівникам та компанії.

Також для мене HOSTiQ задає стандарти ставлення до клієнтів — вважаю, що ніхто не має терпіти незадовільний сервіс. І обожнюю те, як ми ставимось до помилок — це спосіб зробити висновки, спробувати ще раз та наступного разу справитись краще.

В HOSTiQ душевно, а головне для нас — це люди 🤍

Працюю в HOSTiQ.ua з травня 2016 року і зараз обіймаю посаду Project Manager у технічних командах. Мені подобається зростати разом із HOSTiQ: вирішувати більш складні задачі, робити речі, яких раніше не робила, дорослішати і ставати більш упевненою у собі. Для мене важливо, що на всіх етапах мене підтримує менеджер і команда HR-ів.

Мені подобається ставлення до людей — і в робочих питаннях, і позаробочих. Це дійсно нагадує теплий пухнастий хвостик котика Хвостика (символу компанії) :) Тут для тебе і skill-up задачі, і оплата навчання, і круті вечірки, подарунки до свят, і гнучкий графік, і організована віддалена робота, а в офісі — класна атмосфера, самчна кава, фрукти та живе спілкування.

Працюю в HOSTiQ з 2016 року, починала на посаді Content Specialist, а зараз керую відділом контенту. Люблю компанію за можливості розвитку, дуже турботливе відношення до співпрацівників, за відсутність бюрократії і свободу висловлення думки, і за класних колег, з якими весело працювати :) У компанії міцна проукраїнська позиція 💙💛

Я з HOSTiQ з 2012 року. Працював на позиціях Project Manager / Product Owner / Delivery Manager. Від самого початку подобався осмислений підхід до прийняття рішень при розробці продуктів. Компанія завжди прагне робити висновки, спираючись на дані. Це дуже контрастує з попередніми місцями роботи. В HOSTiQ панує свобода висловлення позиції та відсутні найменші прояви самодурства чи авторитаризму. Це велика заслуга керівництва. Під час пандемії була швидко та ефективно організована віддалена робота, надана допомога співробітникам у вакцинації. Також компанія послідовно займає проукраїнську позицію та з початком повномасштабного вторгнення припинила обслуговування російських клієнтів та доменів; не має офісів чи співробітників у рф/білорусі. Спільні цінності формують неповторну атмосферу взаємодопомоги та дозволяють ефективніше працювати разом задля досягнення цілей. Рекомендую HOSTiQ всім своїм друзям та знайомим.

Працюю в компанії HOSTiQ з 2018 року і вдячна команді за кожен день разом. Для мене дуже важливі декілька речей у роботі: співпадіння цінностей, комфортна атмосфера і можливість працювати вільно. Все це я маю саме тут. Керівництво і колеги завжди підтримують один одного — час на гумор та мемаси серед задач. А ще в HOSTiQ можна приносити ідеї, обирати інструменти і навіть робити помилки. Я бачу, як компанія розвивається, як усі прагнуть досягнути спільної мети, і як зароджується і продовжується справжня дружба серед колег. Ледве не забула, ми любимо котиків і не тільки, всі ці роки займаємося благодійністю — hostiq.ua/ukr/charity, а зараз працюємо на перемогу України!