7 серпня 2023 22:04
Не рекомендую технічним фахівцям витрачати свій час на цю компанію.
Кількість та «якість» досвіду мало кому буде цікавi та дійти до його перевірки навряд чи вдасться, будь у вас хоч 10 років професійного досвіду. Весь діалог побудований досить дивним чином і нагадує він ситуацію, коли людина намагається діяти за певними алгоритмами, ніби після кожної репліки відкриває книгу для того, щоб зрозуміти що їй питати далі. Враження від такого діалогу, чесно і м’яко кажучи, гнітюче, адже відчувається нещирість та якась награність. Варіантів, з чим це може бути пов’язано, кілька, але вони залишаться поза цим відгуком.
Апогеєм всього цього є фідбек, який, звісно, побудований у найкращих традиціях «бутерброду», і який розповідає нам про те, що кандидат не підійшов за тими критеріями, які навіть не були обговорені під час інтерв’ю. Постає питання: якщо ж цей критерій справді такий важливий, то може варто було б приділити йому хоч трохи часу, щоб зрозуміти хоча б мінімальне ставлення кандидата до цього аспекту, щоб можна було зробити висновок хоча б мінімально ґрунтуючись на реальному стані справ? Якщо ж причина насправді була пов’язана не з цим (або не лише з цим), то було б чудово почути її повнiстю.
З мого боку були спроби розібратися в цій ситуації через телеграм, але було відчуття, що «жодного непорозуміння» не було, висновки зроблено, а рішення давно прийняте (ще до iнтерв’ю).
Олеже, привіт!
Дякуємо за твій відгук, адже він допомагає нам ставати кращими.
У Headway ми цінуємо зворотний зв‘язок та розвиваємо його культуру.
Дуже шкода, що в тебе склалося негативне враження від нашої взаємодії.
Як й поділився у фідбеці, ми шукаємо спеціаліста з досвідом роботи в освітньому продукті та вузькою експертизою. Саме тому вирішили не продовжувати рухатись далі.
Проте у тебе класний досвід, навички, а також бажання розвиватися. Тож буду радий залишитись з тобою на зв’язку у майбутньому. У Headway продовжуємо зростати та відкривати нові позиції, в тому числі й технічні.