15 вересня 2022 16:03
Мала можливість проходити інтерв’ю на посаду HR Business Partner (HRBP), після успішного 1го етапу рухаючись далі по процесу, погодилась зробити тестове близько 3 години часу. Узгодили фінансові очікування та можливості компанії заздалегідь. По факту — тестове гарне, але давайте на 30% — 40% меньше вам будемо платити. Чи ок такий підхід? Чи поважають в компанії людей та їх час? Кожен сам для себе зробить висновки. Але я б своїм друзям ніколи б не радила компанію Headway. Так потім і працювати з таким підходом. Маю зазначити, що рекрутерка Аня дійсно круто розказала про продукт, я навіть ненароком подумала що відгуки які нижче мого допису є неправдивими.
Анно, привіт!
Дякуємо за відгук та взаємодію на всіх етапах. Ми цінуємо відкритий і чесний фідбек та культивуємо його у компанії. Як і пояснили під час спілкування, робота над вакансією, на яку ви відгукнулись, збіглася у часі з плануванням наступного півріччя роботи компанії. Як наслідок, у бізнесу змінились пріоритети у наймі. Власне, тому ми одразу повернулись до вас з іншою пропозицією, адже дуже хотіли бачити вас у нашій команді. Розуміємо, що зафакапилися і мали б попередити, що перебуваємо в процесі планування ще на початку нашого спілкування.
Ще раз дякуємо, що поділились своїм досвідом та підсвітили нам прогалини у комунікації. Завжди раді вчитись!