Group107

Львів, Тель-Авів (Ізраїль)

Працюю у Israel IT вже понад 2 роки і я дуже радий, що колись мені випала можливість долучитися до цього крутого колективу!
Тут я маю можливість професійно зростати, розвиватися, працювати у комфортному середовищі та отримувати задоволення від самореалізації на цікавих проектах.
Мені дуже імпонує культура компанії, її цінності, які ми можемо відчути у ставленні до кожного працівника — до нас прислухаються, зацікавлюють, стараються підтримувати. Організовують цікаві івенти. Також хочу зазначити, що дуже важлива соціальна діяльність — організація заходів для наближення нашої перемоги, допомога постраждалим, дякую ❤️
Я дуже вдячний всій команді Israel IT, радий бути тут, рухаємось вперед!

Працюю вже більше року на посаді QA та можу сміливо рекомендувати.
Цікавий проект, приємний колектив, багато можливостей для розвитку своїх професійних навичок. Думки працівників завжди приймають до уваги перед тим, як приймати певне рішення, що дуже важливо та цінно. Також подобається той факт, що кожен зі співробітників готовий допомогти в складній ситуації та прийти до її рішення, у чому я не один раз переконалась.
Чітко визначені обовʼязки, налагоджені процеси та досвідчений менеджмент сприяють продуктивній роботі.
Компанія дуже цінує своїх співробітників і забезпечує комфортні умови праці, включаючи гнучкий розклад та можливість працювати здалеку.
Ще хочу зазначити, що постійно отримуєш фідбек про свою роботу, завдяки чому розумієш, у якому напрямку розвиватись, над якими питаннями ще потрібно попрацювати, тощо.
Рада бути частиною команди Israel IT!

Хороший досвід, дружній колектив, лише добрі спогади.

Працюючи на посаді Project Manager в Israel ІТ вже більше 2х років, я з впевненістю можу сказати, що це одне з найкращих компаній в якій мені доводилося працювати.
Культура компанії фантастична, всі працівники дружні та підтримують один одного. Менеджмент дуже досвідчений і створює середовище, яке заохочує професійне зростання та розвиток.
Однією з речей, які я найбільше ціную в Іsrael ІТ, є зосередженість на інноваціях і передових технологіях. Компанія постійно шукає нові способи вдосконалення своїх продуктів і послуг.
Баланс між роботою та особистим життям в Іsrael ІТ чудовий, з гнучким графіком і широкими можливостями для віддаленої роботи. Крім того, пакет компенсацій і пільг є конкурентоспроможним, компанія надає постійні можливості для навчання та розвитку.
Загалом Israel ІТ це фантастичне місце для роботи і я рада бути частиною такої динамічної та далекоглядної команди.

Update:
В менеджменті проблема з софт скілами
QA потреби ігноруються й затикаються.
Не рекомендую

Підтримали: Yuri BondarAnton PukayRoman Tyshyk

Денисе, цінуємо твій відгук. Вважаємо, що ситуація яка склалась на проекті лежить суто в площинах взаємних комунікацій і підпорядкування — твоєї і менеджера. Вірю, що кожна сторона винесе максимум конструктиву з цієї історії.
Дякуємо за співпрацю!

Перейти до дискусії

Працюю вже декілька місяців і всім задоволений.
Дружній колектив, хороший офіс, гарні перспективи

Підтримали: Sergiy Ivasyuk

Працюю вже 1,5 року,за цей час розвивалася,набирала досвіду,бувало що мені не зрозуміло,то можу спитати у людей, щоб знати як правильно (За це дуже вдячна їм).
У компанії працюють різні люди,і це досить цікаво)
В офісі є спортзал,можна пограти в ігри,теніс. (Звісно зараз то карантин,то на рімоуті)
Ну можу сказати що рекомендую співпрацювати з компанією)

Працюю в компаніїї вже три місяці. За цей час отримав дуже багато корисного досвіду та релевантих скілів. У компанії є багато переспектив розвтику та дуже класне ком’юніті. Щасливий, що належу до сім’ї Israel IT :)