3 квітня 2025 14:49
Пів року в ролі Customer Support Team Lead —хочу поділитися своїм досвідом у Headway
Про співбесіди:
Ще з перших етапів відбору стало зрозуміло, чому компанія приділяє таку велику увагу процесу найму. У Headway справді ретельно підбирають людей не лише за навичками, а й за цінностями та софт скілами. Це формує потужне середовище однодумців, де легко бути собою і важливо — бути справжнім.
Окремо хочу відзначити баррейзінг — для мене це був не просто етап відбору, а щира і глибока розмова, після якої я точно зрозуміла: у нас з Headway повний метч.
Про роботу:
Мене надихає середовище, яке створюють люди в Headway. Тут хочеться рости, розвиватися, пробувати нове і не боятися помилятися. Я відчуваю сильну підтримку від своєї менеджерки, і це неабияк впливає на мій професійний розвиток та перформанс моєї команди.
Це місце, де лідерство — про довіру, а навчання — щоденна практика.
Про компанію:
У Headway я дійсно відчуваю турботу. Від великих речей — медичного страхування, івентів, можливостей для навчання й нетворкінгу — до дрібниць, які створюють затишок: млинці на масляну, стильний декор офісу і веганські пріколи в офісі.
Це компанія, яка бачить у кожному людину. І це дуже цінно.