Halo Lab

Київ, Харків, Львів, Одеса, Луцьк, Полтава, Хмельницький, Чернівці, Estonia, Germany, Latvia, Poland, Portugal, Spain

29 травня 1:12

Oleh Muryn, QA Manual

Що треба знати про компанію: для подачі резюме на QA від тебе вимагають написати сайт, а потім зверху ще навалюють тестове) :D Більшого трешу я ще в житті не зустрічав.

«Формат резюме для подачі

AI-інструменти — частина наших робочих процесів, тож пропонуємо застосувати їх ще на етапі відгуку. Згенеруй своє резюме як публічний односторінковий сайт/лендінг за допомогою AI: v0, Lovable, Bolt, Claude Code, Codex, Figma Make або будь-якого іншого, з яким тобі зручно. Якщо AI-підхід тобі не близький — можеш зверстати руками або скористатися Framer / Webflow / Figma Sites / Notion.

Що для нас важливо:
— Посилання відкривається без логіну і реєстрації.
— Інформація структурована й читабельна.
— Хостинг і домен значення не мають.
— Базовий адаптив

Класичні формати (PDF, DOC) теж приймаються, але резюме-сайт покаже, що тобі близький наш підхід до використання сучасних інструментів.»

Дякую за відгук. Навіть критичний, він допоміг прояснити кілька моментів, які, схоже, читаються не так, як я задумував.

Дивіться, резюме-сайт не є обов’язковою вимогою. Це лише один із варіантів, а PDF чи DOC ми приймаємо так само спокійно, про що написано в умовах, які ви процитували вище.

Скажу чесно, ми віддаємо перевагу QA, яким близькі сучасні інструменти. Тому якщо кандидат збере односторінковий лендінг у тому ж v0 чи Lovable, для нас це позитивний сигнал. Але це не обов’язкова умова і не основне, на що ми дивимось.

Стосовно тестового, то тут ніби нічого нового — стандартна частина процесу скрінінгу.

Якщо ж щось неприємне виникло в особистому спілкуванні з нашими ейчарами або ми щось не так зрозуміли, напишіть, буду радий все прояснити.