31 січня 2025 23:45
Після проходження інтерв’ю в Headway, я переконалася, що наші цінності повністю співпадають, і з радістю приєдналася до команди на позицію Financial Analyst.
Я однозначно рекомендую Headway як компанію, що не лише створює потужні продукти, а й приділяє значну увагу формуванню команди та корпоративній культурі.
Чому Headway — це більше, ніж просто чудова компанія?
✅ Підхід до найму
З перших етапів взаємодії стало зрозуміло, що компанія зосереджена не просто на пошуку фахівців, а на залученні талантів, які прагнуть професійного розвитку. Це свідчить про продуманий процес формування команди та високі стандарти відбору.
✅ Зворотний зв’язок та відкритість
Виконуючи тестове завдання, я отримала детальний фідбек від Head of Finance Сергія та Financial Analyst Влада. Вони не лише оцінили мою роботу, а й ґрунтовно розповіли про позицію, команду, компанію та внутрішні процеси. Саме тоді я усвідомила, що в Headway комунікація вибудована на високому професійному рівні.
✅ Бар-рейзинг як ключовий етап
Цей етап став для мене цінною можливістю глибше зрозуміти корпоративні цінності та оцінити, наскільки я бачу себе частиною компанії. Процес проходив офлайн в офісі, що дозволило мені познайомитися з майбутньою командою, відчути атмосферу компанії та поспілкуватися з представниками інших відділів. Headway — це про людей, які люблять свою справу, працюють із натхненням і цінують внесок кожного в загальний успіх.
✅ Ефективний онбординг
З перших днів у компанії я відчула високий рівень організації процесу адаптації. Продумані традиції та чітка структура онбордингу сприяли швидкому зануренню в робочі процеси. Вже після першого тижня роботи я відчула себе повноцінною частиною компанії, яка щодня розвивається, зростає та створює продукти, що змінюють життя людей на краще.
Пишаюся тим, що є частиною Headway! 🚀