Працюю на позиції бренд дизайнера в Halo Lab уже 4 місяці, хоч це і невеликий проміжок часу проте я отримала тільки позитивний досвід😊 Тут панує тепла та дружня атмосфера, що створює комфортні умови для розвитку та співпраці.
Процеси організовані чітко та оптимізовані таким чином, щоб максимально підвищити продуктивність. Особливо ціную те, що команда постійно ділиться прикладами успішних кейсів, що допомагають підвищити надивленість та покращити якість наступних дизайнів💫
Ліди бренд-команди завжди відкриті до нових ідей та пропозицій, і їхня лояльність до побажань команди створює простір для професійного зростання. Коли потрібен конструктивний фідбек, вони завжди готові допомогти чи надати рекомендації.
Окремо хочу відзначити різноманітність проєктів — кожен з них по-своєму класний, і всі залишаються на високому рівні🔥
Рада бути частиної такої крутої команди❤️🚀
Так, час прийшов 😊. Ділюсь враженнями від вже 3.5 років роботи в команді Halo Lab на посаді QA Engineer.
Несподіваним для мене самого стало те, що я сидів і не знав як же почати, з чого почати. Причина в тому, що як і для всіх нас загалом, так і персонально для мене останні 3 роки підкинули надзвичайну кількість викликів, як професійних так і особистих, тому важко проставити пріоритети, багато за що так і не скажу. Найголовніший мій посил — це вдячність колегам, з якими працював та працюю за підтримку, пораду та допомогу в нелегкі моменти життя та карʼєри.
Коли я тільки прийшов в Halo команду — точно памʼятаю, що був приємно здивований рівнем дружності та відкритості колективу. Можна було прийти до будь кого з любого відділу (дизайн, менеджмент, розробка, засновників нашої компанії) за порадою, запропонувати щось, на що завжди поверталась професійна конструктивна відповідь. Круто було вливатись в такі процеси, ставати частиною Halo Lab культури.
Зараз вже можу вважати, що влився 😀 Атмосфера, цінності, філософія такі ж круті, команда в рази більша. Нижче постараюсь поділитись своїм відношенням та емоціями, сподіваюсь, що вийде.
Просто працювати це добре, звісно, але впевнений, що кожен також якось думає за особистісний та карʼєрний розвиток. Тут це однозначно можна реалізувати. Різноманітні по технологіях/доменах/складності/процесах проєкти забезпечать це тобі, ліди з потрібного тобі відділу завжди допоможуть. Головне — це бажання, ентузіазм та чесність. Мій особистий кейс — це старт джуном, що хотів якось змінити ту сферу зайнятості, яка його не відпускала та наразі займатись процесами забезпечення якості та організації розробки на позиції Lead QA та Release Manager, фанатіти від своєї роботи. Дякую кожному, з ким взаємодіяв та наставнику Сергію за завжди відвертий та корисний фідбек! Це дуже важлива складова.
Тож, тепер про фідбеки. В Halo дуже цінується двостороння відвертість та комунікабельність. Можна та треба обговорювати все що стоїть на заваді розвитку та командної роботи АЛЕ також не слід забувати говорити своїм колегам, що в них виходить гарно. Мені такий підхід дуже імпонує.
Work-Life Balance також на високому рівні, як на мене. Найголовніші поінти, що хотілось би відзначити: робочій день в рамках робочого дня, вихідні насправді вихідні, відпустка це насправді відпустка, ну ви зрозуміли))). HR команда завжди старається організувати цікаві онлайн івенти, квести та 1-to-1 двінки, де піклуються про твою менталочку ))) Мені особисто це не раз допомагало.
Пишаюся тим, що є частиною цієї команди, що є можливість приносити щось нове, помилятись, підкорювати нові вершини.
Гарні люди, топові професіонали, цікаві задачі, тепла атмосфера, нові друзі 😊 Ну що тут ще сказати ...?❤️
Хотел(а) бы поделиться своим опытом работы в Halo Lab, где я тружусь уже 1,5 года как ux/ui диз.
