Gunzilla Games

Київ, Франкфурт-на-Майні (Німеччина)

Всім привіт!
Подавалась також на позицію QA, але QA Intern: сказали, що дадуть відповідь протягом тижня, врешті-решт також місяць не виходять на зв’язок, хоча писала їм після того двічі. Дуже шкода, що не знаходять часу на фідбек.
До цього також двічі їм писала, щоб мені назначили дату технічного інтерв’ю, коли вже пройшов тиждень з мого останнього повідомлення і думала не відпишуть — раптово з’явились і назначили дату на наступний день. Добре, що в мене був час тоді, але так справи не робляться
Дуже не людяне якесь відношення до кандидатів

Подавався на позицію Manual QA, минув місяць після інтерв’ю, я не отримав ні фідбеку, ні відповіді рекрутерки на моє прохання надати фідбек.

Реальна можливість попрацювати пліч о пліч з Ніллом Блумкампом та Річардом Морганом, а також з іншими талановитими людьми.

Коли почалось повномасштабне вторгнення, компанія без питань забезпечила безпечне місце проживання з офісом, оплатила харчування, а також повністю оплатила дні вимушеного простою, за що їм дуже вдячна.

Підтримали: Katerina Samsonova