Я працюю в Honeycomb Software з 2023 року, і за цей час компанія значно зросла та змінилася. Ми активно розширюємо команду, розвиваємо сервіси для клієнтів, впроваджуємо нові технології та ефективні процеси.
Особливо цінним для мене є можливість працювати в різних доменах, що допомагає постійно розвиватися, отримувати новий досвід, бути корисною як для команди, так і для клієнтів.
Honeycomb Software — це місце, де є простір для професійного зростання, інновацій та співпраці з сильними спеціалістами.
Працюю в Honeycomb трохи більше ніж пів року. Це моя перша компанія і враження у мене виключно позитивні. Навіть за цей невеликий проміжок часу відчувається, що я значно виріс, як спеціаліст, і це неабияк драйвить. Колектив дуже дружній, що мені дуже імпонує. Загалом — класна компанія для початку шляху в ІТ.
Радий бути частиною сильної та включеної команди у складі Honeycomb Software. Сильний та привітний колектив, включеність, зарядженість та високі професійні цінності кожного працівника, а також командна робота, що разом дає натхнення та мотивацію до приємної співпраці. Гарна адаптація до змін, стійкість та стосунковість — як риси сучасної компанії, які я розділяю.
Працюю в компанії понад 3 роки як проєктний менеджер. За цей час переконався, що тут комфортні умови праці, професійний колектив. HR-відділ справді вміє знаходити хороших спеціалістів — команда підібрана сильна, і це відчувається в роботі. Судячи з настрою колег на різних проєктах, їм теж подобається тут працювати. В цілому — гарне місце для роботи, розвитку й отримання цікавого досвіду.
Чудове місце та чудовий колектив. За роки роботи, переконався в професіоналізмі та віддачі працівників, що працюють тут. Особливо вражає, що незважаючи на постійне зростання колективу, кожен може розраховувати на індивідуальний підхід.
Працюючи Lead of Mobile Department в компанії більше 1 року, я маю можливість спостерігати за високим рівнем професіоналізму та відданості нашої команди та компанії загалом. Компанія надає всі необхідні ресурси для розвитку та вдосконалення, що дозволяє нам досягати амбітних цілей. Пишаюся бути частиною цієї команди та рекомендую нашу компанію як чудове місце для професійного зростання.
Працюю в Honeycomb вже 2,5 роки і з упевненістю можу сказати, що це місце, де хочеться рости, розвиватися та вдосконалювати свої навички. Тут панує неймовірна атмосфера взаємопідтримки та професіоналізму. Колектив — дружній, відкритий та завжди готовий допомогти. Кожен має можливість проявити себе, ініціювати зміни та отримати безцінний досвід. Щаслива бути частинкою цього неймовірного ком’юніті!🐝
Компанія Honeycomb — це справжній приклад того, як можна створювати можливості для розвитку. Це місце, де можна зростати та реалізовувати свій потенціал. Я працюю в Honeycomb майже 4 роки, бачу це по своїм колегам і відчуваю на собі.
В Honeycomb я прийшла трейнішкою, саме тут розпочався мій шлях як тестувальниці ПЗ, в компанії працюю майже 3 роки. Встигла попрацювати на декількох цікавезних проектах, де я набралася досвіду і познайомилася з крутими й талановитими людьми. Ще з плюсів — це підтримка QA інженерів, адже у нас є окремий QA Department. Honeycomb постійно розвивається, що надихає, тому дуже рада бути частиною такої крутої компанії :)
Незважаючи на те, що я працювала віддалено і в іншому часовому поясі, я завжди відчувала себе частиною команди та отримувала підтримку.
Окрема подяка моїй наставниці Аліні Линь. Завдяки їй я багато чому навчилася та отримала безцінний досвід в продажах.
Зараз тільки почався мій шлях у компанії Honeycomb Software і я тішусь що у нас стався метч. Я відчула особисто, що цінності та принципи, про які говорить компанія, відповідають дійсності) Мені неймовірно комфортно та спокійно працювати завдяки тому, що всі підтримують, направляють та допомагають розвиватись. Це місце, де хочеться досягати нових вершин разом і я щиро рада бути частиною команди 🐝
Мала змогу проходити HR-співбесіду на позицію у Honeycomb Software. В мене залишились лише позитивні враження від спілкування з рекрутеркою Юлією Семенюк та отримання зворотнього зв’язку!
Нещодавно почала працювати в Honeycomb Software і неймовірно вражена дружньою атмосферою, відношенням до працівників, підтримкою. Компанія зацікавлена у вашому професійному вдосконаленні та дає можливості розвиватися. Рада мати змогу працювати в такій чудовій компанії!
Якщо хочете попрацювати у компанії, яка зацікавлена у вашому розвитку та максимально підтримує його — вам сюди.
Працюю в компанії Honeycomb Software більше 2 років. За цей короткий час встиг попрацювати на декількох проектах та хотів би відмітити що на кожному з них була справді крута команда яка допомогла розвинути різні скіли та отримати досвід з різними технологіями. Неймовірна атмосфера на корпоративах та підтримка від кожного на дейлі мітингах, дає натхнення розвиватись. Компанія дає можливість брати участь в створенні якісних продуктів та розглядає потенціал в кожному. :)
Близько року я працюю в компанії Honeycomb Software. За час роботи можу відмітити лише позитивні моменти: дуже крута команда та атмосфера, яка дає можливість та натхнення розвиватись та будувати кар’єру в IT. Ще з самого початку враження були неймовірними, оскільки протягом усього процесу працевлаштування з тобою працюють справжні професіонали.
Працюю у компанії Honeycomb Software вже майже 2 роки і хочу сказати, що найперше, що мене вразило та імпонує — це атмосфера та люди, які її створюють.З ними хочеться не тільки працювати, але й відпочивати, придумувати усілякі цікавинки та і разом досягати цілей. Тут є люди із багаторічним досвідом, а є ті, як тільки розпочали свій шлях у програмуванні і це круто. Є можливість вчитись, рости, будувати процеси разом із компанією. Тут працює справжня команда і це найважливіше і найцінніше. Bee happy :)