20 лютого 2024 14:35
Самий негативний досвід спілкування стався саме із цією компанією.
На першій співбесіді з рекрутером я озвучила свої очікування по зп (що входило в їх виделку оплати, виходячи з інформації у вакансії), в ході подальшого спілкування та співбесіди ми більше не розглядали питання оплати. Все йшло добре, ось мені скидають офер, я бачу, що сума заробітної плати значно нижча, ніж ми обговорювали. Я хотіла переглянути це питання, якщо це можливо, рекрутер запевнила мене, що це питання можливо вирішити. Що потім? Потім 3 дня ігнору, коли я кожен день питала, чи є якісь апдейти. В кінці мені пише рекрутер, що вони вирішили взяти дівчинку, яка вже погодилась на співпрацю, та залишилось фінальне інтервʼю з ще одним кандидатом. ( на позицію, по якій я маю офер). Через 20 хвилин, виявляється, що вони вирішили рухатись далі з іншою людиною, аргументуючи це тим, ще мені було б з ними сумно працювати. На мої питання, щодо того, навіщо було тоді скидати офер і обговорювати дату старту, відповіді не було. Перекладання відповідальності рівень Топ.
Не рекомендую цю компанію, не витрачайте свій час!!!