GreenM

Львів, Редвуд-Сіті (США)

19 липня 2023 18:40

Kyrylo Tolmachov, Data Engineer в GreenM

Спершу хочу визначити, що в GreenM ви знайдете можливість стати експертом за бажаним напрямком. Два роки тому я вирішив змінити фокус з backend-розробки на data engineering і мав щастя приєднатися до GreenM. Вже через місяць після найму я почав працювати з одним із клієнтів компанії і розбиратися з новою для мене інженерною дисципліною. Якщо у мене з’являлися технічні питання, я вільно запитував юніт лідів, які з відповідальністю мені допомагали. Усі організаційні задачі вирішувалися швидко завдяки HR-спеціалісту і Сlient Success ліду. За цей час я попрацював на декількох сучасних проєктах із цікавими командами й суттєво поглибив свої знання та навички.

По-друге, якщо ви шукаєте компанію, яка є people-first, рекомендую GreenM. За два роки мені не одноразово казали, що компанії буде краще і вигідніше так, як буде комфортніше для мене. GreenM ставиться до співробітників із цінністю, завжди йде на зустріч і піклується про кожного. Маю чудову техніку для роботи, можливість працювати з офісу і корисні бенефіти. Останнім часом часто отримую подарунки і запрошення на корпоративи. Треба відзначити і велику допомогу компанії з релокейтом через повномасштабне вторгнення — я ні від кого не чув такого рівня підтримки.

Наостанок зазначу, що GreenM масштабно підтримує Збройні Сили України, завдяки чому ми змогли задовольнити багато потреб наших військових.

Підтримали:  Viktorya Stozhok Vladlena Korobko Denys