Работа тут — это уникальный опыт, и мне он очень нравится. За 1.5 года здесь я увидел, как мои навыки выросли благодаря поддержке талантливым лидам и интересным проектам. Атмосфера в компании — это смесь профессионализма и творчества, где каждый член команды вносит что-то особенное в общую картину. Организация задач и проектов здесь на высшем уровне, и это действительно помогает быть продуктивным. В общем, Halo Lab — это место, где работа превращается в страсть, а коллеги становятся друзьями. Именно поэтому мне здесь нравится! 😊
Досі не придумав мету свого відгуку, бо переконаний що компанія і колектив чудові, але наскільки сильно мені хотілось стати її частиною настільки ж сильно я був здивований найдивнішій співбесіді у своєму житті. Досі не знайшов для себе якогось логічного пояснення чому так сталось.
jobs.dou.ua/...alo-lab/vacancies/253650 тут опис
Залишив відгук на вакансію 01.04.2024 після чого домовились з рекрутеркою про міт з ПМами.
Я міг би розказати історію з пам’яті, проте краще просто перешлю повідомлення яке я написав одразу після сповіщення що моя кандидатура не підходить.
Причиною було «Для успішного виконання обов’язків Project Manager у нашій компанії важливими є впевнені знання та досвід у методологіях управління проєктами, здатність чітко та лаконічно формулювати свої думки та proactivity.»
На жаль, повідомлення трохи емоційне, але там є все що мені хотілося б донести:
«Добрий день
Я би хотів дати зворотний фідбек
Інтерв’ю було максимально не ефективним тому що у мене не спитали абсолютно нічого
Мені не задали жодного питання окрім «розкажіть про себе» що навіть не є питанням
Ніхто навіть не спробував дізнатися про те що я вмію і яким чином виконував роботу на минулих посадах
Саме інтерв’ю тривало 20 хвилин, я ще такого ніколи не зустрічав
У мене є впевнені знання та досвід у методологіях управління проектами, але ніхто не питав про це)
Також варто зауважити що я дуже хвилювався через щире бажання стати частиною вашої команди і мабуть це і вплинуло на лаконічність і чіткість моїх думок, а за 20 на попередніх інтерв’ю які я проходив за своє життя зазвичай встигали тільки налагодити зв’язок для комфортного самопочуття
Після інтерв’ю мене не покидало бажання що у мене не вийшло розказати про себе абсолютно нічого
Але я дуже сподівався що все ж дадуть змогу поспілкуватися з тим хто вміє професійно проводити інтерв’ю щоб хоч щось про мене дізнатись
Вибачаюсь за самовпевненість, але з того що я почув про дану роль дало мені зрозуміти що ця посада рівня супер-джун і я переконаний що я значно перевершую вимоги і навіть думав написати вам що я готовий розглядати меншу ставку ніж писав вам, адже для мене грошова винагорода є менш важливою аніж можливості які б мені подарувало місце у вашій компанії
Я взагалі без жодних образ і тому подібного можу назвати це найменш професійною співбесідою яка у мене була
Для прикладу, коли мене попросили розповісти про себе я почав розповідати про свою поточну роботу (в сфері 3д) і після цього мене спитали «тобто ви не працювали саме з дизайном?» Що свідчить про те що інтерв’юери були зовсім не ознайомлені з моїм резюме та тим що я писав вам
Якщо наводити приклад як я себе зараз почуваю, то це буде приблизно так:
я під’єднуюсь на співбесіду, ми розмовляємо виключно українською без жодного слова англійською, а потім ви мені пишете що я не підходжу, бо у мене недостатній рівень англійської
Приблизно так я сприймаю написану вами причину відмови"
На що мені відповіли «Дякую вам за розгорнутий фідбек, Михайле! Успіхів вам у всьому попереду»
Доброго дня, Михайле!
Класно бачити вашу активну позицію та бажання розібратися у тих питаннях, які дуже турбують.
