Hire Once and Forever

9 серпня 2021 18:47

Андрій, Саббатікалістуючий фронтендер

Постараюсь коротко:
Ключові плюси:
+ Work-life balance прям на висоті.
Ремоут, гнучкий графік, погодинна оплата, розуміння з боку колег і керівників. Созвони тільки за попередньою домовленністю. І то, без веб камери (ну я за рік роботи ніразу не бачив щоб хтось вмикав чи вимагав увімкнути). Для людей в кого малі діти і т д — просто топчик.
+ Адекватність колег.
Всі з ким я стикався були виховані і дружелюбні. Всі одне одного поважають. І хоч це не така вже й велика рідкість, але в SCE людяність особливо важлива.
+ Міжнародний досвід.
Процеси побудовані повністю ремоут і люди працюють з усього світу. Для мене це прокачка англійської і знайомство з іншими культурами. Для мене це жирний плюс.
+ Дуже сильний напрямок маркетологів.
Це основний напрямок компанії і я багато раз дивувався експертності людей. Наскільки невимушено вони приймають неочевидні для мене, але робочі ефективні рішення з маркетингової сторони. Навіть я (інженер, далекувата людина від маркетингу) набрався тут корисних інсайтів. А для маркетологів думаю це взагалі класне місце.

Ключові мінуси:
— Work-life balance.
Звучить смішно, я це вище записав у плюси. Але для мене це мінус.
Бо я трохи гіперкативна дитина, я горю тим що роблю і хочеться мати тусовку таких же і сильну інженерну культуру. Але інші фронтендери з ким стикався це зазвичай сімейні люди в кого пріоритети більше на сім’ю. Тому тут кому як з якого боку глянути. Комусь плюс, а комусь мінус.

Власне підсумовуючи можу сказати що я радий що тут працював. Компанія явно класна і як на мене входить в топ 10% найкращих компаній для спіробітника.
Але інженернаий напрямок поки слабо розвинений, тому треба дивитись кому що важливо.