9 грудня 2020 22:45
Працюю в команії більше двох років. Одна з багатьох речей за які я вдячна HealthJoy — це впершу чергу — люди:) Люди, які приймають тебе одразу і всіма можливими способами сетапають тебе на успіх, люди, завдяки яким, компанія підтримує атмосферу сім’ї, не просто офісного оточення, де панує виключно спілкування по робочих питаннях. Просто класно знати, коли приходиш на роботу, що працюєш з людьми, на яких можеш покластись і що важливіше — яким сама готова допомогти,щоб не сталось:) Однозначно, окремої уваги заслуговують цінності і місія компанії, які в свою чергу теж дуже впливають на формування тої ж вищезгаданої атмосфери.І взагалі, весь Хелсджой це people oriented approach, як для зовнішнього клієнта, так і для працівників (внутрішнього клієнта). Тут завжди знаходиш підтримку своїх ідей і бажання до розвитку. І це стосується як безпосередньо областей відповідальності на позиції, так і додаткових знань, які тобі цікаві. Ініціативи всіляко підтримуються зі сторони людей причетних до тої чи іншої структури знань, всі вони консультують і пропонують допомогу. І це поправді, безцінно, в пошуках багатостороннього розвитку:)
Що стосується наступних речей — технічне оснащення, компенсації, приємні бонуси для команд у вигляді організації тімбілдінгів, запрошені фахівці у різних сверах для проведення лекцій, і дуже багато інших бонусів як educational так і для збереженяя балансу work/fun time — все це присутнє, і однозначно виконано на дуже високому рівні.
Загалом, мій відгук про Хелсджой — це одна з небагатьох компаній, яка справді турбується про своїх працівників, компанія, яка орієнтована на розвиток людей всіляко його підтримує, і компанія, яка справді робить те, що пропагує. Поміж всіх інших речей, багато з яких я не згадувала вище, але їх дуже багато — я вдячна за те, що маю можливість бути частиною Healthjoy:)