Ми маємо досвідчену команду, та з вами проводили співбесіду професійні РМи, за якими ми залишаємо право обирати тривалість співбесіди та ті питання, які вони вважають найбільш доречними. Стосовно вашого випадку, були задані питання щодо досвіду роботи, а також декілька гіпотетичних ситуацій, аби зрозуміти хід думок (українською та англійською мовами).
Можливо, через хвилювання дійсно не вдалося на достатньому рівні презентувати досвід у методологіях управління проєктами та справити відповідне враження. Це природньо, проте впевнені, що через деякий час ви розвинете стресостійкість, навички самопрезентації та ми матимемо нагоду взаємодіяти знову.
Розуміємо, що іноді дві сторони можуть по-різному сприймати одну й ту саму ситуацію, тому сподіваємося, нам вдалося усе прояснити.
Бажаємо успіхів і до звʼязку!
Хоть мне и отказали как дизайнеру, у меня все равно осталось позитивное впечатление о компании. Яркие работы, профессиональная подача и очень-очень хорошая коммуникация с рекрутерами, лояльность и быстрая обратная связь)
Привіт!
Дуже хочу поділитися своїми враженнями про роботу з Halo. Я не буду розповідати про «плюшки» та щось матеріальне, бо особисто для себе відмітила інше.
Halo — це не просто компанія, це дійсно сімʼя (без перебільшень). Тут ти почуваєш себе справді затишно, комфортно та впевнено, бо знаєш, що завжди команда тебе підтримає і допоможе.
Уся команда неймовірна, тут ти маєш дійсно всі можливості для розвитку не тільки як професіонала, а й особистості. Завжди можеш звернутися по допомогу і ти завжди її отримаєш (без «косих поглядів» або негативного ставлення до того, що ти чогось не знаєш чи не маєш досвіду — ти отримаєш можливість навчитися при повній підтримці команди).
Мені пощастило працювати в Halo-сімʼї на позиції frontend developer протягом майже року і за цей час я дуже виросла завдяки цікавим проектам, можливості вчитися, втілювати свої ідеї ) Я дуже пишаюся, що була частиною цієї класної компанії!
І знаю, що Halo залишиться в моєму серці назавжди ❤️
Вітаю всіх!
З першого дня мене вразив колектив. Всі, наче сім’я. Саме тут я маю честь працювати з командою дизайнерів, яка не тільки допомагає реалізовувати ідеї, а й стимулює до вдосконалення. Як на космічному кораблі: весело та креативно.
Якщо ви шукаєте місце, де не просто працюють, а ще й розвиваються, то ось ви тут. Ціную можливості для особистого росту, які надає компанія. За ці місяці я вивчив багато нового на своїй позиції, завдяки тімлідам та нашій приголомшливій команді. Всі завжди на зв’язку, завжди готові допомогти, всі надихають.
Дякую, Halo Lab, за цю круту можливість бути частиною цього веселого та професійного екіпажу! 🚀✨
Хелоу)
Працюю в Halo Lab на посаді копірайтера вже більше року. Це моя перша «серйозна» робота, і я рада, що мій кар’єрний ріст почався саме в цій компанії. Ще під час проходження інтерв’ю зрозуміла — це моє, і я хочу саме в Хало, і не прогадала! Тоді, на інтерв’ю, я відразу зловила якийсь особливий вайб із редактором, який задавав мені свої капосні питання (жартую (напевно)), і зараз можу сміливо назвати його своїм work bestie. Він допоміг мені здобути стільки важливих інсайтів щодо копірайтингу, редактури й перекладу, і зараз я ділюся ними зі ще одною нашою копірайтеркою. І разом з тим, багато вчуся в неї — адже кожна людина нашої команди має особливий бекґраунд, світогляд, стиль і ритм, які вкладає в свої тексти.
Взагалі приємно працювати з професіоналами своєї справи, та й просто з людьми, із якими у нас стільки приємних моментів і локальних мемів. Пам’ятаю свою першу доповідь, першу опубліковану статтю, перший міт з клієнтом, перший кейс... стільки всього було вперше для мене, і на цьому шляху мене завжди підтримувала моя крутецька SEO-команда, айчари та психолог (так-так, у Хало турбуються навіть про вашу менталку, що є величезним плюсом!).
