Headway Inc

Київ

11 лютого 16:36

Yevhen Vasylchenko, Product Designer

Проходив процес найму на позицію Product Designer у Headway.

Комунікація велася з рекрутеркою Анастасією Ковальчук. Початкова зустріч-знайомство пройшла добре. Я отримав вичерпну інформацію про продукт, команду та саму роль. Враження було позитивним — процес виглядав структурованим і прозорим.

Після отримання тестового завдання, я повідомив про технічні труднощі через тривалі відключення електроенергії, пов’язані з обстрілами та запитав, чи ще актуально його виконання. На це отримав відповідь, що все гаразд і компанія очікує на виконання тестового завдання.

Тестове я виконав і після відправки уточнив, у який термін варто очікувати зворотний зв’язок. Отримав відовдь що команді треба пару днів на перевірку. Окей.

Минуло майже два тижня — відповіді немає.

Класно читати відгуки поточних співробітників про те, як добре всередині компанії. Але виникає логічне питання: який досвід ви мали на етапі найму?

Я щиро був зацікавлений у цій ролі. Але відсутність зворотного зв’язку після виконання тестового завдання створює сумнів щодо зрілості рекрутингових процесів.

Сподіваюся, компанія зверне увагу на цей аспект і перегляне підхід до комунікації з кандидатами, особливо після тестових завдань.

Євгене, привіт!

Щиро дякую тобі за відкритість і за те, що поділився своїм фідбеком. Мені справді шкода, що через затримку в комунікації у тебе залишилося неприємне враження від взаємодії з нами — я розумію, наскільки це може засмучувати, і беру відповідальність за цей момент. Твій відгук для нас дуже цінний і вже допоміг подивитися на процес уважніше.

Я повернулася до тебе окремим листом із детальним зворотним зв’язком щодо виконаного завдання та нашими рекомендаціями. Перепрошую, що відповідь прийшла із затримкою — для нас важливо давати кандидатам своєчасний і змістовний фідбек, і ми зробимо висновки, щоб покращити цей досвід надалі.

Дякую ще раз за щирість і за час, який ти інвестував у процес. Буду дуже рада залишатися на зв’язку!