Halo Lab

Київ, Харків, Львів, Одеса, Луцьк, Полтава, Хмельницький, Чернівці, Estonia, Germany, Latvia, Poland, Portugal, Spain

20 квітня 21:36

Євгеній Земсков, Product Designer в OLSYS

Залишу це як попередження для дизайнерів, які розглядають Halo Lab.

Портфоліо зацікавило, але вже на старті зарплатна вилка для Senior-позиції виявилася помітно нижчою за ринок. Попри це погодився продовжити процес.

Тестове завдання надали без жодного дзвінка чи інтро — одразу в листуванні. Заявлений обсяг — 2 дні, фактично там роботи на 2-3 години, що й підтвердилося на практиці. Виконав у відведений час.

Далі — тиша. Шість днів ніхто не переглядав роботу. Фідбек після відмови був на тому ж рівні — формальний і без конкретики. При цьому, враховуючи їхню вилку, тестове було виконано з запасом.

Резюме: непрозорий процес, відсутність поваги до часу кандидата і слабка комунікація після сабміту. Якщо ви на початку кар’єри і готові до такого формату — можливо, підійде. Для досвідченого Senior-фахівця — навряд чи.

Фідбек зрештою надали дуже детальний — залишився задоволеним взаємодією. Halo Lab — студія з великим фокусом на UI та візуалі, HR-команда працює дуже добре. Якщо ваш фокус — красивий візуал і UI — думаю знайдете тут гарний фіт.

Після публікації відгуку HR Lead Halo Lab особисто написала, визнала прорахунки з фідбеком і швидкістю комунікації та запропонувала детальний розбір тестового. Це гідна реакція — компанія почула і готова виправляти ситуацію. Якщо фідбек буде конкретним, оновлю коментар ще раз.