19 листопада 2024 18:33
Інтервʼю в Headway, без сумніву, були одними з найкращих на моєму досвіді.
Я приєдналася до команди як UX Writer. Вже на першому скринінгу помітила багато «зелених прапорців», і з кожним наступним етапом це відчуття тільки посилювалося.
Соломія, UX Writing Manager, яка вела процес найму, завжди надсилала адженду перед дзвінком і вчасно надавала детальний фідбек. Інтервʼю могли тривали і понад годину, але це було супер цікаво! Мені, як кандидатці, ставили виключно релевантні питання по досвіду та скілах, а я могла відкрито розпитувати про компанію, челенджі та факапи. Бар-рейзинг етап був для мене новим досвідом, але не менш захоплюючим — тут більше цікавились моїми софт скілами, реакцією на життєві ситуації тощо. А на фінальному етапі Дарина презентувала офер під час дзвінка — це було особливо приємно, бо одразу вдалося обговорити всі деталі.
Цей найм — приклад, до якого варто прагнути. Компанія ретельно відбирає кандидатів за цінностями та переконується в people match, і це тут справді на першому місці. Тут працюють максимально скілові спеціалісти, але насамперед — люди, які вміють проявляти емпатію, надихати й відкрито ділитися думками. Це компанія однодумців і я щиро рекомендую її 💙