Headway Inc

Київ

25 січня 2025 13:56

Olexander Plakhov, Head of Admin в Open to Work

Друзі, привіт! Хочу підсвітили деякі моменти, що виникли в процесі спілкування з вами щодо позиції People Experience Manager. Почнемо з самого початку. Мені у LinkedIn мессенджер написала Юлія Громило і запропонувала мені поспілкуватися щодо вище згаданої вакансії. Я з радістю погодився. Вона передала справу Анні Древецькій, з котрою ми провели скріннінг інтерв’ю. За результатами цього інтерв’ю Анна запросила на наступний етап — співбесіда з Олесею (Hiring Manager) та Вікторією Мгламян (Talent Acquisition Manager). Ми чудово поспілкувалися, у мене була можливість розповісти про свій досвід керування командами та проєктами, в яких системах KPI доводилося перформити та яких успіхів було досягнуто, отримати відповіді на мої запитання. Поспілкувавшись з командою, Вікторія, запропонувала виконати тестове завдання. Завдання я оперативно виконав день-в-день, детально описавши процеси/алгоритми, в котрих я би рухався до виконання поставлених задач в тестовому завданні. Через деякий час отримав фідбек без деталей, глибини та причин відмови з фінальною фразою — «ми вирішили рухатися з іншим кандидатом». Я попросив більш детальний фідбек та конкретні причини відмови для свого розуміння та вивчення уроків. Настпуний фідбек знову не містив жодної корисної інформації для мене, жодних зрозумілих причини відмови і вишенькою на тортику було «ми таку людину вже маємо й вона готова рости»...

Друзі, ви вийшли на мене самі, я погодився на спілкування, перед вами було моє вельми детальне резюме, я вам вельми детально розповів на прикладах мій професійний досвід у сфері Employee Experience, ADMIN та People Management — він далеко перекриває по всім показникам ваші потреби та вимоги до вашої позиції, я знаю не на словах, що таке проєкти, котрі можуть «лякати великими масштабами», але я не з лякливих — я вам розповів детально з якими проєктами працював та з якими викликами стикався; я володію навичками проєктного менеджменту, а ви мені про «їсти слона шматочками» :) Друзі, ну це реально facepalm, як мінімум, і не професійно як максимум :(

Я вам про досвід в складних командо-творчих процесах протягом останніх 10-ти років, а ви мені у фідбеці про «one-on-one, розподілення задач, виставлення таймлайнів»... Це до чого загалом?

Ну і врешті решт, тут я загалом щиро здивувався щодо вашої стратегії по найму працівників — якщо у вас є людина, то навіщо ви загалом контактували зі мною, навіщо ось це все було, навіщо ми з вами витрачали час одне одного, навіщо ми з вами дійшли до останнього етапу — тестове завдання, котре, я щиро переконаний, виконав на всі 100% — я усвідомлюю, що в кожній компанії/організації є свої моменти та нюанси, свої бізнес процеси та процедури — для цього є онбординг! Скажіть, бдлск, навіщо все це було?!?

Сподіваюсь, що ви поміркуєте над цією ситуацією та зробите відповідні висновки. Щиро бажаю вам успіхів. З повагою.

Олександре, привіт!
Мені шкода, що в тебе лишилось таке враження про комунікацію з нами і дуже дякую, що ти поділився цим зворотним звʼязком. Хочу ще раз прояснити: ми дійсно вже в процесі зрозуміли, що можемо запропонувати цю роль спеціалістці з команди. Попри це, дуже розумію твою реакцію. Ми вже проаналізували процес, аби його покращити, і твій фідбек в цьому був дуже цінний, адже дав нам розуміння ситуації з твоєї перспективи.
Щодо тестового написала тобі в приватні. Ми надіслали коментарі по кожному завданню разом з підсумком, але бачу, що було б класно обговорити його додатково. Тому чекатиму на твою відповідь.

Вікторіє, дякую за зворотній зв’язок. Я вже озвучив свою позицію щодо ваших коментів. І справді, було приємно з вами поспілкуватися. Успіхів бажаю вам! Cheers!

Світлано, чому? Загалом (в моєму випадку) сам процес, як такий, був Ок — проговорено етапи, оперативна відповідь в межах озвучених дедлайнів. Лиш самі фідбеки були по суті пусті та й до цих пір не розумію навіщо то все було.