Проходила співбесіду в данній компаніі, було 2 етапа, обіцяли повернутися з фідбеком протягом 2-3 дні, та так і не повернулись. Спочатку компанія справила гарне враженння.

Олено, доброго дня!
Дякую за ваш відгук за цікавість до нашої компанії. Мені особисто та наймаючим менеджерам було приємно поспілкувалися з вами щодо вакансії VIP Customer Support.
Так, дійсно, зазвичай ми даємо фідбек протягом 2-3 робочих днів, проте, як ви пам ятаєте, саме у нашому з вами кейсі на одному з етапів виявилося, що умови роботи, які ми пропонуємо, не відповідають вашим очікуванням.
Пропоную залишатися на зв`язку щодо майбутніх актуальних для вас вакансій згідно вашим побажанням.
Ще раз дякую за вас час!

Проходив співбесіду в даній компанії на позицію Middle QA Engineer. Процес рекрутації супроводжувала Yelyzaveta Kuzminchuk, нею був проявлений високий професіоналізм, легкість у спілкувані , та своєчасну відповідь на запитання.
Технічну співбесіду я проходив з Vadym Momotiuk, з яким теж було приємно поспілкуватись про технічні аспекти та представлення бачення роботи в команді.
На завершальному етапі, мав співбесіду з Halyna Yurchak, Nadiia Yepisheva, які представили цінності компанії а саме зацікавленість у роботі з українськими спеціалістами та залученню їх з усього світу, що є актуальним в нинішній час.
Нажаль , я відмовився від співпраці з даною компанією у зв’язку з пропозицією на роботу, яка мені більш пасує, це не змінює того факту, що компанія має добрих фахівців, з якими було приємно познайомитись та поспілкуватись.

Проходив декілька етапів співбесіди на позицію Revenue Manager

Під час процесу мене супроводжувала Yelyzaveta Kuzminchuk і це був максимально класний досвід рекрутмент процесу!
Вся необхідна інформація була подана лаконічно та доступно, а спілкування проходило легко та приємно.

На наступному утапі під час технічної співбесіди атмосфера була дружня, не відчувалось ніякого тиску зі сторони інтерв’юверів, питання були релевантні до робочих обов’язків на майбутній позиції.

Хоч мені і не вдалось отримати роботу, бо попередній досвід не був повністю релевантний, Єлизавета повернулась до мене з пропозицією стосовно іншої вакансії, за що окрема подяка!

Проходив співбесіду на позицію Junior KYC Specialist.

Під час інтерв’ю мене супроводжувала Єлизавета Кузьмінчук. Вдячний за легкість в спілкуванні, постійний зв’язок і якість наданої інформації про вакансію і компанію в цілому.

Всього було 3 етапи співбесіди. Сподобався етап «Day in the office» де більш детально проходить знайомство з командою і робочим процесом, щоб точно бути впевненим що все підходить. На кожному з етапів було комфортно, легко і цікаво спілкуватися.

Дуже радий бути частиною команди, повністю задоволений компанією та командою.

Мене зацікавила вакансія Gamification Content Manager в компанії Growe, подав CV і мені швидко відповіли. Спочатку домовились про онлайн зустріч з Middle Recruiter компанії, Юлією Солдатовою.

Мушу признатися, мені ще ніколи в житті не було так комфортно спілкуватися з рекрутером, я розповів про свій досвід, навики, захоплення в форматі діалогу, без питань «Якби ви були листком, то де б ви бачили себе через 2 роки». Мені були доведені цілі компанії, посадові обов’язки і бенефіти компанії. Після розмови, Юлія надіслала тестове завдання, яке було зрозумілим, не віднімало 2 дні життя і давало можливість продемонструвати мої навички в повному обсязі.

Наступним етапом, стало інтерв’ю з командою. На ньому були присутні, Юлія Солдатова (Middle Recruiter), Єлізавєта Соловйова (R&D Product Manager), В’ячеслав Прокопенко (Head of R&D and Retention) і Ірина Юрчук (People Partner). В черговий раз, розмова була максимально змістовною, простою і комфортною. Growe приділяє увагу не лише фаховим якостям, але і культурній сумісності та комфортним умовам праці для всіх працівників.

Враження від інтерв’ю з командою Growe на вакансію Gamification Content Manager просто вражаючі. Компанія дійсно ставить на перше місце комунікацію та ефективність співпраці зі співробітниками.

Андрію, дякуємо за фідбек!
Ми раді, що ти обрав нас і впевнені, що наша співпраця буде довготривалою🤩

Проходив співбесіду в Growe на позицію Technical Writer і хочу поділитись своїм приємним досвідом.

Всього було три етапи: знайомство, тестове, технічне інтерв’ю.
На всіх етапах мене супроводжувала Yelyzaveta Kuzminchuk, якій я вдячний за її професіоналізм та легку комунікацію.

Тестове завдання було не обмежене за часом (не 1-2 години від моменту отримання, як в деяких компаніях), саме завдання зрозуміле і з творчими елементами.

Технічне інтерв’ю проводив Nick Shemshur. Інтерв`ю пройшло комфортно, питання були змістовні і доцільні, відкритті і з можливістю обговорити деталі, а не просто в форматі «знаєш/не знаєш».

Враження від рекрутингового процесу в мене склались суто позитивні.
Я відхилив оффер тільки через те, що пройшов співбесіду на вищу позицію в іншу компанію, але рекомендую Growe, як професіоналів з якими приємно спілкуватись.

Ще раз дякую Єлизаветі та Миколі за такий класний досвід 🙌