27 листопада 2023 11:57
Працюючи у GreenM 3 місяць, вже можу поділитися деякими відгуками: 1) прекрасний досвід усіх етапів співбесід із рекрутеркою Вікторією, — вперше склалося враження, що тебе не просто слухають, а й чують; 2) повна свобода дій — якщо ти пройшов етапи відбору, значить, маєш усі потрібні навички і знання, щоб бути незалежним у своїй роботі, і, з деякими узгодженнями, самостійно тестувати підходи/шукати найефективніші інструменти для якісного виконання своєї роботи; 3) усі побажання, зауваження, коментарі приймаються до уваги — твою думку сприймають серйозно, а над покращенням процесів працюють одразу; 4) прекрасний соц. пакет і відсутність будь-якого тиску за використання дей офів або сік лівів (безлімітних).
GreenM — прекрасна компанія, де нагороджується проактивність та ентузіазм, відсутня бюрократія, по-справжньому цінуються люди і країна, в якій ми живемо (постійна допомога ЗСУ).