7 серпня 2023 22:04

Oleh Holomoz, Android Team Lead

Не рекомендую технічним фахівцям витрачати свій час на цю компанію.

Кількість та «якість» досвіду мало кому буде цікавi та дійти до його перевірки навряд чи вдасться, будь у вас хоч 10 років професійного досвіду. Весь діалог побудований досить дивним чином і нагадує він ситуацію, коли людина намагається діяти за певними алгоритмами, ніби після кожної репліки відкриває книгу для того, щоб зрозуміти що їй питати далі. Враження від такого діалогу, чесно і м’яко кажучи, гнітюче, адже відчувається нещирість та якась награність. Варіантів, з чим це може бути пов’язано, кілька, але вони залишаться поза цим відгуком.

Апогеєм всього цього є фідбек, який, звісно, побудований у найкращих традиціях «бутерброду», і який розповідає нам про те, що кандидат не підійшов за тими критеріями, які навіть не були обговорені під час інтерв’ю. Постає питання: якщо ж цей критерій справді такий важливий, то може варто було б приділити йому хоч трохи часу, щоб зрозуміти хоча б мінімальне ставлення кандидата до цього аспекту, щоб можна було зробити висновок хоча б мінімально ґрунтуючись на реальному стані справ? Якщо ж причина насправді була пов’язана не з цим (або не лише з цим), то було б чудово почути її повнiстю.

З мого боку були спроби розібратися в цій ситуації через телеграм, але було відчуття, що «жодного непорозуміння» не було, висновки зроблено, а рішення давно прийняте (ще до iнтерв’ю).

Олеже, привіт!
Дякуємо за твій відгук, адже він допомагає нам ставати кращими.
У Headway ми цінуємо зворотний зв‘язок та розвиваємо його культуру.
Дуже шкода, що в тебе склалося негативне враження від нашої взаємодії.
Як й поділився у фідбеці, ми шукаємо спеціаліста з досвідом роботи в освітньому продукті та вузькою експертизою. Саме тому вирішили не продовжувати рухатись далі.
Проте у тебе класний досвід, навички, а також бажання розвиватися. Тож буду радий залишитись з тобою на зв’язку у майбутньому. У Headway продовжуємо зростати та відкривати нові позиції, в тому числі й технічні.