Halo Lab

Київ, Харків, Львів, Одеса, Луцьк, Полтава, Хмельницький, Чернівці, Estonia, Germany, Latvia, Poland, Portugal, Spain

13 січня 2025 21:34

Dmytro Dementiy, Lead Front-End Developer в Halo Lab

Працюю в Halo Lab майже чотири роки. Мені тут подобається, і зараз спробую пояснити, чому саме:

• У компанії панує дружня атмосфера. Усі дівчата та хлопці чудові. Відчуваю себе радше в колі друзів, ніж серед колег.
  • Halo підтримує розвиток розробників, частково компенсуючи витрати на навчання.
  • Halo Lab активно допомагає ЗСУ. Напевно, зараз це найважливіше особисто для мене.
  • У нас круті додаткові активності: психотерапевтична група, вивчення англійської мови, власний канал на YouTube, неформальні зустрічі. Це дуже підтримує, особливо в умовах великої війни.
  • На проєкті я маю змогу працювати в чудовій команді. Наші розробники, дизайнери, QA і проєктні менеджери — найкращі.
  • Усі процеси в компанії максимально зручні для працівників. HR-відділ і фінансовий відділ — респект. Також повага сейлзам, акаунтам та всім, чия робота може залишатися непомітною для розробників.
  • Як розробник і лід, я маю можливість розвиватися не лише в сфері програмування, але й у сфері бізнесу, оскільки багато спілкуюся із замовниками. Це безцінний досвід.
  • Компанія дружня до новачків. Коли до нас приходить новий розробник, його супроводжує HR-відділ і бадді-розробник. Особисто мені це дуже допомогло, коли я приєднався до компанії.
  • У нас є менторинг. Цією опцією користуються як новачки, так і досвідчені розробники.
  • Відсутність жорсткої формальної ієрархії, можливість спілкуватися безпосередньо з керівництвом із будь-якого питання. Це може звучати трохи формально, але насправді це дуже круто та людяно.
  • Цікаві проєкти, над якими цікаво працювати (вибачте за плагіат, але це правда).

Для балансу треба написати про недоліки. Ось вони:

• Потрібно працювати п’ять днів на тиждень, а відпочивати лише два. Іноді хочеться відпочивати п’ять, а працювати два.
  • Жартувати я не дуже вмію, але як є.

Halo Lab — дійсно чудова компанія, і я радий бути її частиною!

Підтримали:  Василь Водоп'янов