Працюю в компанії з травня 2023. В цілому усім задоволений. Хороша робота менеджменту, високий рівень команди. Відчуваю підтримку, ріст і розвиток як спеціаліст. Дякую.
Не прихильник позитивних відгуків «з-під палки», тому опишу свої відчуття роботи в компанії. Почав працювати в GROUP 107 ще у 2021 році і ніразу не пожалкував, що відгукнувся на, здавалось, просту вакансію.
Звичайно, в роботі на аутстафі все більше залежить від клієнта, проте компанія завжди стоїть на боці працівника. Скоріше всього це політика компанії, бо зі зміною HR-менеджера ставлення не змінилось — завжди відчуваєш підтримку дружнього колективу як по горизонталі, так і вертикалі. Також хотів би відмітити, шо топ-менеджмент компанії завжди радий поспілкуватись тет-а-тет навіть на оффтопні теми.
Приємний і більш ніж повноцінний пет-френдлі офіс, дуже зручна система отримання робочого обладнання, зрозуміла система відпусток, швидке реагування на будь-які питання та складнощі.
Я дуже радий, шо ріст компанії не перетворив її на чергову «галеру», а навпаки — тут на першому місці співробітники.
Ситуацій, описаних на загальновідомому сайті з негативними відгуками, не зустрічав. Проте тут, як і всюди — до вас ставляться так само, як і ви до інших.
Дякую, GROUP 107, люблю вас!
Працюю в компанії вже 4 роки, за цей час зросла від джуніора до мідла. Компанія надає багато можливостей для професійного розвитку та навчання, що позитивно впливає на кар’єрне зростання. Проєкт, на якому працюю, стабільний, що дає відчуття впевненості та дозволяє сфокусуватися на рості та результатах.
Важливим є те, що на початку війни і протягом усього часу компанія забезпечує потужну підтримку працівників, дбає про їхню безпеку та комфорт. Також організовуються корпоративні івенти, створюються комфортні умови роботи та надається навчання англійської мови, що допомагає підтримувати і вдосконалювати рівень.
Загалом це місце, де можна професійно розвиватися та працювати в стабільному і підтримуючому середовищі.
Більше ніж робота: місце, де я зростаю та відчуваю справжню підтримку!
Понад п’ять років тому я приєднався до цієї ІТ-компанії, і з того часу вона стала для мене набагато більше, ніж просто місцем роботи. Тут панує неймовірно дружелюбна та підтримуюча атмосфера, де кожен відчуває себе частиною великої та згуртованої команди.
Компанія не лише пропонує реальні можливості для стрімкого кар’єрного зростання, а й активно інвестує у розвиток своїх спеціалістів. Мої зусилля завжди були помічені та високо оцінені, що мотивувало мене постійно вдосконалюватися. Проєкти, над якими ми працюємо, цікаві, інноваційні та кидають виклик, дозволяючи мені постійно розширювати свої горизонти та застосовувати найсучасніші технології.
Особливо вражає рівень турботи про співробітників. Навіть у найскладніші часи були різні виклики та ситуації, та компанія завжди надавала unwavering підтримку та допомогу. Це справді компанія, де цінується кожен, і ця філософія пронизує всю корпоративну культуру.
Я без вагань рекомендую цю компанію всім, хто шукає не просто роботу, а місце, де можна по-справжньому розвиватися, бути частиною сильної команди та відчувати беззаперечну підтримку на кожному етапі свого професійного шляху!
Працюю з компанією з осені 2021 року і за цей час пройшла шлях від мідл про спеціаліста до сіньйора. Ціную цю співпрацю не тільки через професійний розвиток, а й завдяки здоровому робочому середовищу. Працюю повністю віддалено з гнучким графіком, маючи саме той рівень автономності, який мені потрібен. Команда адекватна й зовсім не токсична, а HR-напрям завжди залишається на зв’язку, підтримує і дійсно чує.
Окремо хочу відзначити, як компанія дбає про менталку працівників: керівництво регулярно цікавиться психологічним станом команди, попереджає вигорання і завжди готове підстрахувати. Я почуваюся забезпеченою, спокійною і частиною чогось справжнього — навіть у форматі аутстафу. Рада бути тут.
Всім привіт) в компанію прийшов в травні 2021 року. За 4 роки можу з впевненістю сказати Group 107 — це компанія, де справді цінують стабільність, чесність і адекватний підхід до процесів.
Речі, які особисто для мене важливі:
• Прозорі комунікації: менеджмент відкритий до зворотного зв’язку, більшість рішень обговорюються з командою.
• Гнучкий графік та можливість працювати віддалено;
• Нормальний work-life balance;
• Цікаві проєкти, більшість з яких — довгострокові з нормальним стеком і живими клієнтами;
• Професійний розвиток: є внутрішні мітапи та менторствож
Загалом, це місце, де комфортно працювати та рости, якщо ви цінуєте здорову атмосферу без токсичності і з адекватним навантаженням
Мій досвід у компанії
Я працюю в компанії вже пів року та є частиною команди менеджменту. За цей період я суттєво виріс професійно й опанував багато нових інструментів, з якими раніше не мав досвіду.
