23 грудня 2021 13:32
Проходив співбесіду в дану компанію, не пройшов після першого етапу розмови з рекрутером. Аргументацією спочатку було те що цитую «ми не те що ви шукаєте», далі сорсер перевзулась і вже сказала що вони різко за 3 дні після першого повідомлення до мене найшли потрібного кандидата.
Насправді я чудово розумію справжню причину, яку я і озвучив самому сорсеру в переписці, а саме проблему в спілкуванні російською мовою (про спілкування англійською мовою в компанії навіть не йдеться мови).
Тому якщо ви не російськомовний то вам сюди дорога закрита.
Також рекрутер підтвердила що компанія Паріматч позитивно ставиться до проєкту Дія Сіті.
Сергію, дякуємо за ваш відгук. Ми завжди з великою увагою розбираємо кейси, у яких виникає дискомунікація, тому відразу ж дізналися деталі у команди рекрутерів.
Щодо вашого кейсу. Як вам і написала наша сорсер, ми отримали велику кількість відгуків на цю позицію і віддали перевагу іншому кандидату з більш релевантним досвідом, з яким вже йдемо на оффер.
Щодо мовного питання у Parimatch Tech. Ми мультикультурна компанія і з великою повагою ставимося до рідних мов наших колег. Проте хочеться ще раз відмітити те, на чому наголошували: компанія наразі активно масштабується і команди стають розподіленими по всьому світу. Тому дійсно, не кожен член команди зможе перейти на нашу рідну мову, а ми поважаємо вибір кожного.
Ще раз дякуємо вам відгук і будемо раді залишатися на зв’язку.
Гарних свят!