Headway Inc

Київ

14 липня 2025 14:58

Anastasiia Mashchuk, Head of Headway for Business в Headway Inc

Працюю в Headway Inc уже 3,5 роки. Дуже люблю свою роботу і досі вважаю свій перехід сюди одним із найкращих рішень 2022 року.

З СЕО Headway Inc я познайомилась ще у 2021 році. Ми з Антоном спілкувались, обговорювали можливості співпраці, але тоді обидві сторони були до цього не зовсім готові. Тож нашу розмову ми відклали на майбутнє. У 2022 році в компанії почала формуватись B2B-команда, і ми відновили діалог. Я приєдналась до Headway Inc у березні того ж року.

Компанія мене не залишила наодинці напочатку повтомасштабки: допомогла організувати переїзд мене та моєї сімʼї у безпечне місце, підтримала з релокацією до Варшави, повністю виплатила зарплату за березень 2022 (хоч я майже не працювала) та всіляко підтримувала. Для мене це стало важливим індикатором надійного роботодавця.

Я щиро захоплююсь тим, як Антон веде бізнес і якою корпоративною культурою ми живемо в Headway Inc. З команди усього в три людини ми виросли до 450+ за 5,5 років. Це вражаючий результат і темп!

Що точно не про нашу компанію:
— плітки на курилці та обговорення колег за спиною;
— абʼюзивна поведінка з боку менеджменту чи колег;
— затримки виплат;
— мікроменеджмент;
— слідкування за графіком з 9 до 18;
— виконання лише задач «зверху» без можливості проявити власні ідеї та креативність.

Я можу покластись на своїх колег, бо вони — мої друзі. Ми розділяємо спільні цінності й навіть хобі. У Headway Inc я маю одних із найкращих керівників, які слухають і чують. Я займаюсь тим, що мені подобається, і це приносить прибуток компанії. Ми тут про flexibility, growth, collaboration, fun і transparency.

Якщо у вас будуть запитання — feel free писати мені в лінкедін: www.linkedin.com/in/anastasia-mashchuk. На моїй сторінці також можна знайти пости про наше корпоративне життя.

Долучайтесь до нашої тімки!