Headway Inc

Київ

25 березня 16:00

Nikita Kurbatov, Product Designer

Поділюсь своїм досвідом з проходженням процесу найму на позицію Product Designer у Goodly (Headway).

Перша комунікація була з рекрутеркою Анастасією Ковальчук — можу сказати, що в мене лишились тільки гарні емоції після цього контакту. Розмова була приємною і легкою, мені розказали про продукт і подальші етапи. Почув, що подальшим етапом буде тестове, потім домовились про дедлайн і фідбек по ньому.

Після цього приємних спогадів було вже менше. Відправивши тестове у затверджені терміни я отримав відповідь, що фідбек буде в межах 2-3 робочих днів.

За підсумком, фідбек я отримав після 19 календарних днів і двох нагадувань про себе. Магічним образом фідбек отримав після другого нагадування на 19й день :)

Щодо фідбеку також виникло багато внутрішніх питань і сумнівів. Тестове досить об’ємне саме по собі і не оплачується, а у фідбеці ви можете побачити, що було б непогано ще показати другорядні a), b), c).

Деякі моменти у фідбеці на тестове я відверто не зрозумів, адже в моєму розумінні в мене вони були пропрацьовані, але при оцінці їх чомусь не помітили.

Тож пораджу перед виконанням тестового задавати побільше питань, якщо у вас є якісь внутрішні сумніви або не до кінця щось розумієте. Але тут також будьте готові, що на якісь питання ви отримаєте відповідь, а на якісь «повернуться з відповіддю після уточнення у команди» і не повернуться.

Сподіваюсь, що у майбутніх кандидатів буде більш приємний досвід з тестовим завданням і наймом у компанію.

Привіт, Нікіта!

Хочемо перепросити за те, що ми затягнули з відповіддю на твоє тестове завдання. Розумію, що це могло вплинути на загальне враження від процесу

Дуже цінуємо твою відкритість і те, як чесно ти поділився своїми думками — це допомагає нам робити процес більш прозорим і комфортним для кожного кандидата.

Якщо після отриманого фідбеку у тебе залишилися питання щодо тестового завдання або причин нашого рішення, будемо щиро раді обговорити їх і аргументувати свої висновки.

Дякуємо, що приділив час і енергію цьому процесу — ми щиро це цінуємо!