6 вересня 2022 15:58
Особисто я не можу підтримати коментарі про поганий досвід роботи в компанії. Починаючи від етапів інтерв«ю, де мені розказали все, що мене цікавило і навіть зробили додатковий мітинг з куа на проекті, куди я спершу мала йти, і до підтримки HR BP, розвитку і просто швидкої комунікації. Дуже вдячна ректурам/HR Олені і Олі, які мене підтримували на початках, бо я після роботи на галері була якась перелякана. Щодо самого процесу роботи і компенсації я більш, ніж задоволена. Працюєш, звідки хочеш. Немає ніяких «треба в офіс, бо треба».
Був момент, коли я задумувалась щодо зміни компанії через війну і related questions, але якщо питати прямо — тобі нададуть відповідь. Я вирішила залишитись, коли почула все, що було необідно знати про настрої і, найголовніше, — рішення компанії. Також тут працює людина, яку я сильно поважаю, і яка б точно не лишилась в компанії у разі її неадекватного рішення.
Розумію, що в кожного є свої специфічні кейси, але я (на щастя) не можу сказати нічого поганого про ГД.