22 березня 2023 18:39
Була співбесіда з HR Каріною, все було не погано, до того момента поки вона не почала мені задавати запитання, не слухала їх і перепитувала одне те ж саме, наприклад: я ажу, що в мене не буду ВА на проекті і я всі вимоги брала сама, на що вона мене запитує «То у вас був ВА і ви не брала вимоги?», я вже тоді зрозуміла що щось йде не так, я знову розповіла, що все робила сама, на цей раз я думала, що вона мене почула.
Я повинна була отримати фідбек на наступний день (як Каріна мені сказала), але через 3 дні я вже написала сама, на що отримала: «Ви працювали в команді, де був ВА, всі ескалації вів ваш РМО або СОО, якщо я правильно пам`ятаю.
У нас зараз такі вимоги, що ПМ має бути дуже автономний і вирішувати всі ці проблемні питання самостійно, відповідно шукаємо людину, яка вже мала попередній досвід з цим.»
Чесно кажучи це вже смішно, ця людина просто вас не слухає на співбесіді.
Також вони хочуть мідл PM, 100500 обов’язків, а платять максимум 1300$
Після цього HR Каріна відповіла, що помилково мені відправила не мій фідбек, а мій фідбек заключайся в тому, що вони змінили вимоги і тепер компанія шукає ПМа з іншими вимогами, якось так, майте наувазі)
Привіт, Аліна!
Для нас найголовніше зберігати гарні стосунки з нашими кандидатами. Мені шкода, що наша комунікація пройшла не так, як ви очікували. Я справді помилилась з фідбеком для вас — відправила вам розгорнутий фідбек, який був підготовлений для іншого кандидата. Я вибачилась відразу ж і написала фідбек особистий для вас з причиною нашої відмови. На що пізніше запропонувала вам від себе додатково допомогу про розміщення вашого cv у себе на своїй linkedin сторінці, що і зробила. Для мене важливо впершу чергу зберігати гарні стосунки з нашими кандидатами і мені справді не хотілось прощатись з вами на такій негативній ноті. Про наш рейт я вам повідомила завчасно і прозоро написала цифру, оскільки, ми її не приховуємо і надаємо всю інформацію кандидатам відразу. Ви погодились продовжувати з нами спілкування, знаючи наші умови завчасно. Бажаю вам успіхів у пошуку і сподіваюсь це непорозуміння між нами вирішеним.