Відгуки про компанію Haslle

Маючи справу з рекрутинговою командою компанії Haslle UAB , я зіткнулася з низкою проблем, які, на мою думку, відображають непрофесіоналізм і відсутність поваги до кандидатів.

Процес відбору: Після першого етапу спілкування, мені було надано тестове завдання. Я виконала це завдання своєчасно, дотримуючись всіх вказаних вимог.

Відсутність зворотного зв’язку: Незважаючи на своєчасне виконання завдання, я не отримала ніякого фідбеку щодо його результатів. Для мене як для кандидата важливо знати результати своєї роботи, особливо коли це стосується можливого майбутнього місця роботи.

Взаємодія з рекрутером: Я регулярно намагалася зв’язатися з рекрутером для отримання зворотного зв’язку. Проте, мої повідомлення були лише переглянуті, без будь-якої відповіді.

Враховуючи вищезазначене, хочу висловити своє розчарування у співпраці з компанією Haslle UAB. Вважаю, що діловий етикет та професіоналізм повинні бути в основі будь-якої компанії, особливо коли мова йде про взаємодію з потенційними співробітниками.

Написали они мне в телеге.
(ОН)-Привет, ты работаешь сейчас?
-Да
(ОН)-Есть опыт со скала
-минимально
(ОН)-не страшно

создали конфу с третим парнем

(ОН)-Привет, договорись с Артемом(я) про собес
-Давай завтра
(другой парень)-Давай
— Какая вилка по зп?
(другой парень)- Что это?
— уровень зп под который вы исчите человека
(другой парень) -Как-то раньше дружи больше об опыте беспокоились
— Ахахах
(другой парень) — Вы нам не подходите

(у меня есть скрины этого диалога)

The company fails to pay to their employees. Low tech and management level. Go around if you value your time.