Так що важко розписати у двох абзацах все, що я здобула в компанії. Для мене найголовніше, що тут я почуваюсь собою і роблю те, до чого так довго прагнула. І роблю це в оточення супер чуйних, креативних і людяних людей)
Тому дякую, Хало. Ван лове ❤️
Всім привіт!
Я QA engineer і працюю в Halo 3 місяці, тілки закінчив випробувальний термін.
Перше, що хотілося би відмітити — це атмосфера, вона супер та мега крута, ніякої токсічності , відповіді від CEO компанії коли це поторібно, повний супровід від тім ліда, Hr відповідаю одразу на етапі відбору, ви уявляєте — не потрібно писати 3 рази, сказав що відповім завтра о 13.00 так і буде, тому Артему окреме дякую.
З тім лідом Андрієм сформували план , провели онбординг, поставили ціль на 3 місяці і досягли її. Конструктивний та корисний фідбек на кожному етапі.
Мені здається, що тут навіть токсична людина стане не токсичною або сама піде, бо їй тут буде не комфортно.
Halo це місце зі своєю атмосферою, крутою історією, місце де точно є бажання розвиватися і тобі в цьому допоможуть.
Коментуючи попередній коментар, резюмую, єдине чого не вистачає ПЕРЕМОГИ, щоб ми усі разом зібралися і відгуляли :) Halo — любов.
Я в Halo уже 8 месяцев в качестве дизайнера интерфейсов. Познакомился со многими дизайнерами и лидами, успел даже поработать на внутреннем проекте под руководством Артема (нашего дизайн-директора).
Перед тем как попасть в Halo, я видел публикации нашей студии на дрибле и думал что для меня это какой-то недостижимый уровень мастерства) Но теперь я часть команды, и чувствую свой вклад в общее дело. Спасибо ребятам что поверили в меня и приняли в команду. В компании все нереально дружелюбные друг к другу, ни разу не слышал о конфликтах или о чем то похожем. HR команда высшего уровня, всегда помогут, поддержат и просто поднимут настроение.
Одним из особых моментов, на который хочу обратить внимание, является постоянная возможность для личного роста и развития. Halo поощряет профессиональный рост каждого сотрудника, создавая комфортную и поддерживающую атмосферу.
Знаю что есть English speaking clubs и группа психологической помощи для сотрудников.
Атмосфера в Halo дружелюбная и поддерживающая. Я горжусь, что могу быть частью этой уютной и вдохновляющей компании. Огромное спасибо «Halo» за поддержку профессионального роста, за замечательную команду и за позитивное настроение, которое здесь царит! Единственное чего не хватает — это офиса)❤️
Я працюю в Halo Lab з червня 2022 року. Я прийшла в компанію без великого досвіду роботи у сфері, але з великим бажанням дізнатися про все і професійно розвиватися.
По-перше, хочеться відмітити, наскільки класні люди тут працюють, і як сформована корпоративна культура. Дуже класно, що ти можеш звернутися за допомогою з будь-якого питання, до твоїх потреб та бажань відносяться з повагою, турбуються про твій професійний та особистісний розвиток. В компанії є доповіді від працівників, заняття з англійської мови та группові сесії з психологом.
По-друге, мені подобаються проекти, на яких я працюю. Я веду як проекти по дизайну, так і по розробці, і великим плюсом є розноманість індустрій та можливість спілкуватися з клієнтами по всьому світу. Команди дають якісний результат і радує, коли це задовольняє запит клієнта на всі 100%.
І останнє, але не по значенню, компанія не тільки допомагає своїм працівникам у важкі моменти, але й регулярно донатить на протреби наших бійців і так наближають нас всіх до перемоги. Дуже гріє душу бути частиною всього!
