Перед тим як подаватись до взаємодії раджу зробити ресьорч продуктів дуже багато конструктивного негативу ( і дуже поверхневий позитив) у відгуках, ресьорчив zenfy.ac , існує імовірність що може бути скам ( сам продукт відносно користувачів)

У компанії Growity Tech працюю трохи більше місяця як UAM. Тут швидкий темп роботи й багато викликів, але водночас надають усе необхідне для вирішення задач та не залишають із ними наодинці. Це допомагає дуже швидко рости як спеціаліст.

Відчуваю, що команда турбується за результат та намагається робити максимум, щоб його покращити. Також подобається, що залучають зовнішню експертизу для консультацій, вирішення складних задач та покращення внутрішніх процесів. Більшість процесів побудовані дуже добре, а інші перебудовуються відповідно до найкращих практик ринку.

Growity Tech — хороша компанія для професійного росту та реального впливу на результат.

Підтримали: Veronika Vodovozova

Працюю в компанії як User Acquisition Manager і хочу залишити чесний відгук. Тут справді багато викликів — ринок швидко змінюється, челенджів завжди вистачає. Але найбільше мені подобається те, що в будь-якій складній ситуації команда не залишає наодинці. Якщо потрібно, підключають додаткових людей, зовнішню експертизу, допомагають розібратися, навести порядок або автоматизувати частину процесів.

Ще один великий плюс — можна напряму впливати на результат. Ідеї щодо перформансу, процесів, продукту чи маркетингу розглядають і пробують у роботі. Немає відчуття, що ти просто «крутиш кампанії», ти бачиш, як твоя робота постійно впливає на продукт та команду.

Компанія постійно вдосконалює процеси, багато автоматизує, тож менше губишся в рутині й фокусуєшся на більш важливих long-term задачах. Загалом, це місце, де можна зростати й реально впливати на результат!

Підтримали: Veronika Vodovozova

Працюю в Growity Tech вже близько року на посаді Marketing Designer — і з кожним місяцем переконуюсь, що це саме те місце, де хочеться розвиватися та зростати професійно. Однією з найбільших переваг для мене стала атмосфера всередині компанії: відчуття підтримки, відкритості та взаємодопомоги. Тут ти ніколи не залишаєшся сам на сам із робочими викликами — колеги завжди поруч, щоб підказати, пояснити чи направити в потрібний бік.

Growity Tech — це компанія, у якій ти можеш дійсно прокачувати свої навички та розширювати експертизу. Я маю можливість працювати над цікавими тасками, створювати креативи зі «зірочкою», що не лише надихає, а й реально підвищує мою скіловість. Особливо цінним є те, що компанія вкладається в навчання: тут проводять сесії з використання AI-інструментів, навчають, як ефективно застосовувати їх у роботі, і це відкриває абсолютно нові горизонти для творчості та продуктивності.

Можу впевнено сказати: ставши частиною Growity Tech, ти точно не пошкодуєш. Тут працювати — справжнє задоволення! 💙🚀