Усім привіт. Хотів би поділитись враженнями про роботу в Hevelian. Компанія забезпечує усим необіхідним для роботи, гнучкий графік(для мене це важливо), цікаві проекти.
Всі умови для роботи на найвисчому рівні: техніка, софт, робоче місце у затишному офісі.
Колектив дружелюбний та не токсичний, всі питання вирішуються в формі обговорень, а не наказом зверху.
Про себе можу сказати, що мені пощастило працювати на позиції де я маю змогу розвиватися як спеціаліст я думаю це тому що компанія дає свободу дій у своїй зоні відповідальності і це прекрасно :)
Найбільша цінність Hevelian — це люди котрі тут працюють.

Підтримали: Iryna Bartushak

Протягом 3,5 років я працюю в компанії Hevelian, яка має великий потенціал росту та активно застосовує новітні технології.
Особливо мені подобається турбота керівництва про добробут своїх працівників. Вони не лише зосереджені на бізнес-питаннях, але також завжди готові надати допомогу та послухати нові ідеї. Робота в здоровій та інноваційній атмосфері, яка відповідає останнім технологічним тенденціям, надзвичайно важлива при виборі ІТ компанії для мене. Не дивно, що я почуваюся тут дуже комфортно, оскільки візія та цінності Hevelian ідеально відповідають моїм власним.
Hevelian — pure ❤️

Підтримали: Iryna Bartushak

Hevelian — невеличка компанія з гнучкими процесами, класними замовникам та дуже дружньою командою. Протягом кількох років допомагаю компанії з напрямком UX дизайну. Дуже подобається те, що компанія розуміє що таке дизайн процес, дизайнери залучені з самого початку концептуалізації продуктів, мають доступ до стейкхолдерів та доменних експертів, мають достатньо часу заглибитись в тему щоб зрозуміти проблему, та дослідити різні можливі варіанти рішень. Також, команда розробників допомагає валідувати можливість технічної реалізації ідей і бере активну участь у фіналізуванні прототипів перед тестуванням з користувачами.
Компанія дбає про якість продуктів, відкрита до покращень, та всіляко підтримує людей як у професійному розвитку, так і загалом — як людей.

Підтримали: Iryna Bartushak

I like Hevelian, this is my first company where I work as a designer. I like the opportunities I have there, nice team, cheerful customers, and learning something new every day. They provide enjoyable English lessons, courses you want to improve your skills, excellent office and new laptops. Also, I really love the flexible schedules, you can book a day off whenever you need, and have the opportunity to work where you want, in the office or at home. In conclusion, I really love the people who work there, they make the company better!!!

Підтримали: Iryna BartushakMarta Mamchur

Досі вважаю, що це був щасливий випадок колись отримати пропозицію доєднатись до команди Hevelian.
Я працюю тут майже 4 роки(як Front End Developer). Тут я зросла, і це я не лише про позицію і дохід, а про реальний досвід, який я тут здобула. Цьому сприяє круто налагоджений ревю процес, що постійно тримає в тонусі. Компанія зацікавлена в розвитку працівників і всіляко підтримує бажання розвиватись(курси, книжки, події — головне бажання). Плюс велика кількість різних проєктів/технологій — теж не дає заскучати.
Спілкування з замовниками напряму +++ (робочі та зовсім неробочі зустрічі — 🔥).

Для мене Hevelian — це в першу чергу команда класних людей❤️. Коли на роботу, як на тусовку 🥳 - так буває. А ще, тут навіть в найтемніші часи(як зараз😢🇺🇦) піклуються про кожного члена команди(навіть колишнього)🤗

п.с.: підписуюсь під усіма хорошими відгуками.

Привіт)
Хотів поділитись досвідом який отримав працюючи в компанії Hevelian. Пропрацював там лише пів року, але за цей час встиг здружитись зі всіма на стільки що й досі підтримуємо контакт) Звільнився через переїзд у інше місто. Працював на позиції manual QA і частково з автоматизацією в Postman. За весь час який я провів з колективом цієї компанії я набрався дуже багато цікавого і нового як в професійній сфері так і в сфері особистого розвитку, тому що працюючи з людьми які є хорошими спеціалістами ти сам стаєш одним із них. За це дуже дякую Ірі і Олесі з якими був в команді QA 😊
Атмосфера в колективі супер легка і проста, замовники дуже прості і круті люди, не раз ходили на обід\вечерю з ними. З колективу лишилось багато класних спогадів і людей з якими досі спілкуюсь і підтримую контакт.
Дякую всім колегам за хороший час проведений разом на роботі і поза межами роботи. Я дуже радий що був частиною цієї компанії!
До зустрічі у Львові 😉

Мені пощастило бути серед співзасновників компанії Hevelian, тому була можливість приймати участь в формуванні процесів компанії, її пріоритетів, відношенні до клієнтів та співробітників.

Серед особливостей в Hevelian:
— Мінімум бюрократії
— Всі технічні рішення і реалізація тільки на нашій стороні
— Велика кількість підпроектів, прототипів, RI (Reference Implementation) проектів і можливість переходити між ними
— Досвідчена leadership команда
— Постійне ревʼю прогресу і створення наступних цілей. Детальний план по промоушену на сініор позиції
— Потужні ПК, останні MacBook Pro, чи інша техніка, якщо це збільшить продуктивність роботи
— Постійні круті івенти, поїздки, сніданки, снеки і тп

Від самого початку була стратегія — наймати толкових лідів і далі дати їм можливість самим набирати і трейнити свою команду. Це дало можливість не продавати джунів на сініор позиції, як це роблять в багатьох компаніях, а нарощувати власну командну експертизу на досвіді і професіоналізмі існуючих досвідчених керівників.

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.

Вакансії Hevelian