Працюю в Halo Lab з грудня 2022 року, за цей час в мене було декілька дуже цікавих проектів, на яких вся команда максимально викладається, всі допомагають один одному, тільки в хало я отримувала якісний фідбек, який допомагає зростати. Моя команда дизайнерів дуже класна, я потрапила до найкращого тімліда у світі (привіт, Максат), працювати з ним саме задоволення, також хочу відмітити якісну роботу PM, з ними кожен проект не страшний, бо вони завжди прийдуть на допомогу, скажуть яка я класна як спеціаліст, це дуже цінно) HR відділ ну це взагалі любов, я можу поділитися з ними своїми радощами, досягненнями, сумнівами та проблемами і вони завжди дадуть пораду та підтримку, немає відчуття що зі мною спілкуються «для галочки». Також я відчуваю як прокачуються мої скіли, мені тепер вже не страшні складні проекти, бо я кожен день отримую нові знання, а ще кожну середу в хало кожен може виступити із доповіддю на різні теми, це також допомагає зростати. Хало дає мені нові знання, купу цікавого досвіду, складні круті проекти, заряджене ком‘юніті людей, нових друзів, саме в хало в мене з’явилося купа енергії, так як я бачу, що компанія відкрита для нових ідей та покращень, якщо ви прийдете з класною ідеєю, то вас не послухають та забудуть, а ідея береться до уваги і починає втілюватись. Кожен день для мене як свято, це найкраща компанія для мене!)
Працюю в Halo lab два роки.
Чудова атмосфера, яку помітив ще на етапі співбесіди. Комфортно і легко взаємодіяти з усіма колегами.
Тут знаходжу для себе багато різних проєктів: як великих так і маленьких, з різних доменів та з сучасним стеком.
З усіма технічними труднощами з якими стикався на проєктах отримував допомогу, що дуже допомагало на старті кар’єри.
Компанія підтримує та сприяє особистому та професійному зростанню. Керівництво завжди доступне та готове вислухати відгуки.
Halo підтримує своїх працівників і підтримує нашу країну в такий важкий час.
Работаю в Halo уже 2,5 года разработчиком , очень рада , что так сложилось и я попала именно в эту компанию. Есть много позитивных моментов, но выделю основные для себя:
— возможность постоянно расти и развиваться
— очень лояльный менеджмент, где действительно пытаются понять , что нужно именно тебе
— крутая команда
— всегда и в любых условиях , будь то война или карантин, своевременная выплата зарплаты
— различные онлайн ивенты
— интересные и очень разнообразные проекты
— максимально доброжелательная атмосфера
Это действительно очень тёплая и крутая компания❤️
Працюю в Halo Lab вже трохи більше ніж півроку на посаді Webflow developer.
Як я можу охарактеризувати компанію?
Тільки як неймовірно круту команду спеціалістів з цікавими проектами, викликами та ростом кожного. Відкритість, ставлення до кожного співробітника як до ключового елементу команди — усе це виокремлює Halo Lab на ринку і я дійсно пишаюся тим, що маю змогу працювати, ділитися своїми знаннями, здобувати нові і розвиватися саме тут.
Работаю в Halo Lab удаленно уже почти 11 месяцев на позиции Frontend разработчика.
За этот период впечатление о компании только положительные. В первую очередь хочется отметить нереально крутую команду, команду в которой каждый выкладывается на полную и это очень хорошо чувствуется.
Здесь все способствует тому, чтоб ты развивался:
В команде хорошо построена коммуникация и бизнес процессы, что делает работу действительно приятной.
Также очень приятно удивило то, на сколько сильно компания заботиться о своей команде. Во время блэкаута компания уделила внимание каждому, обеспечила комфортные и спокойные условия для работы.
Мне повезло попасть в Halo на позицию recruiter.
Приятно удивил онбординг и то, как внимательно и трепетно команда HR относится к новичкам.
Непривычной и очень крутой оказалась атмосфера в агентстве, где практически отсутствует надоедливая бюрократия и где чувствуются искренность и теплота со стороны ребят.
