27 вересня 2022 18:00
Поділюсь своїм досвідом як екс-колега, що пропрацювала майже 2 роки в Хедвей)
Фьорстлі, мені доволі дивно читати коментарі про трабли в рекрутинг воронці, бо я знаю зсередини, шо найм це те, чому приділяють величезну увагу в Хедвей і мені складно уявити, як там можуть бути будь-які факапи. Додам, що я була хайрінг менеджером, знаю рівень співбесід, фідбеку, що дають кандидатам і загалом усієї праці рекрутмент бджілок та хайрінг менеджерів, що переживаюсь за кожного кандидата. Тому з мого досвіду там все має бути топ)
По-друге, важливо розуміти, що Хедвей це місце не для всіх — не дарма компанія з першого контакту розповідає кандидатам про свої цінності, це не просто слова на паперці чи шоб здаватись «крутою айтішкою». Це істина і реальність Хедвей і команди, що працюють над проектом і над собою 24/7. Це досвід, за який я буду вдячна завжди. При цьому це буде саме крутий досвід для Вас тільки за умови реального метчу з компанією, тож подумайте, зважте і якщо відчуваєте шо ваше, то запригуйте на ракету ;)