GreenM

Львів, Редвуд-Сіті (США)

21 серпня 2023 11:12

Vitalii S, UI/UX в GreenM

Працюю із компанією трохи більше півтора року.
За цей не простий період компанія показала себе дуже орієнтованою на людей. В перші дні і місяці була дуже вагома допомога, яку дуже рідко де можна зустріти. Було стійке розуміння, що компанія дійсно піклується про команду і готова це показувати реальними, дуже значимими справами.
Ця культура проявляється і в більш звичайних речах, як технічне забезпечення, допомога із навчанням, страховкою і купою інших плюшок, які сумарно роблять життя і роботу набагато комфортнішою.

Із робочої сторони питання, важливий момент — робота із професіоналами своєї справи. Є багато можливостей перейняти досвід, отримати нові практичні знання. Ви тут не будете оточені 5-ма інтернами без менторів.
Проекти великі, завдання цікаві, тут не буде тасків емоційно придуманих, які врешті-решт нікому не будуть потрібні.

Також особлива важлива зараз програма підтримки зборів донатів на ЗСУ від команди, яка вже зробила дуже істотні внески в мої збори.
Крім цього, існує програма підтримки членів команди, що мобілізуються.

Підсумовуючи, гаряче рекомендую спробувати свої сили і пройти співбесіду, якщо ви ще вагаєтесь.