Самое важное, пожалуй, это то, что здесь действительно можно профессионально расти и заниматься любимым делом, стоит только стараться и проявлять инициативу (инициатива кстати приветствуется и ценится).
А еще ощущается забота о команде, которая проявляется в индивидуальном подходе к каждому. Очень ярко это прочувствовали во время жестких блекаутов, когда руководство всячески со своей стороны помогало всей большой команде.
Так что, если вы ищете хорошего работодателя и возможность расти, а не топтаться на месте, то вам безусловно сюда! ☺
Проходжу випробувальний термін у Halo Lab на позицію Account Manager. Етапи співбесід пройшли дуже комфортно та професійно. Колеги відкриті до спілкування, раді ділитись інформацією, яка допомагає пізнавати проекти. Формат роботи у мене віддалений, але онбординг пройшов організовано, відчувається підтримка та єднання з вже існуючою командою. Мій перший робочий день припав на перший великий блекаут, але компанія надала усі можливості, аби полегшити мої умови роботи. У компанії піклуються про співробітників, що заохочує працювати та залишатись у гарному прсихологічному стані!
Якщо ви шукаєте компанію, яка цінує своїх співробітників і забезпечує кар’єрний розвиток, то вам в Halo Lab. У мене викликає захоплення:
— системний підхід. Це дає ясність у виконанні задач, та меж відповідальності. А також можливості для масштабування процесів;
— заохочення до розвитку (щотижня проходять воркшопи для команди, ліди активно слідкують за появою нових програм, діляться ними для спрощення роботи, та інше);
— адекватний фідбек. Вказують як на те, що зробив круто, так і на те, що не ок. Мабуть, через це критика сприймається більше як підказка до вдосконалення, ніж як дійсно критика;
— компанія вирішила проблему роботи в умовах блекаутів у найкращий можливий спосіб, враховуючи, що всі працюють віддалено!
Загалом охарактеризую Halo Lab як кайдзен компанію — постійне удосконалення та відкритість.
Майже рік працюю в компанії на позиції UX/UI designer і маю тільки позитивний досвід.
З впевненістю можу сказати, що кожен хто є частиною команди — справжній фахівець і мастер своєї справи. Всі колеги дуже дружні і завжди готові допомогти один одному, якщо хтось цього потребує.
Не можливо не відмітити гарно побудовані процеси в компанії і прозору комунікацію, яка сприяє здоровій та позитивній атмосфері.
Мені дуже приємно бути частиною такого класного колективу 🤗
Я рада быть частью этой команды! ✨
Я очень хотела попасть именно в Halo и теперь я работаю здесь уже год на позиции UI/UX дизайнера. Тут есть отличные возможности для профессионального роста! Раз в неделю у нас проходят презентации на различные темы, которые расширяют кругозор и помогают усовершенствовать навыки. А также интересные проекты, в которых команда всегда взаимодействует слажено и нацелена на лучший результат!
Я всегда получаю полноценный и качественный фидбек от лид дизайнеров и от ребят, с которыми я работаю, а также пинок мотивации и поддержки, когда это нужно :)
Здесь уважают мое право на отдых и дают возможность перезагрузиться, когда это нужно. Овертаймы не просто отсутствуют, они не приветствуются в компании.
Я ощущаю кайф от своей работы! Меня окружают позитивные, добрые люди. Компания стремительно растет и собрала афигенную команду из людей, которые всегда готовы поделиться своими знаниями и опытом.
Я смело могу сказать, что это компания мечты, которая может стать вам не просто местом работы, а близким, понимающим другом 💛
Працюю в Halo Lab вже 3 міс. Задоволений — рекомендую. Проходив співбесіду на позицію Front-end web developer. Процес співбесіди виявився швидкий та приємний. Дуже приємно було говорити з Сергієм, спокійно відповідав на мої запитання, професійно та ввічливо. Цікаве технічне завдання — дуже швидкий фідбек, після чого на наступний день пройшов технічну співбесіду, після якої одразу запропонували працевлаштування. Ніяких овертаймів,