5 грудня 2023 10:09
Працюю в Hiveon вже майже рік. Шо я можу сказати — кайфулікі.
Коли влаштовувався, мав наступні вимоги до компанії: криптовий продукт, прозорий бізнес, маленька команда, чільна атмосфера.
Робимо продукт на голову вище, ніж у конкурентів, я йому обовʼязково виділю багато місця в своєму портфоліо. Дуже професійна команда індивідуалістів — всі знають, що вони роблять і часто виникають срачі стосовно тої чи іншої функціональності, а це дуже гарний індикатор.
Зі мною всі говорять українською. Я дуже прискіпливий до цього питання, бо болить за українську айтішку досі, що багато ще хто говорять російською. Потихеньку, спокійно, на мітингах, то один, то інший переходить — це клас.
Я маю можливість виставити свої кордони по work-life balance, тобто ні в кого не виникає питань, що я в 15:00 можу поставити статус «тренування» і піти на тренування на дві години.
Глобально, в Hiveon треба професіонально ставитись до своїх обовʼязків, чітко артикулювати свої потреби і не боятись задавати питання. Це складна спеціалізована ніша, для невеликої аудиторії.
Як такого інтервʼю в мене не було, тож про інтервʼю нічого розповісти не зможу. Пару разів зідзвонились і на третій підписали контракт.