Grid Dynamics

Київ, Харків, Львів, Дніпро, Цуг (Швейцарія), Амстердам (Нідерланди), Бухарест (Румунія), Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Гвадалахара (Мексика), Гданськ (Польща), Єреван (Вірменія), Кишинів (Молдова), Краків (Польща), Лондон (Велика Британія), Сан-Рамон (США), Гайдерабад (Індія), Белград (Сербія)

22 січня 2024 11:09

Yaroslav Urbanovych, Automation QA в ISsoft Ukraine

Працював у Grid Dynamics з початку повномасштабного вторгнення і я дуже радий, що мій старт карʼєри почався саме тут.

Переваг працювати тут багато, перерахую декілька ключових особисто для мене:
— Професійні колеги. Врівноважені та позитивні люди, у яких не лячно щось запитати та дуже бустять знання. Будь-яке питання вирішувалось швидко.
— Дуже добре побудовані навчальні курси, які з часом покращуються ще покращуються. І є можливість стати частиною покращення: давати фідбек, який буде впливати на курси. Радий, що хоч і опосередковано, але допоміг кільком людям здати сертифікацію GCP за допомогою свого того, що поділився досвідом з колегами.
— Трохи доповнюючи другий пункт: у компанії є культура кураторства, що принаймні на джун/мідл позиції дає актуальну та частково індивідуально модель навчання. Також навчання з грідами — це не нескінченний стрес-тест, а саме здобування нових знань в оптимальному темпі.
— Не дивлячись на той момент мій джуновскій тайтл та скрутну ситуації у країні мені регулярно переглядали компенсацію. Чого, якщо чесно, зі станом речей зараз не очікував. Все було планово і ніякої неловкої комунікації не потрібно було починати.
— Багато цікавих проєктів дууууже великих брендів. Долучився за цей час лише до одного, але дуже задоволений тим досвідом, який я отримав.

Наразі перейшов у іншу компанію та хочу побажати сил та натхнення усім колегам, з якими мав можливість працювати та спілкуватись 🙂