28 червня 2022 13:52
Нажаль, залишились неприємні спогади про компанію GroupBWT. Спілкувався із рекрутером Вероніка Яковлева за вакансією РМ. Не буду підіймати питання мови, але будо дивно, що я писав спочатку англійською, потім українською, але відповідали лише рОсійською. За кілька днів спілкування на Джинні рекрутер мені сказала що вакансія закрита. Хоча пізніше раз на тиждень я знов бачив її оновленою. За 2 тижні звернувся з запитанням, чи вакансія закрита , чи актуальна? Отримав запрошення на співбесіду. Значить, не закрита. Пройшов співбесіду, отримав тестове завдання, зробив, вислав. Отримав відповідь, що не підходжу за рівнем ЗП. Уточнив, чи правильно я розумію, що Зарплата в 600 долл завелика? Виявилось, що у рекрутера із HR Дарією була дискомунікація, як потім сказала мені Вероніка, отримав друге тестове завдання. Зробив і його. Отримав відповідь, що за результатами тестового завдання не підходжу. Вже другий тиждень чекаю на коментарі, що саме не так, над чим працювати. Повідомлення в Джинні і Телеграмі Вероніка читає, але навіть не відповідає. І це дуже дивує, адже на співбесіді мені казали про високі моральні цінності, що найголовніше — це люди... а тут навіть не можуть відповісти, наприклад, що виходячи із правил компанії не коментуються тестові (я шукав кілька разів, у меблі з тестовим не написано, що такі правила є). Як не крути, з усіх боків щось не Дай Боже. Може, просто мені не повезло. Але, здається, РМ шукають не марно, у менеджменті є над чим працювати.
Михайло, доброго дня! Прошу вибачення, що не уточнила на якій мові вам зручно спілкуватися.
Щодо співбесіди та фідбеку — так, в нашому спілкуванні виникла деяка дискомунікація і мені дуже шкода, що у вас залишились неприємні спогади про нашу компанію . Зі свого боку прошу у вас вибачення за незручності та дякую за ваш коментар.
Бажаю вам знайти свою команду, дуже на це сподіваюсь.
Мирного Вам неба!