12 березня 2025 17:31
Працюю в Headway більше 4 років, за цей час компанія стала для мене дійсно особливим місцем. Пишучи цей відгук, хочу виділити декілька моментів (хоча це далеко не всі), які мене захоплюють в компанії.
Отже, Headway для мене — це про людей, виклики та невпинне зростання.
Люди. У компанії всі дуже відкриті, драйвові та горять своєю справою. Не було жодного випадку, коли хтось відмовив у підтримці чи не розділив емоції, якщо ти цього потребуєш. Це ком’юніті, де ти відчуваєш себе на своєму місці.
Виклики. Вони є завжди, але саме це робить роботу ще цікавішою. Часто буває складно, але важливо те, що ти не один — поруч люди, які підсапортять, надихнуть та допоможуть, коли це потрібно.
Невпинне зростання. Headway дає свободу для розвитку. Ти можеш рости в межах своєї ролі або пробувати нові напрямки, якщо тобі це цікаво. Тут завжди є можливість проявити ініціативу, взяти на себе більше відповідальності та впливати на продукт і процеси.
Ще один аспект, який резонує зі мною, — це цінності SELECT. Вони не просто існують на папері, а справді відчуваються в дей-ту-дей роботі та у спілкуванні з колегами.
Headway для мене — це місце, де хочеться будувати щось круте разом із людьми, які заряджають. І я радий бути частиною цього шляху.