Працював у компанії медіабаєром один місяць. Хочу поділитися досвідом, щоб інші розуміли, що вас чекає.
• KPI та результати: План по спенду на місяць був виконаний на 90%+ (залишалося 2 дні до кінця січня). Тобто по об’ємах я йшов чітко в графіку.
• Причина звільнення: Звільнили одним днем через «погану окупність». Вважаю це не зовсім коректним, оскільки це був перший місяць роботи, а на окупність у гемблінгу сильно впливає продукт і ретеншн, а не тільки баєр. Жодних попередніх фідбеків чи обговорень оптимізації трафіку, воронок, і тд не було.
• Оформлення: Працювати через ФОП на випробувальному терміні відмовилися, хоча у вакансії це не було вказано.
• З плюсів: Ставку виплатили повністю в день звільнення.
Висновок: Компанія може попрощатися з вами в будь-який момент без попереджень, навіть якщо ви виконуєте план по об’ємах трафіку. Для тих, хто шукає стабільність та логічний фідбек від менеджменту — краще пошукати інше місце
Дякуємо за відгук і за час, проведений у компанії.
Хочемо додати трохи контексту з нашого боку, щоб картина була повнішою.
На випробувальному терміні для ролі Media Buyer критерії оцінки визначаються заздалегідь і включають показники спенду та окупності, які розглядаються разом.
У процесі роботи зворотний звʼязок надавався регулярно в рамках щоденних мітингів, а можливість непродовження співпраці була окремо проговорена за 2,5 тижня до останнього робочого дня.
Наприкінці випробувального терміну ми бачили покращення показників по обʼєму, однак показники окупності за підсумками періоду не відповідали встановленим KPI, у звʼязку з чим співпрацю вирішили не продовжувати.
Щодо формату виплат — він обговорюється на етапі оферу та застосовується однаково для всіх позицій цього рівня.
Ми дякуємо за внесок за час роботи й зі свого боку виконали всі фінансові зобовʼязання в день завершення співпраці.
Щиро бажаємо успіхів у подальшій карʼєрі.
1 відгук