Особливо хочу відзначити відкриту політику компанії та дружню атмосферу в колективі. Тут завжди відкриті до нових ідей та регулярно надають якісний зворотний зв’язок по виконаних задачах і питаннях, які виникають у процесі.
Окремо хочу виділити уроки англійської мови. Заняття проходять у невеликих групах (від 3 до 5 осіб), що дозволяє отримувати достатньо уваги від викладача. Уроки мають практичний характер, і я справді бачу свій прогрес.
Також важливо зазначити, що компанія пропонує конкурентну заробітну плату та цікаві, змістовні задачі, які мотивують розвиватися далі.
Працюю в компанії вже понад 6 років, починав із позиції junior-розробника, поступово виріс до позиції senior-а, а згодом і до тімліда. За ці роки я мав нагоду працювати над багатьма різноплановими проєктами, що дозволило мені постійно розвиватися, відкривати нові підходи, технології, вдосконалювати навички комунікації та лідерства. Також дуже цінним досвідом стали відрядження в інші країни.
Особливо ціную довіру, відкритість й підтримку, яку відчуваю в роботі. Тут уміють чути, заохочувати до ініціативності, допомагають розкривати потенціал. Радий бути частиною команди, яка надихає та об’єднує. Дякую!
Працюю у Israel IT вже понад 2 роки і я дуже радий, що колись мені випала можливість долучитися до цього крутого колективу!
Тут я маю можливість професійно зростати, розвиватися, працювати у комфортному середовищі та отримувати задоволення від самореалізації на цікавих проектах.
Мені дуже імпонує культура компанії, її цінності, які ми можемо відчути у ставленні до кожного працівника — до нас прислухаються, зацікавлюють, стараються підтримувати. Організовують цікаві івенти. Також хочу зазначити, що дуже важлива соціальна діяльність — організація заходів для наближення нашої перемоги, допомога постраждалим, дякую ❤️
Я дуже вдячний всій команді Israel IT, радий бути тут, рухаємось вперед!
Працюю вже більше року на посаді QA та можу сміливо рекомендувати.
Цікавий проект, приємний колектив, багато можливостей для розвитку своїх професійних навичок. Думки працівників завжди приймають до уваги перед тим, як приймати певне рішення, що дуже важливо та цінно. Також подобається той факт, що кожен зі співробітників готовий допомогти в складній ситуації та прийти до її рішення, у чому я не один раз переконалась.
Чітко визначені обовʼязки, налагоджені процеси та досвідчений менеджмент сприяють продуктивній роботі.
Компанія дуже цінує своїх співробітників і забезпечує комфортні умови праці, включаючи гнучкий розклад та можливість працювати здалеку.
Ще хочу зазначити, що постійно отримуєш фідбек про свою роботу, завдяки чому розумієш, у якому напрямку розвиватись, над якими питаннями ще потрібно попрацювати, тощо.
Рада бути частиною команди Israel IT!
Працюючи на посаді Project Manager в Israel ІТ вже більше 2х років, я з впевненістю можу сказати, що це одне з найкращих компаній в якій мені доводилося працювати.
Культура компанії фантастична, всі працівники дружні та підтримують один одного. Менеджмент дуже досвідчений і створює середовище, яке заохочує професійне зростання та розвиток.
Однією з речей, які я найбільше ціную в Іsrael ІТ, є зосередженість на інноваціях і передових технологіях. Компанія постійно шукає нові способи вдосконалення своїх продуктів і послуг.
Баланс між роботою та особистим життям в Іsrael ІТ чудовий, з гнучким графіком і широкими можливостями для віддаленої роботи. Крім того, пакет компенсацій і пільг є конкурентоспроможним, компанія надає постійні можливості для навчання та розвитку.
Загалом Israel ІТ це фантастичне місце для роботи і я рада бути частиною такої динамічної та далекоглядної команди.
Update:
В менеджменті проблема з софт скілами
QA потреби ігноруються й затикаються.
Не рекомендую
Працюю вже 1,5 року,за цей час розвивалася,набирала досвіду,бувало що мені не зрозуміло,то можу спитати у людей, щоб знати як правильно (За це дуже вдячна їм).
У компанії працюють різні люди,і це досить цікаво)
В офісі є спортзал,можна пограти в ігри,теніс. (Звісно зараз то карантин,то на рімоуті)
Ну можу сказати що рекомендую співпрацювати з компанією)
Працюю в компаніїї вже три місяці. За цей час отримав дуже багато корисного досвіду та релевантих скілів. У компанії є багато переспектив розвтику та дуже класне ком’юніті. Щасливий, що належу до сім’ї Israel IT :)