16 лютого 16:06
Працював в компанії півтора року в якості FullStack NodeJS Developer
Це був важливий і цінний етап у моїй професійній діяльності. Ще під час співбесіди відчувалась доброзичлива атмосфера в комунікації. Ця атмосфера збереглась протягом усього періоду співпраці. Компанія надає комфортні умови для роботи та розвитку і завжди знаходиться в пошуку шляхів покращення і без того гарно налаштованих процесів.
Окремо хочу відзначити професіоналізм тімліда Богдана Манко. Чітке визначення пріоритетів, конструктивний фідбек і готовність допомогти у складних питаннях значно вплинули на моє професійне зростання. Завдяки його підтримці я зміг покращити свої навички та визначити напрями подальшого розвитку.
Також висловлюю подяку Head of Delivery, Ігорю Грицюку за стратегічне бачення, системність і прозорість процесів. Відчувається сильний управлінський підхід та баланс між технічною і бізнес-складовою проєктів
Можу сміливо рекомендувати компанію тим, кому цікаво працювати в екосистемі Shopify і надалі розвиватись в цьому напрямку. Через те що сама компанія невелика, 25+ людей, можна швидко зростати й мати можливість бути залученим на різноманітні проєкти, що для мене плюс, бо завжди є щось нове
Щиро бажаю компанії подальшого розвитку, масштабування та нових професійних досягнень
Даніїл, дякуємо тобі за такий змістовний і теплий відгук.
Нам дуже приємно, що твій досвід у Grodas став важливим етапом професійного зростання й залишив позитивні враження.
Для нас дуже цінно, що атмосфера, процеси та формат невеликої команди дали тобі можливість розвиватися й постійно відкривати для себе нові виклики. Саме такий підхід ми прагнемо підтримувати й надалі.
Бажаємо тобі подальших успіхів і професійного зростання 💚